logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa:  1 ... [20] 21   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Resident Evil Operation Raccoon City  (Okunma Sayısı 32177 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LastEscape
Special Tactic and Rescue Service
S.T.A.R.S. Üyesi
*

Toplam Puan : 438
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

All Roads... Lead To Hell In Raccoon City!

« Yanıtla #380 : Nisan 29, 2012, 04:01:43 »

Operation Raccoon City'nin resmi japon sitesindeki yeni güncelleme ile beraber heroes moduna ait 1 adet duvar kağıdı ile yine twitter için heroes modunda bulunan karakterlerin avatarları ile birlikte U.S.S. ve Spec Ops ikonları eklenmiştir.

« Son Düzenleme: Nisan 30, 2012, 02:35:49 Gönderen: LastEscape » Logged

HUMAN, ALONE ARISES, ALONE LIVES AND ALONE DIES . . .
Alper506
Alper
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #381 : Nisan 29, 2012, 11:25:56 »

Bak sevdim bu Heroes avatarlarını Cheesy Teşekkürler.

DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #382 : Nisan 29, 2012, 13:08:11 »

Aynen bu Heroes avatarları daha iyi olmuş; fakat bunları biz de rahatlıkla yapabiliriz Grin İnsan biraz daha ulaşılası zor bir şey bekliyor Grin

wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 957
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

"i don't need anyone else.."

« Yanıtla #383 : Nisan 29, 2012, 16:22:10 »

Gözüme o kadar değişik gelmedi fakat yapılan bazı avatarlarda bunlardan olduğu gibi Leon'un yüzü daha bir bebek yüzü gibi olmuş. Heehaw Gözüme daha sevimli geldi.Bunu ilk görmediğimi söyleyebilirim. Heehaw Ama Bilâl abiye katılıyorum daha değişik yapılabilirdi bana çok basit geldi bana.

asura
deniz
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 26
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #384 : Mayıs 07, 2012, 15:18:41 »

oyunu inanılmaz derecede abartmışlar yani nerdeyse gears of war gibi olmuş tamamen bence serinin adını daha fazla kötülemiyip yapamıyorlarsa adam gibi oyun biz bu işi bırakıyoruz desinlerde ellerinde kalan son saygı kırıntısıda gitmesin bence

the evil life
DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #385 : Mayıs 07, 2012, 16:52:53 »

Aslında oyunun yapımcısı Capcom değil Cheesy Yalnızca yayıncı.

Wesker86
BSAA Ajanı
*

Toplam Puan : 760
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

zombiler 2 ekimi bekleyin göreceksiniz gününüzü

« Yanıtla #386 : Mayıs 07, 2012, 16:59:56 »

oyun bugün elime geçti ve oynadım fena oyun sayılmaz benim hoşuma gitti şahşen

Chris Redfield&Albert Wesker "imposible alliance"
hacı mehmet
jack krauser
Profesyonel Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 39
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #387 : Mayıs 10, 2012, 07:15:25 »

Aslında oyunun yapımcısı Capcom değil Cheesy Yalnızca yayıncı.
bu sözünden her sayfada en az bi tane  var Cheesy Cheesy  bence vazgeç  Heehaw Heehaw Heehaw :Hadamlar yapmasada azmettirdi  Smiley bence azmettirende azmeden kadar suçludur  Cheesy Cheesy :Dyasalarda bile böyledir

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #388 : Mayıs 10, 2012, 13:11:16 »

Olsun, hakikatı söylemek beni gocundurmuyor Grin

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #389 : Mayıs 12, 2012, 11:12:41 »

Bir youtube kullanıcısı, Resident Evil Operation Raccoon City'nin bazı beta görüntülerini yayınlamış. Bunlar arasında oyunun ilk tasarım görüntüleri ile birazcık daha farklı sonlar gösteriliyor. Aslında bu sonların, senaryo bakımından şu anki ORC ile farkı yok. Yalnızca takım içinde ölüm maçı yapılmıyor o kadar. Oyunu henüz oynamamışsanız, bu görüntüleri izlememenizde fayda olduğunu belirteyim. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Resident Evil Operation Raccoon City BETA Cutscenes. Unfinished and Unused Ending!

Enonem
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

Be quick or be death...

« Yanıtla #390 : Mayıs 18, 2012, 11:40:11 »

Oyun elime geçti,oynadım sonlarındayım,ama klasik RE hayranı olmama rağmen oyun çok hoşuma gitti,ayrıca Vector'a hayran kaldım,favori karakterim oldu kendisi. Smiley

hacı mehmet
jack krauser
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #391 : Mayıs 26, 2012, 20:48:11 »

oyunu bitirdim  bi kaç kelam edeyim oyun selefi re5 gibi aksiyom dolu tps türüne göre gayet güzel özellikle fizizksel hareketlerri ilham verici aktif pasif yetenekler cuk oturmuş ama ama şu var bi anda  olaylar değişiyor biyere  geliyorsunuzz nasıl geldiğinizi anlamıyorsunuz yapay zeka inanılmaz saçma  o korkunç nemesis  inanmazsınız okadar basite indirgemişlerki inanamadım ve epey okkalı favori  küfürümden ikisi ağzımdan kaçtı lan bumudur yani karnımıxa ağrılar sokan rüyamıza girince sahadet getirdiğimiz re 3te hangi kayıt odasına girsek ordan ayrılmayan  o müthiş yaratık rezil olmuş zaten olaylarda b irbiriyle bağdaşıksız oyunu saçmalığın dibine taşımış  leona  ve diğer karakterlere gelelim o karakterlerin hiçbirinin  leonla jille alakası yok bence jilli eğer kıyafeti olasa tanımazsınız hele carlos dibe vurusun daniskası re severlere tavsiyem oyunu oynayın  ve bir efsane nasıl yerle bir olur iyi bakın

tikli
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : -32
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #392 : Mayıs 31, 2012, 22:53:43 »

arkadaşlar oyunun update 1 ve dlcsi gelmiştir 2sinide kurdum games for windows çıkmıyor xlive üyeliği neden olabilir
update 1 de ateş etme sorunu düzeltildi sorunsuz ses
DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #393 : Mayıs 31, 2012, 23:42:06 »

Oyunu yasa dışı yollarla temin ettiyseniz yönetimden yardım gelmeyebilir. Bunun dışında ben de, oyunu PC üzerinden oynamadığım için fikrimi belirtemiyorum.

HammerHead
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1846
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #394 : Haziran 01, 2012, 00:14:41 »

arkadaşlar oyunun update 1 ve dlcsi gelmiştir 2sinide kurdum games for windows çıkmıyor xlive üyeliği neden olabilir

Eğer oyunda Games for Windows Live açılmıyorsa bunun nedenini çok fazla sorgulamaya gerek yok, çünkü bu sorun sadece korsan oyunda meydana gelir bu yüzden bunun gibi sorulara yardım etmiyoruz. Oyunun nereden indirdiyseniz, sorunuzu onlara sorun.
hacı mehmet
jack krauser
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #395 : Haziran 02, 2012, 11:02:48 »

Eğer oyunda Games for Windows Live açılmıyorsa bunun nedenini çok fazla sorgulamaya gerek yok, çünkü bu sorun sadece korsan oyunda meydana gelir bu yüzden bunun gibi sorulara yardım etmiyoruz. Oyunun nereden indirdiyseniz, sorunuzu onlara sorun.
sayın moderatörüm  ben ttnetin sitesinden playstordan indirdim xlive üyeliğimde  var iki tane live key falan   orcyi kurdum re5 save dosyası gitti sil baştan re5i zaten online  oynayamıyordum oda orijinaldi emin ol keyi kutusu halen elimde orc gelince bilgisayar kafayı  yedi kasıyor ateş ediyosun pıt diye ses geliyor yürüyosun adam birden  bikaç  adım ileri gidiyor biyerin enüst katından alt kata birden ışınlanıyor oyunu public  oynatmıyor ve  halan versusu açamıyor en düşük ayarlarda hala kasıyor 0 özellik doku falan konrolleri tamamen rezalet sağa sola arkaya  öne yürüme tamam  ama bi elimde  game pad nişan almak için ise   mouse  kullanıyorum  play store üyeyim sence kaçak yada çakma oyun satarlarmı yada sadece slant six işe yaramaz  bir game boy oyunu tasarımcısımı gidip ps3 aldım  gflive yüzünden iki  yıllık emek re5 harcadığım  hepsi gitti tabi bunlaramı yoksa oyuna verdiğim 80lirayamı üzüleyim

HammerHead
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1846
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #396 : Haziran 02, 2012, 12:24:38 »

En düşük ayarlarda bile kasma problemi bende de vardı, o sorunu ekran kartı sürücüsünü güncelleyerek büyük ölçüde giderdim, ekran kartı güncellemesinden sonra ayarları yükseltim ve oyun ender olarak 30 FPS'nin altına düşer oldu (Bu benim için iyi haber, aksi halde oynanancak gibi değildi) . Bunun dışında RE5 savelerinin gitmesi oyunun online oynayamama problemlerinin nedeni hakkında pek bilgim yok.

Oyunu ilk açtığınızda Games for Windows Live güncelleme uyarı vermersi gerekiyor eğer bu uyarı gelmeden oyun açıldıysa oyundaki hatalarının nedeni bu olabilir. Xbox live'ın forumlarına girip son Games for Windows Live güncellemesini indirip kurmak, oyundaki bazı sorunları düzeltmesi lazım. Eğer güncellemeyi daha önce yaptıysanız, TTNET'in müşteri hizmetlerine sorununuzu bildirmen lazım.
« Son Düzenleme: Haziran 02, 2012, 12:28:05 Gönderen: HammerHead » Logged
Jill_61
Jill Valentine Rooter
*

Toplam Puan : 53
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #397 : Haziran 02, 2012, 20:57:36 »

ben de internetten indirdim ama live keyim yok başka bir oyunun live keyi olur mu yoksa illa ORC keyi mi lazım?

TheBoss
Berkant
Yardımcı Yönetici
*

Toplam Puan : 674
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

The Show Must End But The Legend Lives On

« Yanıtla #398 : Haziran 02, 2012, 21:02:30 »

Oyunun kendi Live-Key'i lazım , internet üzerinden sadece key alınabiliyordu diye hatırlıyorum.

Korsan şekilde elde edip ısrarla lisanslı bölümleri oynamak isteyen kişilere RETürk yönetimi tarafından yardım edilmeyecektir , emek hırsızlığına göz yumulmayacaktır , bu sitede bu tarz konular için yardım istemezseniz seviniriz.

Jill_61
Jill Valentine Rooter
*

Toplam Puan : 53
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #399 : Haziran 02, 2012, 21:03:13 »

yok zaten orijinal alıcam sağol

Sayfa:  1 ... [20] 21   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.325 Saniyede 31 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team