logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Resident Evil Retribution WonderCon'daydı  (Okunma Sayısı 702 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AvriLewo
Levent Arıkan
Site Kurucusu
*

Toplam Puan : 1345
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Raccoon City'den canlı kalan son zombiyim ben...:)

« : Mart 19, 2012, 15:08:27 »

Yapımcı Paul W.S. Anderson ve Milla Jovovich, geçtiğimiz gün Resident Evil Retribution'ın konuşulduğu ve filmden büyük bir aksiyon silselesinin gösterildiği WonderCon'da idi. Buna rağmen bir gösterimden çok ikili konuşmaya ağırlık vermeyi tercih etti. Hatta sergi boyunca görsel anlamda yeni hiçbir şey paylaşılmadı; yalnızca tek tük konuşmalardan elde edilen çıkarımlar oldu o kadar.

Bunlara göre ilk olarak hep merak edilen konu bir nebze olsun açıklığa kavuşmuş oldu. Yeni film Retribution, geçmişte mi geçecekti yoksa gelecekte mi? Anderson'ın bizzat söylediği kadarıyla Retribution, doğrudan Resident Evil'in önceki film Afterlife'in bittiği yerden başlayacak.

İkinci olaraksa Anderson, Retribution'in sondan bir önceki Resident Evil filmi olarak tasarlandığını söyledi. Yani Resident Evil Retribution cepte dersek, bu işin son bulmasına son 1 film kaldı. Bunları şu şekilde ifade etti Anderson: "Bu daha sonun başlangıcı. Retribution, yansıtıcı (speküler) bir film ümit ettiğimizi anlatır nitelikte."

"Ben sadece; düşündüm, ölçtüm, tarttım, uyguladım, hayata geçirdim, geliştirdim ve de bıraktım. O kadar. Ben bir gün tamamen olmasam da, ruhum hep buralarda olacak..."

Levent ARIKAN

DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #1 : Mart 19, 2012, 15:32:33 »

Bir fragman beklemiyordum; ama en azından yeterli bir bilgi iyi olurdu. WonderCon beklediğim gibi çıkmadı. Haber için teşekkürler abi Forever

wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 935
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

"i don't need anyone else.."

« Yanıtla #2 : Mart 20, 2012, 10:09:54 »

Sondan önceki film..Fragman yerine genede iyi bilgiler verilmiş.Hiç bir bilgi yada birşeyin olmamasından güzel bence.Haber için teşekkür ederim. Forever

Sayfa: [1]   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.249 Saniyede 31 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team