logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa:  1 ... [3]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Resident Evil Türk'ün İstanbul Buluşması  (Okunma Sayısı 3489 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 935
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

"i don't need anyone else.."

« Yanıtla #40 : Şubat 22, 2012, 10:50:23 »

Müzik filan çok duygusal olmuş valla.Sanki bir daha hiç buluşamayacak gibi.Drama havası olmuş tam. Grin Ama çok güzel bir buluşma olmuş.Videolardan çok eğlendiğiinz görünüyor. Forever Darısı İzmir'de olan buluşmaya. Heehaw

DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #41 : Şubat 22, 2012, 13:44:53 »

Son bölüm gözlerimi yaşarttı diyebilirim çok duygulandım. Forever Ellerine sağlık Bilal videolar için sana ulaşana kadar çok çile çektiler ama sonuç itibari ile çekilen çileye değdi umarım yakında zamanda tekrar görüşür ve revelations'ın tam sürümünü oynarız. Cheesy Demoda bir çok ayrıntı yakaladık tem sürümde neler olur Allah bilir.

Tam bir ay geçti dün itibariyle Heehaw Çok şükür yükledik ettik neyse Grin Tam sürümde neler olabileceğini ben bile hayal edemiyorum Heehaw

Müzik filan çok duygusal olmuş valla.Sanki bir daha hiç buluşamayacak gibi.Drama havası olmuş tam. Grin Ama çok güzel bir buluşma olmuş.Videolardan çok eğlendiğiinz görünüyor. Forever Darısı İzmir'de olan buluşmaya. Heehaw

Hadi bakalım, inşallah Cheesy Gerçi kamera kadrajı konusunda sıkıntı çekebiliriz; ama bir kılıf uyduracağız Cheesy

L£oN
Oğuzhan K.
R.P.D. Memuru
*

Toplam Puan : 309
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #42 : Şubat 24, 2012, 01:39:55 »

Acayip yoğun bir dönemdeyim kafamı kaşıyacak vaktim olmuyor neredeyse.Evet geçelim başlık video ve konuya.Canımı yakan bir başlık oldu bunu söyleyeyim Cheesy Ayrıca dayıma yapmış olduğun göndermeden ötürü seni ölümüneliyorum Forever. Şu an buraya yazarken bile acı çekiyorum ne lanet bir şeydir bu böyle Heehaw.Videolar harika süperdi müthiş bir gün olmuş. Forever. Bu kadar çok konuştuğunu bilmezdim Bilal bu arada Cheesy. Aziz Emre ve Soner abi de zaten espirileri falan çok iyiydi yahu özellikle ilk giriş videosu Heehaw. Hepinizin eline yüreğine sağlık Forever

DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #43 : Şubat 24, 2012, 16:59:21 »

Acayip yoğun bir dönemdeyim kafamı kaşıyacak vaktim olmuyor neredeyse.Evet geçelim başlık video ve konuya.Canımı yakan bir başlık oldu bunu söyleyeyim Cheesy Ayrıca dayıma yapmış olduğun göndermeden ötürü seni ölümüneliyorum Forever. Şu an buraya yazarken bile acı çekiyorum ne lanet bir şeydir bu böyle Heehaw.Videolar harika süperdi müthiş bir gün olmuş. Forever. Bu kadar çok konuştuğunu bilmezdim Bilal bu arada Cheesy. Aziz Emre ve Soner abi de zaten espirileri falan çok iyiydi yahu özellikle ilk giriş videosu Heehaw. Hepinizin eline yüreğine sağlık Forever

Sağolasın Oğuzhan, ben de bu kadar konuştuğumu bilmezdim Heehaw İnşallah bir dahakine hep beraber diyelim Forever
« Son Düzenleme: Şubat 24, 2012, 16:59:34 Gönderen: DWG22 » Logged

Milla
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #44 : Haziran 23, 2012, 18:11:33 »

Elinize saglık Güzel vidyo Smiley

AlbertWesker
Fırat Alkan
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #45 : Aralık 16, 2012, 01:08:41 »

Antalya'dada olsa keşke Smiley

Ben Oyuncuyum
Yaşayacak Bir Hayatım Olmadığı İçin Değil
Yaşayabilecek Birçok Hayatı Seçtiğim İçin...
Sayfa:  1 ... [3]   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.149 Saniyede 31 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team