logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ada Wong'un Bir Klonu mu Var?  (Okunma Sayısı 1886 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« : Nisan 17, 2012, 01:37:04 »

Captivate fragmanını izleyen pek çok hayran, Chris'in takım arkadaşlarını öldüren kişinin Ada Wong'tan başka kimse olamayacağına dair tahminlerde bulundu. Garip olansa Capcom'un, hâlâ bu kadının kim olduğunu, fragman boyunca ne Ada'nın kendisine ne de onu kurtaran Leon'a doğrulatmamış olması. Hani kesin olarak bu kadının Ada olacağının doğrulanmasının en duygusal anlamda fragmanda olacağı şüphe götürmezdi; fakat nedendir bilinmez bu doğrulama fragmanda yapılmadı ve fragmanda yapılmadığı gibi daha sonra Capcom tarafından da yapılmadı.

Ada Wong'un, oyundaki ana kötü karakter olacağına dair pek çok düşüncenin belirtilmesinin ardından ortaya başka bir iddia daha atıldı. Buna göre fragmanda gördüğümüz kişi, aslında bizim tanıdığımız Ada Wong değildi; fakat Ada'yla bağlantılı olarak onun bir klonuydu. Bahsi geçen söylenti size çok uçuk gelse de öyle ki bu iddia, Captivate fragmanından aylar önce, Jake Muller'in Wesker'in oğlu olduğunu ve daha önceden kim olduğu bilinmeyen sarışın bayanın, Sherry'nin büyümüş hâli olduğunu öngörenle aynı kişiye ait.

Nasıl olduğu bilinmese de Ada Wong'un Carla Radame adındaki bir klona sahip olduğu ve görünen o ki Ada'dan çok daha tehlikeli olduğuna dair söylemleri, adamın güvenilirliğini arttırır cinsten. Capcom henüz bunu doğrulamamış olsa da, bu bilginin akla yatkın olup olmadığında kesin olarak emin olamıyoruz. Buna karşın belki de Türkiye'deki en güvenilir oyun bilgisi kaynaklarına sahip kişilerden biri olan Orçun Çavuşoğlu ise, bu dedikodunun tam anlamıyla bir uydurmaca olduğunu belirterek fikrini açıklamaktan geri kalmadı. Yakın zamanda Capcom'un bu meseleyle ilgili konuşacağını umuyoruz; ancak asıl sorgulanması gereken şey, böyle bir tartışma ortamının bilinçli olarak, istenilerek mi oluşturulduğu olmalı.
« Son Düzenleme: Nisan 17, 2012, 01:43:34 Gönderen: DWG22 » Logged

ScR
Orçun
Teknik Sorumlu
*

Toplam Puan : 575
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Blood-colored rain falls down...

« Yanıtla #1 : Nisan 17, 2012, 02:07:39 »

Buna karşın belki de Türkiye'deki en güvenilir oyun bilgisi kaynaklarına sahip kişilerden biri olan Orçun Çavuşoğlu ise, bu dedikodunun tam anlamıyla bir uydurmaca olduğunu belirterek fikrini açıklamaktan geri kalmadı.

Bilgisayar başında gülmekten yerlere yattım Bilal, Allah iyiliğini versin Cheesy Cheesy Cheesy

doppelganger
Jill Valentine & Chris Redfield Fan
S.T.A.R.S. Üyesi
*

Toplam Puan : 899
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

"I need a can of first aid sprey"-Jill Valentine-

« Yanıtla #2 : Nisan 17, 2012, 02:11:27 »

Ada kendine güvenen cesur bir karakter. Bir klonun arkasına saklanıp iş çevirmez. Elde etmek istediğini gelir kendisi alır, ne şekilde olursa olsun. Forever

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #3 : Nisan 17, 2012, 02:49:16 »

Buna karşın belki de Türkiye'deki en güvenilir oyun bilgisi kaynaklarına sahip kişilerden biri olan Orçun Çavuşoğlu ise, bu dedikodunun tam anlamıyla bir uydurmaca olduğunu belirterek fikrini açıklamaktan geri kalmadı.

Bilgisayar başında gülmekten yerlere yattım Bilal, Allah iyiliğini versin Cheesy Cheesy Cheesy

Usta, bana dediğin buydu, ben de sana güvendiğimden affetmedim Heehaw Ada Wong'un klonu olması bana garip geldi... Artık nasıl bir klonsa ya da ne zamanın klonuysa her bir haltı biliyor Cheesy Fazla saçma... Yani Ada'nın amacı dışında karşısına çıkan kimsenin gözünün yaşına bakmadığını biliyoruz. Leon yalnızca bir ayrıcalıktı. Söz gelimi RE 4'te Ashley'i başka bir ajan kurtarmaya gitse ilk anda ölürdü. Hem bir noktada Leon ile Ada'nın durumu karşılıklıydı. Yani Ada, Leon'un kendisine zarar vermeyeceğinin farkındaydı. Eğer Leon'un kendisi için bir tehdit oluşturacağını düşünce %100 eminim ki Leon'u da yolundan temizlerdi. Bir nebze Leon'un Plaga parazitinin kontrolüne geçtiği anda Ada'yı boğazlaması ve bunun sonucunda onun tarafından yaralanması buna örnek gösterilebilir. Çok uç bir nokta veya değil. Buna rağmen Ada'nın böyle üstün bir mevkiye nasıl geldiği beni düşündürtüyor...

Uchiha Madara
Tolga
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Death İs Only The Beginning

« Yanıtla #4 : Nisan 17, 2012, 03:25:45 »

Benim Fikrimce ordaki Ada'dan başkası deil ancak herkez şuna dikkat çekmiş Ada orda baş kötü karakter eğer fragmanı dikkatli izlerseniz orada Adanın konuştuğu bi konuşma var . Daha çok oyunmu filan diyor birine bana kalırsaki yanlızca tahmin, işin arkasında yine başka birisi var ki yine sadece tahmin diyorum bu kişi Ozwell E. Spencer olabilir çünkü onu daha göremedik oyunlarda.Adanın Leon'u hiç bi şekilde öldürücenide zannetmitorum çünkü öyle bişey olcak olsa R.E 4te onu gördüğünde içte Bi şekilde Leon falan demezdiki R.E 4 te onun için kaç defa kendini tehlikeye attı bana kalırda bu kız Leon'a aşık. Smiley Smiley
« Son Düzenleme: Nisan 17, 2012, 03:30:57 Gönderen: Uchiha Madara » Logged

doppelganger
Jill Valentine & Chris Redfield Fan
S.T.A.R.S. Üyesi
*

Toplam Puan : 899
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

"I need a can of first aid sprey"-Jill Valentine-

« Yanıtla #5 : Nisan 17, 2012, 03:45:27 »

Benim Fikrimce ordaki Ada'dan başkası deil ancak herkez şuna dikkat çekmiş Ada orda baş kötü karakter eğer fragmanı dikkatli izlerseniz orada Adanın konuştuğu bi konuşma var . Daha çok oyunmu filan diyor birine bana kalırsaki yanlızca tahmin, işin arkasında yine başka birisi var ki yine sadece tahmin diyorum bu kişi Ozwell E. Spencer olabilir çünkü onu daha göremedik oyunlarda.Adanın Leon'u hiç bi şekilde öldürücenide zannetmitorum çünkü öyle bişey olcak olsa R.E 4te onu gördüğünde içte Bi şekilde Leon falan demezdiki R.E 4 te onun için kaç defa kendini tehlikeye attı bana kalırda bu kız Leon'a aşık. Smiley Smiley
Ozwell E. Spencer 2006 yılında öldürüldü Wesker tarafından.Forever Eğer bir klonu var ise bilemem tabiiki. Cheesy

Uchiha Madara
Tolga
Yeni Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Nisan 17, 2012, 04:11:01 »

Pardon ya unutmuşum Jill ile Chris ,Ozwell E. Spencer'ı tutuklamaya gittiklerinde Wesker tarafından öldürülmüş olarak buluyolardı ama yinede bence işin arkasında başka biri var.

Albert Wesker
Alper
Özel Üye
*

Toplam Puan : 1740
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Geçici Moderatör

« Yanıtla #7 : Nisan 17, 2012, 08:35:09 »

Tıpkı Alex Wesker'ın olduğu gibi, bu Carla Radame'ın da bir fan efsanesi olduğunu düşünmekteyim.

wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 929
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

"i don't need anyone else.."

« Yanıtla #8 : Nisan 17, 2012, 09:55:17 »

Aslında bu klon işi bana bir yandan saçma geldi bir yandan mantıklı.Soner'in dediği gibi Ada klonun arkasına saklanıpta iş çevirmez bence öyle bakınca aslında mantıklı geliyor ama birde işin şu boyutu var hani Ada eğer yeni bir şirkete çalışıyorsa kimliğini saklamak zorunda olduğuda olabilir.Hem birde işin içinde hem Leon var hemde Wesker'ın "oğlu" denilen Jake Muller var kimliğini saklamak için Ada'nın kurduğu küçük bir oyun olabilir bence bu.Ama benim düşüncem genede,ben tarafsız kaldım.Çünkü bana ikiside mantıklı geliyor.Bu zamana kadar gelen bütün oyunlarda Ada hep bir oyun kurdu.Bence bundada bir şeyler planlamıştır.Ama öyle bir düşünce atmışlar ki ortaya şaşırdım valla ne yalan söyliyim. Grin

leon scott kenedy
Resident Evil&Jill Valentine Fan
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1890
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Ultimate Resident Evil Fan

« Yanıtla #9 : Nisan 17, 2012, 10:21:28 »

Bu klon muhabbeti son yıllarda iyice popüler oldu artık yok Wesker klonu,yok Jill, Chris falan her seferinde de hiçbir şekilde klonla alakası olmayan senaryolarla karşılaştık. Ada'nın klonu olması hiç mantıklı değil ayrıca olsa bile bu oyunda ölecektir ki bu tamamen orjinal Ada tarafından olacaktır. Ayrıca her teorisi doğru çıkan arkadaşım herşeyi bilecek diye bir kanunu yok ve insanoğlu kanserdir her dediğim doğru çıktı millet bana inanıyor azda yalan haber uydurayım diyebilir. Ama bence şu bir gerçektir ki senaryoya en gereksiz şey klonu olan bir Ada dır.

Gök gürültüsü iyidir, gök gürültüsü görkemlidir; ancak işi bitiren yıldırımdır.....
DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #10 : Nisan 17, 2012, 11:18:33 »

Yani Orçun abi zaten son sözü söyledi Heehaw Gerisi tefarruat.

Gabriel79
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 8
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Nisan 18, 2012, 08:30:43 »

Resident Evil 6 analiz videosunu izlediğimde, analizde gecen bir diğer önemli karakter daha var. Amerikan bayrağın yanında duran deri mantolu biri daha var, üstelik bu yüz Ada Wong olarak düşünülen bayanın, jake ile albert wesker onun babası olduğunu söylediğinde gösteriliyor. Benim fikrimce Albert wesker zaten çoktan ölmüştü. Resident evil 1 de Tyrant pençesi ile göğsüne sapladıktan sonra havaya kaldırır ve yere yapıştırır. Bence Capcom wesker porjelerini kullanarak bu aileyi ayakta tutmaya çalışıyor. Diğer serilerde öldü diye bildiğimiz Albert wesker clonlama olabilir evet, zira birde Alex wesker var hala kimliği açıklanmayan. İşte bu son fragmandaki yeni yüz Alex wesker de olabilir veya gercek Albert wesker, benim tahminim bu yönde. Birde dikkat çekilen nokta Jake muller in sırtına basan koca adam ise Steve olabilir çünkü Veronica daki mutasyona uğradığındaki haline çok benzettim ve üstelik hikayede solo takılıyor.
Ada Wong un klon olduğunu düşünmüyorum çünkü kendisi başkası için çalıştığı belli. Bu kişi de ya Gerçek Albert wesker olabilir yada Alex Wesker için olabilir. Bakalım Capcom konuyu nasıl bağlicak çünkü benim için albert wesker RE1 de ölmüştü zaten ve hep aklımdadır bu adam nasıl geri döndü diye. Bence klonlama olayına bağlicaklar.
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2012, 08:34:37 Gönderen: Gabriel79 » Logged
wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #12 : Nisan 18, 2012, 10:26:10 »

İnternette Ada'nın klonu ile ilgili yapılan bir resim buldum:

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #13 : Nisan 18, 2012, 12:41:47 »

Bunlardan bir çıkarım yapmak zor. Hem adı üstünde klon, neredeyse bire bir kopyası olması lazım Cheesy Ama şahsımca ben, Resident Evil'da klon meselesini desteklemiyorum. Resident Evil'a yakışmaz.

wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #14 : Nisan 19, 2012, 09:10:50 »

Bana sanki Ada'nın yüzü daha değişik gibi geldi ama haklısın Bilâl abi. Forever Serinin klon işlerine ihtiyacı yok bence ama Capcom bazen çok saçmalayabiliyor. Heehaw

Uchiha Madara
Tolga
Yeni Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Nisan 19, 2012, 09:58:19 »

Beyler Ben R.E. 5 oynarken loading ler sırasında yazan yazılardan birinde James Marcus öldükten sonra umbrella tesisinde bir klonu görüldü yazıyordu . Ada'ya sahne arkasından iş yaptıran o olabilirmi acaba ?

UBCSCARLOS
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : Nisan 19, 2012, 14:12:44 »

Ben bu klon olayına taktım star wars mu bu?Utanmasalar klonlardan oluşan ordu salacaklar oyunda(filmde salıyorlar gerçi rain geri geldiğine göre diğer umbrella askerlerininde klon olma ihtimali yüksek)filmde klonları(bir düzine alice neydi ya) işin içine soktular capcom filmden esinlenmeler yapıp klon mlon koymaz umarım oyuna.Kusura bakmayın konu dışı başka birşeyden bahsettim bu bayan karakter kim konusuna dönersek bence o karakter direk Ada.
« Son Düzenleme: Nisan 19, 2012, 14:13:44 Gönderen: UBCSCARLOS » Logged
DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #17 : Nisan 19, 2012, 16:04:16 »

Beyler Ben R.E. 5 oynarken loading ler sırasında yazan yazılardan birinde James Marcus öldükten sonra umbrella tesisinde bir klonu görüldü yazıyordu . Ada'ya sahne arkasından iş yaptıran o olabilirmi acaba ?

Marcus'un klon meselesi şudur: Marcus, T-Virüsünü geliştirme aşamasında sülükleriyle bir bağ kurdu. Öyle ki onlara çocuklarım diye hitap etmeye başlamıştı. İşte o kopya, klon çok sayıda sülüğün bir araya gelerek oluşturduğu bir Marcus'tur. Zaten Marcus'un, kraliçe sülük olmasının altında da bu yatar.

Wesker86
BSAA Ajanı
*

Toplam Puan : 760
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

zombiler 2 ekimi bekleyin göreceksiniz gününüzü

« Yanıtla #18 : Nisan 19, 2012, 20:16:10 »

ya abiler çok saçma olur klon işi bence bu ada wong un ta kendisi klon falan değil kesin ismini değiştirip öyle operasyona katılmıştır benden demesi

Chris Redfield&Albert Wesker "imposible alliance"
Alper506
Alper
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Nisan 19, 2012, 21:21:18 »

Ada'nın oyunda ana kötü karakter olduğunu sanmıyorum.Mutlaka bu olayların arkasından gizemli bir isim çıkacaktır.

Sayfa: [1]   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.449 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team