logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Operation Raccoon City İnceleme Notları  (Okunma Sayısı 1399 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HammerHead
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1846
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« : Mart 21, 2012, 01:15:23 »

Resident Evil Operation Raccoon City'nin ilk inceleme notunu sizlerle daha önce haber olarak paylaşmıştık. Bu haberimizde ise diğer oyun inceleme sitelerinin oyuna verdikleri puanlarını sizlerle paylaşmak istiyoruz. İşte başka oyun inceleme sitelerinin Resident Evil Operation Raccoon City'e verdikleri notlar:

Kotaku - Hayır
Eurogamer – 4
Destructoid – 7.5
Gameshark – B
IGN – 4
GameInformer – 6
TSA – 6/10
Play3.de (Almanya) – 6
Vandal Online (İspanya) – 7
PushSquare – 5/10
The Average Gamer – “Harika”
Digital Spy – 2/5
ShopTo – 3/6
VideoGamer – 4
Entertainment Focus – 8
Ve3tro – 5
God is a Geek – 7
OPM – 7
Strategy Informer – 3/10
Vox Games – 3/10
GamesRadar – 3/10
OXM – 7
IncGamers – 6
3DJuegos (İspanya) – 6.3
Xbox360achievements – 58/100
CVG – 6.3
MediaKick – C-
Joystick - 2

Gamespot kullanıcılarının not ortalamaları:
Xbox360 - 53/100
Playstation 3 - 50/100

Görüldüğü üzere inceleme siteleri bir bölümü oyun için "kötünün iyisi" veya "idare eder" derken, diğer bir bölümü ise oyunun "ortalamanın altında" olduğunu söylüyorlar.

NOT: Her yeni inceleme notu bu habere güncellerek listeye eklenecektir.
« Son Düzenleme: Mart 21, 2012, 13:24:42 Gönderen: HammerHead » Logged

DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #1 : Mart 21, 2012, 02:01:56 »

Hocam, ellerine sağlık. Şu haklı notları gördükçe mutlu oluyorum yahu, oyun hak ettiğini almış Forever Haber için teşekkür ederim hocam.

Turambar
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 49
Çevrimdışı Çevrimdışı

You want S.T.A.R.S? I'll give you S.T.A.R.S!

« Yanıtla #2 : Mart 21, 2012, 02:46:04 »

Böylece kel ortaya çıktı ve RE'den team deathmatchlerle bezenmiş multiplayer bir oyun oluşturulmasının yanlışlığı görülmüş oldu. Smiley Umarım satışlarda patlama olmaz da ilerisi için böyle bir düşünceyi kafalarından atmış olurlar.

The division that at the middle of Umbrella's affairs...
LastEscape
Special Tactic and Rescue Service
S.T.A.R.S. Üyesi
*

Toplam Puan : 434
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

All Roads... Lead To Hell In Raccoon City!

« Yanıtla #3 : Mart 21, 2012, 04:53:07 »

GameInformer siteside puan konusunda benim gibi iyimser yaklaşmış Forever oyunu deneme şansına erişen biri olarak Orc için bende ortalama 10/6 veriyorum Smiley

HUMAN, ALONE ARISES, ALONE LIVES AND ALONE DIES . . .
hacı mehmet
jack krauser
Profesyonel Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 39
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mart 21, 2012, 07:53:10 »

söylemesi ayıptır arkadaşlar bu oyun puan toplamak için değil kitle edinmek için yeni neslin ilgisini çekip re ye dikkat çekecekler diye tahmin  ederim ben ayrıca bu oyun satışları 3-3.5 milyon satarsa adamlar iyi kar eder kim napsın ıgnin puanını revelationsda iistediklerini  aldılar orcde iyi reklam yaptılar bu ismi duyurunca  tabi kazanacakları  parada artış olacak  adamların  kafası beni  hayretlere gark etti efendim ne ticari zeka ama

wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 935
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

"i don't need anyone else.."

« Yanıtla #5 : Mart 21, 2012, 10:33:25 »

Ben gelen puanları gene iyi gördüm.Daha yüksek puanlarda olabilirdi ama sonuçta Capcom'un ortaya attığı bir düşünce var;2,5 milyon satma gibi.Merakla bekliyorum satacak mı diye. Smiley Oynamak içinde sabırsızlanmıyor değilim. Roll Eyes

HammerHead
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1846
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #6 : Mart 21, 2012, 13:23:02 »

Yorumlar için teşekkürler ve liste yenilenmiştir.

DWG22
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #7 : Mart 21, 2012, 13:32:40 »

Obaa Kotaku "hayır" dediyse ORC, kim ne derse desin bir halt etmez.

Batustalun
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 43
Çevrimdışı Çevrimdışı

Resident Evil Guru

« Yanıtla #8 : Mart 23, 2012, 13:20:06 »

Youtube'dan full walkthrough sunu izledim ve bende çok kötü bir oyun oldugunu düşünüyorum.şu oyunda geleneksel resident evil elementleri olmasaydı,hatta resident evil in adı da olamasaydı yeni karakterlerle başlı başına yeni bir oyun serisi olsaydı 100.000 bile satamazlardı.Millet her yerde resident evil 2 ve 3 e remake diye sızlanıyor Capcomda bu özlemi saçma sapan chronicleslarla sonra bu orc gibi oyunlarla sömürüp para topluyor.Anlayamadığım oyuncuların isteği doğrultusunda bir oyun yapmak çok mu zor.Ha ne olcak çıkınca bende bu oyunu alacağım çünkü multiplayer yoğunluktaki oyunları seviyorum ama acele de etmeye niyetim yok oyunun puanları bu kadar düşükse steame gelir gelidkten kısa bir süre sonrada satamayınca %50 indirimi yaparlar nasıl olsa Smiley

Albert Wesker
Alper
Özel Üye
*

Toplam Puan : 1740
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Geçici Moderatör

« Yanıtla #9 : Mart 23, 2012, 17:59:51 »

Durumun vehameti karşısında duyduğum endişeyi dile getiren samimi fikrimi sosyal ağda ileti olarak yazdım. Bu samimiyeti, burda dile getirmek dahi istemem açıkçası. Cheesy Yahu nerdeyse hepsi kötü not vermiş. Kotaku (ki bahsettiğim sosyal ağ iletisinde vurgu yaptığım kuruluş) oyunu sanki başından savar gibi bir cevap vermiş. Heehaw Ne yani şimdi 2,5 milyon satabilme hayali yalan mı oldu? İçerik o kadar mı yavan?

Haber paylaşımı için teşekkürler.
« Son Düzenleme: Mart 23, 2012, 18:03:17 Gönderen: Albert Wesker » Logged

DWG22
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #10 : Mart 23, 2012, 18:08:29 »

Ön-sipariş oranlarının gayet doyurucu nitelikte olduğunu duymuştum abi. Şu anda 2,5 milyon satabilir gibi sanki; çünkü yapılan reklam çok iyiydi.

Albert Wesker
Alper
Özel Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Geçici Moderatör

« Yanıtla #11 : Mart 23, 2012, 18:30:00 »

Ön-sipariş oranlarının gayet doyurucu nitelikte olduğunu duymuştum abi. Şu anda 2,5 milyon satabilir gibi sanki; çünkü yapılan reklam çok iyiydi.
O zaman bu dallama Kotaku havanda mı su dövüyor, ne diyorsun bu işe? Şimdi ön sipariş durumu güzelse, oyun abartıldığı kadar boş bir içeriğe sahip değil, demektir.

DWG22
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #12 : Mart 23, 2012, 18:46:34 »

Oyun boş abi, ama dediğim gibi reklam kampanyası çok iyiydi. Bu yüzden bir sürü kişi ön-sipariş verdi. Ki o zamanlar hiçbir ön inceleme yahut inceleme bile yoktu. Oyun beş para etmez olsa da satış grafiiği olabilir. Yoksa Kotaku'nun hiç yanıldığına şahitlik etmedim ben. IGN'den bile ötedir benim için.
« Son Düzenleme: Mart 23, 2012, 18:47:01 Gönderen: DWG22 » Logged

hacı mehmet
jack krauser
Profesyonel Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 39
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Mart 23, 2012, 23:03:04 »

O zaman bu dallama Kotaku havanda mı su dövüyor, ne diyorsun bu işe? Şimdi ön sipariş durumu güzelse, oyun abartıldığı kadar boş bir içeriğe sahip değil, demektir.
kotaku oyunu farklı yorumluyor bence şimdi şunu söyleyebilirimki  hemde rahatlıkla oyun 3 milyonu zorlar  içeriğe gelince içerik kotünün iyisi  ucuz amerikan filminin tekinden alınmış senaryo oyunun sağlam kitlesi ve yapılan belkide en iyi  reklam probagandası nedeniyle oyun içeriğini kimse  sallamaz zaten yeni nesil  gençlik kan aksında  vahset olsunda  mezarından kalkar 3 milyon kesin sen  nekadar adamların kulaklarını çınlatsanda  oyunun içindeki nemesis nikolai jill ada hatta sadece leon için bile almazmısın buda adamları haklı  çıkarır re bir aşktır adını duymamız yeter mekan çöplük konu mankenleri orangutan  olsa gene alırız gibime geliyor nedersin haksızmıyım

Albert Wesker
Alper
Özel Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Geçici Moderatör

« Yanıtla #14 : Mart 23, 2012, 23:48:56 »

Açıklama için teşekkür ederim. Pek tabiki haklısınız. Alınır, ona şüphe etmiyorum da, Kotaku'nun -amiyane tabirle başından savar gibi- "Hayır" çekmesi tuhafıma gitti. İster istemez şüpheye düşüveriyor insan: "Saygın bir site niçin böyle diyor?" diye. Gerçi herkezin beğenisi farklı, verdikleri notlar ayrı, ancak oyuna bu kadar az puan vermeleri de "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" atasözünü hatırlatıyor, gayriihtiyari. Yoksa almam için, sizin de vurguladığınız gibi, Leon ismi ya da Raccoon City ismi fazlasıyla yetebiliyor. Onu tartışmam bile. Smiley

DWG22
*

Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #15 : Mart 24, 2012, 00:18:43 »

Abi, oyun yeni bir şey sunmuyor. Piyasadaki sıradan oyunlardan biri işte. Kotaku da bu nedenden ötürü, oyunu almanıza gerek yok, ille de 3. şahıs oynayacaksanız ödüllere boğulan gears of war oynayın diyor Cheesy

LastEscape
Special Tactic and Rescue Service
S.T.A.R.S. Üyesi
*

Toplam Puan : 434
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

All Roads... Lead To Hell In Raccoon City!

« Yanıtla #16 : Mart 24, 2012, 01:02:52 »

Oyunun şuanki halini bi tarafa bırakıp 2 tane temel değişiklik yapılmış olunsaydı mesela ilk olarak senaryo çok kısa tutulmuş ki oyun çıkmadan aylar öncesinde senaryonun kısa olacağı konusunda bir izlenim uyandırmıştı bende ve ne yazık ki ölede yapılmış yani tam oyuna alıştınızı hissederken toplam 7 bölümde sonlandırıyor kendini bunu 7 bölüm yerine 15 yada 20 bölüm arası yapsalardı ve raccoon'un farklı yerlerinede göz atmış olsaydık daha zengin bir hikaye ile daha doyurucu olabilirdi ve diğer bir önemli temel faktör envanterin olmayışı kısaca resident evil'ın eskiden buyana gelen temel özelliklerinden biriydi tek tip ana silah ve tabanca seçerek işe koyuluyoruz üstümüzde farklı silah tipleri barındıramadığımız için oyun esnasında ilerlerken o an için silah değiştirme imkanımız kısıtlanmış bunu öldürdüğümüz askerlerinden düşen silahları tedarik ederek yada haritada belirli yerlerde kilitli kutuların içinde duran silahları alarak devam ediyoruz. Cephane konusunda bir kısıtlama yapılmamış kısaca hemen her yerde mermi bulabiliyoruz ve silah çeşitliliğide yeterli sayılır düzeyde diyebilirim.
« Son Düzenleme: Mart 24, 2012, 01:10:43 Gönderen: LastEscape » Logged

HUMAN, ALONE ARISES, ALONE LIVES AND ALONE DIES . . .
uc89
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 15
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Mart 24, 2012, 14:03:37 »

Resident evil:ORC'un oynanışını tam anlamıyla dün görme şansım oldu.Oyun siteleri verdikleri puanlamada bence cömert davranmışlar.Ortaya çıkan iş Halflife'la Deadrising'in karışımı, sıradan amiyane bi piyasa oyunu olmuş.Zombinin kafasına yapışan böcekler hiç bitmeyen düşmanlar,B.O.W'lardan çok insanlarla savaşılması.Düşmanların nefes aldırmaması(Savaşmaktan mekanı inceleyip göremiyorsun.)Bana kalırsa artık Capcom ve Resident Evil'ın yapım ekibinin şapkasını önüne koyup düşünme vakti geldi.İnşallah ileriye dönük farklı kitlelere hitap etmek adına oyunu deneme tahtasına çevirip baltalamaktan vazgeçerler.Şahsen ben bu oyunu satın alıpda gereksiz stress'e girip de oynamam.(Beğenen ve oyunu satın alan arkadaşlara saygım var.)

Sayfa: [1]   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.265 Saniyede 31 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team