Abi resmen bayıldım. Bu kadar heyecanı, aksiyonu, komediyi bu kadar kısa yazıya sığdırabilen kişi işin erbabıdır. Mükemmel ötesi. Başka birşey demiyorum. Sezon 3 ü iple çekiyorum. Dediğiniz gibi sadece yönetici takım değil, üyeleri de araya serpiştirirseniz heyecanı artacaktır. Tek ricam 3. sezon kısa olmasın. Süpersin Orçunum.
Teveccühün Seçkin abim... Gözlerine sağlık

Aslında hikayeyi yazmaya başlamadan önce epey bir süre kafamda kurgulamaya çalıştım. Mesela ikinci bölüm, bütün bölümlerin genelinde en kolay yazdığım bölüm oldu. Levent'in arkayı kontrol etmesi kısmı, istasyonu koca bir duman bulutunun kaplaması ve yoldaki trafik kazası falan hep aklımdaydı. O yüzden çok zorlanmadım yazarken, ama ikinci bölümden sonrası, itiraf etmeliyim ki tamamıyla doğaçlama oldu

Ha bir de bazı kısımlarda Metehan kardeşimin tavsiyelerini yerine getirdim. Buradan ona da özel teşekkürü bir borç bilirim.
Üçüncü sezonu, bu hikayedeki yorumları göze alarak tadında bırakacak şekilde uzun yazacağımdan emin olabilirsin abim. Yorumların için tekrar teşekkür ederim.
Genel olarak da tüm okuyucularıma teşekkürü bir borç bilirim