DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 1545
|
 |
« : Nisan 11, 2012, 17:08:02 » |
|
Capcom'un, bu yıl Roma'da düzenlediği captivate fuarından beklentiler çok yüsek değildi; fakat tabiri caizse evdeki hesap çarşıya uymadı. Devil May Cry'dan Resident Evil'a kadar pek çok göreselin ve videonun yayınlandığı fuar, tam bir bayram havasında geçti.
Özellikle yayınlanan fragmanın ciddi anlamda detaylara yer vermesi, oyunun pek çok hayranını doyurdu. Sherry'nin resmen isminin geçmesi, önceden Alex Wesker olabileceğinden şüphelenilen Jake Muller'in Wesker'in çocuğu olarak itham edilmesi, Ada Wong'un ya da ona çok benzeyen bir karakterin ortaya çıkışı ile Chris ve Leon'un birbirleriyle olan karşılaşmaları fragmanın en dikkat çekici yönleri oldu. İşte o çok ilgi çeken fragmanın Türkçe altyazı eklenmiş hâli.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2012, 17:09:27 Gönderen: DWG22 »
|
|
|
|
|
ilizyon
İllusion
Gelişen Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 18
Jessie J <3
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2012, 18:33:03 » |
|
Keşke izlemeseydim şimdi içimde kaldı  Çevirileriniz cidden çok başarılı tebrik ederim. Ayrıca süper fragmanmış. Okulda anlatırım şimdik ben bunları.
|
|
|
|
|
|
Bazen tamamen *** batmak insanı özgür kılan bir deneyimdir.-The Air i Breathe
|
|
|
gaumemo
gaumemo
Yeni Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 7
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2012, 18:52:58 » |
|
fragman çok güzel ama çevirisi bir başka güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BRANDONROUTH
PROJECT ALICE __________________ A virus escaped. Everybody died. Trouble was, they didn't stay dead.
Umbrella Bilim Adamı
Toplam Puan : 999
My name is ALICE and This is My World.

|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2012, 19:25:21 » |
|
Hocam ellerine sağlık harika bir çeviri olmuş. Re oyunlarında en etkilendiğim fragman diye biliriyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BRANDONROUTH
PROJECT ALICE __________________ A virus escaped. Everybody died. Trouble was, they didn't stay dead.
Umbrella Bilim Adamı

|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 11, 2012, 19:56:55 » |
|
Yahu ben fragmanı izler izlemez Ada olduğunu düşünmedim bile direk Ada olarak benimsedim ki olmama ihtimalini hiç varsaymadım şimdi sizden öğreniyorum olmama ihtimalini ancak gerçekten Wesker için söylediklerini siteyle özleştirirsek gerçekten ilginç bir konuşma gerçekleştirmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leon S.Kennedy
Taylan Özgür
Toplam Puan : 72
Mr. Kennedy
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 11, 2012, 20:09:47 » |
|
Ellerine sağlık güzel çeviri olmuş. Ada'ya benzeyen kadının Ada olmama ihtimalinin sebebi karakterin tipi üzerinde oynama olmuş olması buda küçükte olsa Ada olmama ihtimalini ortaya çıkarıyor ama orda Wesker JR. derken ve Leon-Chirs kapışmasına sebep olması o kişinin Ada olma ihtimalini oldukça güçlendiriyor. Tekrar teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uchiha Madara
Tolga
Yeni Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 0
Death İs Only The Beginning
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 11, 2012, 20:42:33 » |
|
çeviri süperdi fragmanda öyle çok teşekkürler. Hele chris ile leon'un kavga ettiği sahne heyacandan uçtum ya  oyunu sabırsızlıkla bekliyorum  Bişeyi daha merak ediyorum oyunada türkçe alt yazı yapmak gibi bi şans varmıdır acaba ?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2012, 20:45:14 Gönderen: Uchiha Madara »
|
|
|
|
|
Albert Wesker
Alper
Özel Üye
Toplam Puan : 1740
Geçici Moderatör
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 11, 2012, 21:11:34 » |
|
Video güzeldi, ona şüphe yok. Lakin çeviri ziyadesiyle güzeldi bunu belirtmek isterim. Eline sağlık sevgili Bilâl. Budur. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leon S.Kennedy
Taylan Özgür
Toplam Puan : 72
Mr. Kennedy
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 11, 2012, 21:44:14 » |
|
Wesker jr. de chris ile konuşurken ''Siz mankafaların hepsi benim için aynısınız hacı, kusura bakma''. Burdaki çeviride gözden kaçmıyor güzel olmuş 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2012, 21:44:29 Gönderen: Leon S.Kennedy »
|
|
|
|
|
BRANDONROUTH
Umbrella Bilim Adamı

|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 11, 2012, 22:00:13 » |
|
Wesker jr. de chris ile konuşurken ''Siz mankafaların hepsi benim için aynısınız hacı, kusura bakma''. Burdaki çeviride gözden kaçmıyor güzel olmuş  Hazır repliklerden söz edilmişken Üstte söylenilen repliğin bir önceki repliğinde Chris'in Jake Muller'a " Tanışıyor muyuz?" demesi bir hayli dikkat edilmesi gerekilen konu olarak düşünüyorum. Kendimce yorumlamak gerekirse Chris ,Jake Muller ile Code Veronika oyununda aslında Steve olarak tanıştığını çıkarabiliriz gibime geliyor. Bu durumda namı değer Wesker ın kimden pehdahladığı belli olmayan Jake Muller ın aslında Steve Burnside denilebilir mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HammerHead
Site Yöneticisi
Toplam Puan : 1846
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 11, 2012, 22:09:20 » |
|
Eline sağlık hocam, çeviri çok iyi olmuş. Fragmandan göründüğü kadarı ile oyunun hikayesi sağlam ancak ben bir türlü şu Jake'e ısınamadım gitti. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lady Ginovaef
Umbrella Bilim Adamı
Toplam Puan : 419
The Ultimate Fan of Nicholai Ginovaef
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 11, 2012, 22:26:39 » |
|
Bende ısınamadım hocam ama umarım Wesker'ın çocuğu çıkmasın eğer çıkarsa Wesker'ın o bütün havası karizması yerlebir olur !
|
|
|
|
|
|
 Evil and sexy <3 (L)
|
|
|
evil_can
Yeni Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 6
S.T.AR.S' mı istiyorsun sana S.T.A.R.S'ı vereceğim
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 11, 2012, 23:42:39 » |
|
Fragman müthis! Alt yazı muthş! Valla ne yalan sôyleym fragmanda en çok ada'nın entrikaları damgası vurdu. Yan karakterlkten terfi etmş ana karakterlğe ;-) buda işn espirsydi ama olaylarn ada uzernden dönmesnide pek istemem şmdi bu virusleri niçn topluyo wesker ölduğune gore ? Kendi içn mı yoksa çalştgi baska biri daha mı var?
|
|
|
|
|
|
[img]http://www.gameranx.com/images/gallery_assets/resident-evil-6/1327013013resident-evil-6-wallpaper-hd.jpg[img]
|
|
|
Albert Wesker
Alper
Özel Üye
Toplam Puan : 1740
Geçici Moderatör
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 12, 2012, 00:02:35 » |
|
Baba Wesker'mış. Acaba annesi kim? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leon scott kenedy
Resident Evil&Jill Valentine Fan
Site Yöneticisi
Toplam Puan : 1890
Ultimate Resident Evil Fan
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 12, 2012, 00:04:48 » |
|
Oyun hikaye bakımından bomba etkisi yapabilecek görünüyor. Baba Wesker'mış. Acaba annesi kim?  Aynen abi onu bende merak ediyorum  Hani eğer ciddi bir şekilde normal doğma ile ortaya çıktıysa baya Raccoon olaylarından önce doğan birisi  Fragman müthis! Alt yazı muthş! Valla ne yalan sôyleym fragmanda en çok ada'nın entrikaları damgası vurdu. Yan karakterlkten terfi etmş ana karakterlğe ;-) buda işn espirsydi ama olaylarn ada uzernden dönmesnide pek istemem şmdi bu virusleri niçn topluyo wesker ölduğune gore ? Kendi içn mı yoksa çalştgi baska biri daha mı var?
Ada hiçbir zaman sırf Wesker için çalışmadı aynı zamanda çalıştığı başka bir şirket,kişi vardı.Ve o kişi hala hayatta anlaşılan çünkü fragmanın başında "daha çok oyun mu?" denildiğine göre anlaşılan Ada yine ortalığı karıştırmak için gönderiliyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2012, 00:06:10 Gönderen: leon scott kenedy »
|
|
Gök gürültüsü iyidir, gök gürültüsü görkemlidir; ancak işi bitiren yıldırımdır..... 
|
|
|
evil_can
Yeni Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 6
S.T.AR.S' mı istiyorsun sana S.T.A.R.S'ı vereceğim
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 12, 2012, 02:22:24 » |
|
Ada nın başka bir şrket içn çalştğni biliyorum zaten bir yerde wesker a ihanet ediyordu ama bu oyunda o çalıştığı kişinin açığa çıkacağını pek sanmıyordum ama bu olanlar bunun göstergesi
|
|
|
|
|
|
[img]http://www.gameranx.com/images/gallery_assets/resident-evil-6/1327013013resident-evil-6-wallpaper-hd.jpg[img]
|
|
|
Wesker86
BSAA Ajanı
Toplam Puan : 760
zombiler 2 ekimi bekleyin göreceksiniz gününüzü
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 12, 2012, 07:11:02 » |
|
valla video süper olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık altyazıda öle valla ekim ayını iple çekmeye başladım şimdiden
|
|
|
|
|
|
Chris Redfield&Albert Wesker "imposible alliance"
|
|
|
goktug_dogan1907
LeoN
Yeni Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 3
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 12, 2012, 07:40:41 » |
|
güzel fragman güzel çeviri eline sağlık o Ada mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|