logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üyeler İçin Rütbe Sistemi  (Okunma Sayısı 3934 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AvriLewo
Levent Arıkan
Site Kurucusu
*

Toplam Puan : 1345
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Raccoon City'den canlı kalan son zombiyim ben...:)

« : Ocak 02, 2008, 16:23:51 »

Evet arkadaşlar uzun zamandır üzerinde çalıştığım üye rütbeleri konusunu sonunda tasarladım ve son şekliyle kullanıma geçiriyoruz. Şimdi bu şekilde mesaj sayısına göre en fazla 7 yıldızlı rütbe olacak ve daha fazla yıldız için puan sistemi devreye girecek. Üstelik artık sadece Stars değil Resident Evil'den hatırladığımız bir çok kavram rütbelerimizde olacak. Kısaca açıklamaya geçelim...

Mesaja göre rütbe sistemi...

Puana Göre Seçme Hakkına Sahip Olabildiğiniz Rütbeler...

Evet yukarıda mesaj sayısına göre otomatik oluşan rütbeleri sıraladık, bundan sonrasında devereye puan sistemi giriyor ve puanınıza göre seçebildiğiniz rütbeler şunlar oluyor...

175 Puan ve üzeri isteğe göre seçilebilecek rütbeler...

Evet arkadaşlar bunlarda puana göre seçilebilecek rütbeler. Gerekli puana ulaşan arkadaşlar seçmek istedikleri takdirde buradan bize ben şu rütbeyi seçmek istiyorum diyecek ve bizde uygun olduğu takdirde rütbesini istediği şekilde değiştiricez. Dediğim gibi o rütbeleri seçebilmek için gerekli puanınız olmak zorundadır. Gerekli puana ulaştınız diye illaki o rütbeleri seçmek zorunda değilsiniz, isteyen kişilerinki normal mesajlı rütbe sistemine görede kalabilir.

Heralde herşeyi açıkça anlattım, sorularınız, görüşleriniz, önerileriniz ve puana göre rütbe değişimi için bu başlığı kullanabilirsiniz..Sitemize hayırlı olması dileğiyle...

Residentevilturk Yönetimi
« Son Düzenleme: Şubat 07, 2011, 23:22:58 Gönderen: DWG22 » Logged

"Ben sadece; düşündüm, ölçtüm, tarttım, uyguladım, hayata geçirdim, geliştirdim ve de bıraktım. O kadar. Ben bir gün tamamen olmasam da, ruhum hep buralarda olacak..."

Levent ARIKAN

Sayfa: [1]   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.402 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team