BRANDONROUTH
PROJECT ALICE __________________ A virus escaped. Everybody died. Trouble was, they didn't stay dead.
Umbrella Bilim Adamı
Toplam Puan : 999
My name is ALICE and This is My World.

|
 |
« : Nisan 21, 2012, 23:46:31 » |
|
Yapım yılı:2012 Tür:3 Boyutlu/Macera/Aksiyon /Gerilim/Korku/ Yönetmen:Paul W.S. Anderson Senaryo:Paul W.S. Anderson Yapımcı:Jeremy Bolt,Paul W.S. Anderson Vizyon Tarihi:14 Eylül 2012 Müzik:Tomandandy Dağıtıcı:Screen Gems Bütçe:90.000.000 $ Hasılat:? $ Oyuncular
Milla Jovovich (Alice) Michelle Rodriguez (Rain Ocampo) Jason Isaacs (Dr. William Birkin) (Seslendirme) Sienna Guillory (Jill Valentine) Kevin Durand (Barry Burton) Oded Fehr (Carlos Oliveira) Johann Urb (Leon Kennedy) Shawn Roberts (Albert Wesker) Bingbing Li (Ada Wong) Boris Kodjoe (Luther West) Colin Salmon (James One Shade) Mika Nakashima (Japon Kız) Film Özeti:Resident Evil: Retribution'da; kendini Tokyo'dan New York, Washington-D.C. ve Moskovo'ya götüren bir kovalamaca içerisinde bularak, T-Virüsü salgınının sorumlusu olan Umbrella Şirketi'ndeki kişileri avlamayı devam Alice'in gizemli geçmişine dair daha fazlasını öğreneceğiz. Bu yolculuk, Alice'in bir zamanlar doğru olduğunu sandığı her şeyi, en baştan düşündürtmeye zorlayacak olan bir açığa çıkışla sonuçlanacak. Yeni bulunan Keşfedilen müttefiklerin ve eski tanıdık dostların yardımıyla Alice, yeterince uzun süre hayatta kalmak için unutulmaya yüz tutmuş düşmansı bir dünyaya kaçarak savaşmak zorundadır. Geri sayım başladı. Resident Evil: Retribution'ın baş rollerini Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Kevin Durand, Shawn Roberts, ve Boris Kodjoe paylaşıyor. Alice'in kendisi olarak görülen Milla Jovovich, yönetmen/yazar Paul W. S. Anderson ile birlikte, bir önizleme evsahipliği yaparak, sevilen video oyunu Resident Serisi üzerine dayalı müthiş başarılı film serisi ile merakla beklenen beşinci bölüm Resident Evil: Retribution'ın son teknoloji 3B'si konusunda tartışması yapılacak.Türkçe Altyazı Eklenmiş Fragmanı:
Türkçe Altyazı Eklenmiş Son Fragmanı:
Film Afişleri:Ekran Görüntüleri:Kamera Arkası Set Görüntüleri:
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2013, 17:55:23 Gönderen: HammerHead »
|
|
|
|
|
DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 1545
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2012, 00:26:31 » |
|
Vallahi ellerine sağlık azizim, harika bir iş çıkarmışsın. Aynı şekilde diğer başlık güncellemelerin için de ayrıca teşekkür ederim. Çok iyi oldu bu başlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BRANDONROUTH
PROJECT ALICE __________________ A virus escaped. Everybody died. Trouble was, they didn't stay dead.
Umbrella Bilim Adamı

|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 23, 2012, 12:55:33 » |
|
Ben teşekkür ederim hocam ayrıca Ekran görüntüleri ve Set fotoğraflarını yüklüyerek güncelledim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
Toplam Puan : 934
"i don't need anyone else.."

|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 23, 2012, 13:02:11 » |
|
Ellerine sağlık Emre abi. Başlığa daha yeni bakabildim kusura bakma.Süper bir iş çıkarmışsın emeğine sağlık. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|Umbrellacorp|
Profesyonel Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 99
T-Virüsü kapmış yaşayan ölüyüm :P
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 23, 2012, 21:19:04 » |
|
Oooo emre güzel başlık dört gözle güncellemeleri bekliyorum fragman vs falan anlarsın ya  :D
|
|
|
|
|
|
Design By @BRANDONROUTH. 
|
|
|
BRANDONROUTH
Umbrella Bilim Adamı

|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 23, 2012, 21:30:52 » |
|
Merak etme abi yayınlandıkça sunarım bak bu ayın sonund a uzun fragman bekleniliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BRANDONROUTH
Umbrella Bilim Adamı

|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2012, 01:19:15 » |
|
İki adet yeni ekran görüntüsü yayınlandı. Bu görüntüler Rusya denizaltı tesisinden oldukları söyleniliyor. İlk mesaj güncellenmiştir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
Toplam Puan : 934
"i don't need anyone else.."

|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 02, 2012, 09:56:15 » |
|
İlk ekran görüntüsünü çok beğendim. Paylaşım için teşekkür ederim Emre abi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DWG22
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 02, 2012, 12:15:56 » |
|
Hımmm... Film yapılmaya devam ediyor demek, hadi bakalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evil_can
Yeni Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 6
S.T.AR.S' mı istiyorsun sana S.T.A.R.S'ı vereceğim
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 02, 2012, 16:20:23 » |
|
william birkin'in olduğunu az önce gördüm şuan şoktayım açıkçası şimdi daha bi heyecanlandım filmi dört gözle bekliyorum..
|
|
|
|
|
|
[img]http://www.gameranx.com/images/gallery_assets/resident-evil-6/1327013013resident-evil-6-wallpaper-hd.jpg[img]
|
|
|
Leon S.Kennedy
Taylan Özgür
Gelişen Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 72
Mr. Kennedy
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 02, 2012, 21:03:53 » |
|
Biri de demiyor ki fragmanda havada kanatları ile uçan şeyler nedir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uchiha Madara
Tolga
Yeni Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 0
Death İs Only The Beginning
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 05, 2012, 19:29:55 » |
|
oyuncu listesinde chris ve claire yi göremedim onları filmden çıkardılarmı acaba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BRANDONROUTH
Umbrella Bilim Adamı

|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 05, 2012, 23:26:00 » |
|
Seneryo icabı 5. filmde Arcadia saldırısında Chris ve Claire Umbrella tarafından kaçırılacak o yüzden 5. filmde yoklar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albert Wesker
Alper
Özel Üye
Toplam Puan : 1740
Geçici Moderatör
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 06, 2012, 12:54:37 » |
|
Seneryo icabı 5. filmde Arcadia saldırısında Chris ve Claire Umbrella tarafından kaçırılacak o yüzden 5. filmde yoklar.
Açıkçası bunu merak ediyordum. Zira öğrenmemiş olsaydım, hikayede bir kopukluk olacağını düşünebilirdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wesker86
BSAA Ajanı
Toplam Puan : 760
zombiler 2 ekimi bekleyin göreceksiniz gününüzü
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 06, 2012, 18:17:11 » |
|
ya herşey adam akıllı bir fragman geldiğinde anlaşılacak anlaşılan ben valla film iyice kontrolden çıktı
|
|
|
|
|
|
Chris Redfield&Albert Wesker "imposible alliance"
|
|
|
Uchiha Madara
Tolga
Yeni Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 0
Death İs Only The Beginning
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 12, 2012, 18:54:21 » |
|
Chris filme daha yeni girmişti iyice saçmaladılar artık ya oyunun baş karakterlerinden biri filmem girer girmez yakalanıyor bi sonraki filmde yok iyice batırıyolar filmi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DWG22
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 23, 2012, 15:38:44 » |
|
Milla Jovovich, twitter hesabı üzerinden yeni Resident Evil Retribution fragmanın yaklaşık olarak 1 ay içerisinde, "İşte Benim Oğlum" filminin gösterime girişinden hemen önce, 15 Haziran 2012'de yayınlanacağını belirtti.
Twitter gönderisinin aslına buradan bakabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DWG22
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 01, 2012, 15:02:57 » |
|
 Geçtiğimiz günlerde internet üzerinden film adına her şeyin arşivlendiği imdb sitesi, Resident Evil Retribution'ın özel olarak hazırlanmış 40 adet afişini bir mesaj hâlinde yayınladı; fakat aradan çok zaman geçmeden filmin dağımtımcısı Screen Gems tarafından bu resimler ve resimlere ilişkin iletilerin tamamı kaldırıldı. Dağıtıcı şirket, yalnızca bunla da kalmayarak imdb üzerinden resimlerin yayıldığı siteleri tespit ederek, görütünlerin oralardan da kaldırılmasını sağladı ya da en azından imdb sitesinde yaptığından dolayı resimleri paylaşmış kimselerin gözü korkutuğundan kendi kendilerine kaldırdılar.
Milla Jovovich'in 15 Haziran müjdesine kısa bir süre kala filmin içeriğiyle ilgili ciddi olarak tahmin yürütmenizde yarar sağlayabilecek olan bu afişler, her ne kadar büyük bir titizlikle kaldırılmaya çalışılsa da Screen Gems tam olarak etkili olamadı. Aşağıdan Resident Evil Only sitesinin photobucket hesabında Resident Evil Retribution'a ilişkin albümün bağlantısına tıklayarak yayından kaldırılmış 40 adet afişi inceleyebilirsiniz.
40 Adet Afiş Albümü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|