logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: SHTR'nin Resident Evil Türk Röportajı  (Okunma Sayısı 3350 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« : Şubat 22, 2012, 01:53:42 »

Silent Hill Türkiye, kısa bir süre önce yaşanan dostluğumuzu daha da yukarılara taşımak için bir nevî iade-i ziyaret olarak nitelendirilebilecek bir röportaj teklifiyle bize, yani Resident Evil Türk'e gelmişti. Bu gelişme sonucunda büyük bir mutlulukla kabul ettiğimiz röportaj daveti, Orçun ağabeyin sorduğu sorularla başladı ve Resident Evil Türk'ü temsilen sorulara yanıt veren RETürk kurucusu Levent ağabeyin cevaplarıyla da bitti.

Soruları soran Orçun ağabeye, olabildiğince en iyi ve detaylı cevapları veren Levent ağabeye kendim adına teşekkürümü ilettikten sonra sizi bahsi geçen o röportajın bulunduğu bağlantı adresini verebilirim. Resident Evil Türk'ün kuruluşu, mevcut konumu ve yaptıklarıyla ilgili yoğun bilgiler içeren röportaja şuradan ulaşabilirsiniz.

AvriLewo
Levent Arıkan
Site Kurucusu
*

Toplam Puan : 1345
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Raccoon City'den canlı kalan son zombiyim ben...:)

« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2012, 03:44:22 »

Orada yazmışsın Levent abi göremeyecek olsa da diye Bilal. Benim her yerde gözüm var unutma, onu da gördüm çok şeyi de görüyorum. Cheesy

Konuya gelirsek, başta bu dostluğun şah damarları Orçun abi ve Bilal olmak üzere tüm Silent Hill Türkiye yönetimine teşekkürleri iletiyorum.
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2012, 03:45:44 Gönderen: AvriLewo » Logged

"Ben sadece; düşündüm, ölçtüm, tarttım, uyguladım, hayata geçirdim, geliştirdim ve de bıraktım. O kadar. Ben bir gün tamamen olmasam da, ruhum hep buralarda olacak..."

Levent ARIKAN

wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 929
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

"i don't need anyone else.."

« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2012, 10:15:34 »

Röportajı okuduktan sonra iyiki Levent abi siteyi kurmuş dedim.  Forever Röportajda emeği geçen SHTürk ve RETürk ekibine teşekkür ederim. Forever Wink Umarım bu dostluk sonsuza kadar devam eder. Forever

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2012, 13:42:12 »

Orada yazmışsın Levent abi göremeyecek olsa da diye Bilal. Benim her yerde gözüm var unutma, onu da gördüm çok şeyi de görüyorum. Cheesy

Konuya gelirsek, başta bu dostluğun şah damarları Orçun abi ve Bilal olmak üzere tüm Silent Hill Türkiye yönetimine teşekkürleri iletiyorum.

Bu kadar ileri gidebileceğini düşünmemiştim abi Cheesy

leon scott kenedy
Resident Evil&Jill Valentine Fan
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1890
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Ultimate Resident Evil Fan

« Yanıtla #4 : Şubat 22, 2012, 18:45:01 »

Bizim ekibe ve röportajı hazırlayan SHTR ailesine teşekkürler:) İnşallah dostluğumuz devam eder:)

Gök gürültüsü iyidir, gök gürültüsü görkemlidir; ancak işi bitiren yıldırımdır.....
SuperPyro
S.T.A.R.S. Üyesi
*

Toplam Puan : 330
Çevrimdışı Çevrimdışı

bla bla

« Yanıtla #5 : Şubat 22, 2012, 21:39:18 »

Güzel bir röportaj olmuş ellerinize emeğinize sağlık büyük bi zevkle okudum... Fakat anlayamadığım iadeyi ziyaret röportajında neden RESIDENT EVIL VS SILENT HILL diye bir kavram oluşmuş ki insanlar arasında... İnsanlar birbirlerine tarz olarak yakın ama daha farklı bakış açılarına sahip oyunları sevebilirler ve bu yüzden de kimse kimseye sen RE yi sevmiyorsun sen SHL'i sevmiyorsun gibi bir manidar yaklaşımla yaklaşmamalı... Herneyse... Yinede "Yeni" olan herşey daima bir öncekinden iyi olacaktır Smiley  Hayırlı, uğurlu olsun!
DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #6 : Şubat 22, 2012, 23:04:36 »

Resident Evil vs Silent Hill diye oluşan bir kavramı ben göremedim. Ama varsa da bizim önceki yaptığımız röportajda SHTR ekibindeki herkesin buna karşı olduğunu görmüştük Forever Grin

SuperPyro
S.T.A.R.S. Üyesi
*

Toplam Puan : 330
Çevrimdışı Çevrimdışı

bla bla

« Yanıtla #7 : Şubat 22, 2012, 23:29:11 »

yok... haşa... yani eskiden böyle bir olay olmuş mantığında dedim... Ben o dönemi bilmiyorum nacizane olarak o dönem böyle bi karşıt görüşün olmuş olmasından rahatsız oldum mantığım almadı yoksa yazıda öyle bişeyden söz etmiyor aksine iyi oluşumlar niyetindeyiz bu yüzden hayırlı uğurlu olsun bu 'yeni' iletişim:)
DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #8 : Şubat 23, 2012, 00:03:17 »

Hee anladım, tamam Smiley Bir zamanlar SH-RE arasında ciddi bir sürtüşme vardı; ama geride kaldı artık. Yine de etkileri sürdü, o tartışmalara hiç katılmayanlar olsa bile temsil ettikleri oyunun karşıtına mesafeli davrandılar hep.

Leon S.Kennedy
Taylan Özgür
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 72
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mr. Kennedy

« Yanıtla #9 : Şubat 23, 2012, 00:18:53 »

Eskiden yarış söz konusu olabilirdi çünkü her iki oyunda korku oyunuydu. Ama artık böyle bir şey söz konusu bile olamaz çünkü re4 ve re5 aksiyon oyununa dönüştü. Bunu sadece aydınlık havadan bile anlayabiliriz. Gittiğimiz yerlere bir daha hiç dönmüyoruz ama örneğin re3 te ben bir yere 15 kez gittiğimi biliyorum. Sürekli geri dönüp ip uçları ve birçoğunda yine zombiler ve örümceğe benzer yaratıklar karşılıyordu beni. Buda korkuyu ön plana çıkarıyordu ama re4 ve re5 te önüne geleni öldürüp gidiyorsun hele re5 te call of duty oynuyorsun sürekli silahlarla siperlerde savaşıyorsun. Bu yüzden çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Ama tüm bunların re6 da son bulmasını diliyorum. Bu korku hissi geri gelmediği sürece re ile sh arasında yarış(Düşmanlık değil!) olması söz konusu dahi olamaz.

ShadowMan
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Dead Heart in a Dead Worl !

« Yanıtla #10 : Şubat 24, 2012, 04:46:40 »

Herkese teşekkürlerimi bir de buradan iletmek istiyorum, iyi ki varsın Resident Evil Türk  Lips Sealed

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #11 : Şubat 24, 2012, 16:09:47 »

Herkese teşekkürlerimi bir de buradan iletmek istiyorum, iyi ki varsın Resident Evil Türk  Lips Sealed

Can, bu yorumunu sana aynen iade ediyorum, gerekli değişiklikleri anladın sen Forever Heehaw

Sayfa: [1]   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.289 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team