logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa:  [1] ... 4   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Resident Evil 6'nın Captivate Fragmanı  (Okunma Sayısı 8152 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« : Nisan 11, 2012, 17:08:02 »

Capcom'un, bu yıl Roma'da düzenlediği captivate fuarından beklentiler çok yüsek değildi; fakat tabiri caizse evdeki hesap çarşıya uymadı. Devil May Cry'dan Resident Evil'a kadar pek çok göreselin ve videonun yayınlandığı fuar, tam bir bayram havasında geçti.

Özellikle yayınlanan fragmanın ciddi anlamda detaylara yer vermesi, oyunun pek çok hayranını doyurdu. Sherry'nin resmen isminin geçmesi, önceden Alex Wesker olabileceğinden şüphelenilen Jake Muller'in Wesker'in çocuğu olarak itham edilmesi, Ada Wong'un ya da ona çok benzeyen bir karakterin ortaya çıkışı ile Chris ve Leon'un birbirleriyle olan karşılaşmaları fragmanın en dikkat çekici yönleri oldu. İşte o çok ilgi çeken fragmanın Türkçe altyazı eklenmiş hâli.

Resident Evil 6 Captivate 2012 Fragmanı

« Son Düzenleme: Nisan 11, 2012, 17:09:27 Gönderen: DWG22 » Logged

ilizyon
İllusion
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 18
Çevrimdışı Çevrimdışı

Jessie J <3

« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2012, 18:33:03 »

Keşke izlemeseydim şimdi içimde kaldı Sad Çevirileriniz cidden çok başarılı tebrik ederim. Ayrıca süper fragmanmış. Okulda anlatırım şimdik ben bunları.

Bazen tamamen *** batmak insanı özgür kılan bir deneyimdir.-The Air i Breathe
gaumemo
gaumemo
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2012, 18:52:58 »

fragman çok güzel ama çevirisi bir başka güzel Smiley

BRANDONROUTH
PROJECT ALICE __________________ A virus escaped. Everybody died. Trouble was, they didn't stay dead.
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 999
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

My name is ALICE and This is My World.

« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2012, 19:25:21 »

Hocam ellerine sağlık harika bir çeviri olmuş. Re oyunlarında en etkilendiğim fragman diye biliriyim  Forever

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #4 : Nisan 11, 2012, 19:50:48 »

Teşekkür ederim arkadaşlar, zor bir çeviriydi gerçekten; ama cidden altyazıyı ben de beğendim, istediğim gibi durdu.

Bu arada haberi yaparken Ada mı değil mi diye bir aralık bıraktım; fakat kişisel düşünceme göre kesinlikle Ada bu karakter Cheesy Buna rağmen Wesker hakkında söyledikleri hoşuma gitmedi. Bu doğurdan RETürk'e karşı bir hakarettir Heehaw Bu siteyi Wesker'a göre tasarladık biz Heehaw

BRANDONROUTH
PROJECT ALICE __________________ A virus escaped. Everybody died. Trouble was, they didn't stay dead.
Umbrella Bilim Adamı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #5 : Nisan 11, 2012, 19:56:55 »

Yahu ben fragmanı izler izlemez Ada olduğunu düşünmedim bile direk Ada olarak benimsedim ki olmama ihtimalini hiç varsaymadım şimdi sizden öğreniyorum olmama ihtimalini  Heehaw ancak gerçekten Wesker için  söylediklerini siteyle özleştirirsek gerçekten ilginç bir konuşma gerçekleştirmiş  Heehaw Heehaw

Leon S.Kennedy
Taylan Özgür
*

Toplam Puan : 72
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mr. Kennedy

« Yanıtla #6 : Nisan 11, 2012, 20:09:47 »

Ellerine sağlık güzel çeviri olmuş. Ada'ya benzeyen kadının Ada olmama ihtimalinin sebebi karakterin tipi üzerinde oynama olmuş olması buda küçükte olsa Ada olmama ihtimalini ortaya çıkarıyor ama orda Wesker JR. derken ve Leon-Chirs kapışmasına sebep olması o kişinin Ada olma ihtimalini oldukça güçlendiriyor. Tekrar teşekkürler..

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #7 : Nisan 11, 2012, 20:13:28 »

Yok azizim, ben de gördüğüm anda Ada dedim; fakat bazı çevreler duruma şüpheli yaklaşıyorlar. Hatta bunun Ada'nın klonu olabileceği söylentileri bile var etrafta Cheesy Ben etrafta dönen haberlerin yalancısıyım, yoksa artık bu kadın Ada olmasa bile benim için Ada Heehaw O alaycı üslubu, konuşması, yüzü filan ben Ada'yım diyor. Hem Leon'u Chris'in üste öyle saldırtan şey yalnızca bir tanık koruması olamaz Heehaw Diğer türlü sahnenin etkileyeciliğini düşürür; fakat bunların hepsi bir yana bu karakterin Ada olduğunu doğrulayan çok kesin bir şey daha var. Resident Evil tarihi boyunca hayatımda iki kez "b*tch" lafını duydum. İlkini Re 4'te Ada'ya söylerken, ikincisini ise ilk RE 6 fragmanında Chris'ten Cheesy Bu tesadüf olamaz Heehaw

Uchiha Madara
Tolga
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Death İs Only The Beginning

« Yanıtla #8 : Nisan 11, 2012, 20:42:33 »

çeviri süperdi fragmanda öyle çok teşekkürler. Hele chris ile leon'un kavga ettiği sahne heyacandan uçtum ya Smiley  oyunu sabırsızlıkla bekliyorum Smiley Bişeyi daha merak ediyorum oyunada türkçe alt yazı yapmak gibi bi şans varmıdır acaba ?
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2012, 20:45:14 Gönderen: Uchiha Madara » Logged

Albert Wesker
Alper
Özel Üye
*

Toplam Puan : 1740
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Geçici Moderatör

« Yanıtla #9 : Nisan 11, 2012, 21:11:34 »

Video güzeldi, ona şüphe yok. Lakin çeviri ziyadesiyle güzeldi bunu belirtmek isterim. Eline sağlık sevgili Bilâl. Budur. Forever

Leon S.Kennedy
Taylan Özgür
*

Toplam Puan : 72
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mr. Kennedy

« Yanıtla #10 : Nisan 11, 2012, 21:44:14 »

Wesker jr. de chris ile konuşurken ''Siz mankafaların hepsi benim için aynısınız hacı, kusura bakma''. Burdaki çeviride gözden kaçmıyor güzel olmuş Cheesy
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2012, 21:44:29 Gönderen: Leon S.Kennedy » Logged

BRANDONROUTH
Umbrella Bilim Adamı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #11 : Nisan 11, 2012, 22:00:13 »

Wesker jr. de chris ile konuşurken ''Siz mankafaların hepsi benim için aynısınız hacı, kusura bakma''. Burdaki çeviride gözden kaçmıyor güzel olmuş Cheesy

Hazır repliklerden söz edilmişken Üstte söylenilen repliğin bir önceki repliğinde Chris'in Jake Muller'a "  Tanışıyor muyuz?" demesi bir hayli dikkat edilmesi gerekilen konu olarak düşünüyorum. Kendimce yorumlamak gerekirse Chris ,Jake Muller ile  Code Veronika oyununda aslında Steve olarak tanıştığını çıkarabiliriz gibime geliyor. Bu durumda namı değer Wesker ın  kimden pehdahladığı belli olmayan Jake Muller ın aslında Steve Burnside denilebilir mi ?

HammerHead
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1846
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #12 : Nisan 11, 2012, 22:09:20 »

Eline sağlık hocam, çeviri çok iyi olmuş. Fragmandan göründüğü kadarı ile oyunun hikayesi sağlam ancak ben bir türlü şu Jake'e ısınamadım gitti. Smiley

Lady Ginovaef
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 419
Çevrimdışı Çevrimdışı

The Ultimate Fan of Nicholai Ginovaef

« Yanıtla #13 : Nisan 11, 2012, 22:26:39 »

Bende ısınamadım hocam ama umarım Wesker'ın çocuğu çıkmasın eğer çıkarsa Wesker'ın o bütün havası karizması yerlebir olur !

Evil and sexy <3 (L)
evil_can
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

S.T.AR.S' mı istiyorsun sana S.T.A.R.S'ı vereceğim

« Yanıtla #14 : Nisan 11, 2012, 23:42:39 »

Fragman müthis! Alt yazı muthş! Valla ne yalan sôyleym fragmanda en çok ada'nın entrikaları damgası vurdu. Yan karakterlkten terfi etmş ana karakterlğe ;-) buda işn espirsydi ama olaylarn ada uzernden dönmesnide pek istemem şmdi bu virusleri niçn topluyo wesker ölduğune gore ? Kendi içn mı yoksa çalştgi baska biri daha mı var?

[img]http://www.gameranx.com/images/gallery_assets/resident-evil-6/1327013013resident-evil-6-wallpaper-hd.jpg[img]
Albert Wesker
Alper
Özel Üye
*

Toplam Puan : 1740
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Geçici Moderatör

« Yanıtla #15 : Nisan 12, 2012, 00:02:35 »

Baba Wesker'mış. Acaba annesi kim? Heehaw

leon scott kenedy
Resident Evil&Jill Valentine Fan
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1890
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Ultimate Resident Evil Fan

« Yanıtla #16 : Nisan 12, 2012, 00:04:48 »

Oyun hikaye bakımından bomba etkisi yapabilecek görünüyor.
Baba Wesker'mış. Acaba annesi kim? Heehaw
Aynen abi onu bende merak ediyorum Heehaw Hani eğer ciddi bir şekilde normal doğma ile ortaya çıktıysa baya Raccoon olaylarından önce doğan birisi Cheesy

Fragman müthis! Alt yazı muthş! Valla ne yalan sôyleym fragmanda en çok ada'nın entrikaları damgası vurdu. Yan karakterlkten terfi etmş ana karakterlğe ;-) buda işn espirsydi ama olaylarn ada uzernden dönmesnide pek istemem şmdi bu virusleri niçn topluyo wesker ölduğune gore ? Kendi içn mı yoksa çalştgi baska biri daha mı var?
Ada hiçbir zaman sırf Wesker için çalışmadı aynı zamanda çalıştığı başka bir şirket,kişi vardı.Ve o kişi hala hayatta anlaşılan çünkü fragmanın başında "daha çok oyun mu?" denildiğine göre anlaşılan Ada yine ortalığı karıştırmak için gönderiliyor.
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2012, 00:06:10 Gönderen: leon scott kenedy » Logged

Gök gürültüsü iyidir, gök gürültüsü görkemlidir; ancak işi bitiren yıldırımdır.....
evil_can
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

S.T.AR.S' mı istiyorsun sana S.T.A.R.S'ı vereceğim

« Yanıtla #17 : Nisan 12, 2012, 02:22:24 »

Ada nın başka bir şrket içn çalştğni biliyorum zaten bir yerde wesker a ihanet ediyordu ama bu oyunda o çalıştığı kişinin açığa çıkacağını pek sanmıyordum ama bu olanlar bunun göstergesi

[img]http://www.gameranx.com/images/gallery_assets/resident-evil-6/1327013013resident-evil-6-wallpaper-hd.jpg[img]
Wesker86
BSAA Ajanı
*

Toplam Puan : 760
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

zombiler 2 ekimi bekleyin göreceksiniz gününüzü

« Yanıtla #18 : Nisan 12, 2012, 07:11:02 »

valla video süper olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık altyazıda öle valla ekim ayını iple çekmeye başladım şimdiden

Chris Redfield&Albert Wesker "imposible alliance"
goktug_dogan1907
LeoN
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Nisan 12, 2012, 07:40:41 »

güzel fragman güzel çeviri eline sağlık o Ada mı?
Sayfa:  [1] ... 4   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 1.539 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team