logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: TheBoss - Yardımcı Yönetici  (Okunma Sayısı 3666 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
TheBoss
Berkant
Yardımcı Yönetici
*

Toplam Puan : 674
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

The Show Must End But The Legend Lives On

« : Mayıs 03, 2011, 03:13:58 »

Öncelikle herkese selamlar.Böyle bir yazı yazıp yazmamak arasında çok kaldım ama yazmam iktiza ediyormuş bende yazayım elime mi yapışacak dedim. Cheesy Adım Berkant , soyadım Özmen. 14 Kasım 1995 Kocaeli / İzmit doğumluyum.Çok ufak yaşlarda Resident Evil serisi ile tanıştım (5-6 yaşında falandım) Annem ve babam başta olmak üzere dayım ve teyzem eğlenmeyi çok severler.98 yılındaki Playstation 1 dalgası bizim aileyi de vurmuş ve bizimkilerde hemen gidip almışlar. Cheesy Hala da ürkerek oynadığım oyunlardan biri olan Silent Hill bizim ilk PS oyunumuzmuş Cheesy Ailemdeki Resident Evil hastalığı serinin birinci oyunuyla başlamış.Yaşımın ufaklığından olsa gerek , bende hep ürkerek izlerdim ailem o oyunu oynarken. Resident Evil 2 çıktığında dayımın soluğu bizde aldığını ve sabaha kadar o oyunun oynandığını hatırlarım. R.P.D.'de zombiye dönüşen Marvin karakterinden çok korkardım. Cheesy RE3 çıktığında da yaşım da biraz büyüdüğü ve PS takipçiliği bana devredildiği için çok rahat oynardım.Yani bendeki Resident Evil hayranlığı çocukluğuma dayanır.RETürk ekibine girişim çok ani oldu aslında.Vaktim çok boldu ve bende siteden çıkmıyordum kolay kolay.Sitedeki arkadaşlarla muhabbet ederken ; İlerde yönetici alımı olursa muhakkak katıl dediler.Yöneticilik seçimine hiç kendime güvenerek aday olmadım.Evet iyi şeyler yapabilirim , belki yaptım da ama benden çok daha iyileri vardı ama ben uygun görülmüşüm çok onur duydum. Böyle bir sitede , böyle bir ailede , böyle bir ortamda bulunmak beni çok mutlu ediyor.Çünkü hemen hemen herkes aynı kafadan , herkesin bir çok ortak yönü var ve insanlarla diyalog kurmak , muhabbet etmek çok eğlenceli oluyor.Cidden kaliteli bir aileyiz.Gerek site olsun , gerek yönetici ekibi olsun , gerek üyeler olsun.Böyle bir sitede , böyle bir ailede bulunmaktan dolayı çok büyük gurur ve onur duyuyorum.Yönetici olarak veya üye olarak burayı hiç bırakmayı düşünmüyorum , düşünmedim , düşünmem de.Benim amacım bu siteye bir şeyler katmaktı , katabildiysem ne mutlu bana , katamadıysam da çok yakında katarım. Cheesy RETürk bana bir çok şey kazandırdı. Öncelikle sanal alem dışında yani oyunlarla ilgili şeylerin dışında bana bir çok abi , abla  ve kardeş kazandırdı ki böyle kaliteli insanlar kolay kolay bulunmaz. Her zaman söylediğim gibi ; ''Her şey RETürk için Forever ''Çok sıkı hayranı olduğum tek bir seri daha vardır o da Metal Gear Solid serisidir.Resmen tapardım o oyuna.Hala da değişmemiştir fikrim ve çok rahat bir şekilde ; ''Bana göre dünyanın en iyi oyunu.'' derim , diyorum ve sanırım diyeceğim de.Özel hayatında çok ciddi sorunlar yaşayan biriyim ve bu sorunlarımı elimden geldiğince siteye yansıtmamaya çalıştım.Belki fark etmişsinizdir arada ortadan kaybolduğumu.Gülmeyi çok severim.Arkadaşlarım komik biri olduğumu söylerler. (Kabul ediyorum bunu Cheesy ) Çok hırslıyımdır , detaycıyımdır , bir şeyi yapacaksam EN İYİSİNİ yapmak isterim.Daha önce hiç kimsenin yapmadığı yada yapamadığı şeyleri yapmak en büyük hayallerimden biri.Galatasaraylıyım. Hala Kocaeli / İzmit'te oturuyorum.Müzik dinlemeyi çok severim. (En sevdiğim sanatçı Michael Jackson'dır.) Benim anlatacaklarım şimdilik bu kadar. Sizlerin merak ettiği her hangi bir şey olursa lütfen sormaktan çekinmeyin , bende sizlerden biriyim Cheesy

DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2011, 10:20:33 »

Ellerine sağlık Berkant, güzel oldu bu yazı. Yazına Michael Jackson'ı eklemeyi unutmuşsun Cheesy Halbuki siteye ilk geldiğinde seni öyle tanımıştık. Göreve ilk alındığında senden çok umutluydum. Hani bir anda biz, eski yöneticiler seviyesinde olacağına inanıyordum; ancak olamadın. Zaten böyle bir şey de hiçkimse için mümkün olamazdı Cheesy Çünkü kaç yıllık birikime sahibiz. Yeni birinin, terübe ederek yükselmesi gerekir. Yalnız sen de potansiyel var Berkant. Sadece onu ortaya çıkartmak için zahmet etmiyorsun, ki seni suçlayamam da. Şu sıralarda kimsede öyle bir istek yok Cheesy

Pek takdir etmediğim bir özel yaşantın var ve arasıra bunu foruma da yansıttığına şahit oldum. Hatta bunun yüzünden yönetici olarak uyarı bile aldın Cheesy Bunlar gelip geçici demek istiyorum, inşallah öyledir. Bazı uygunsuz zararlı alışkanlıları bırakmanı gönülden isterim; ama nerde?! Çünkü sahip olduğun arkadaş ortamı süregeldiği müddetçe bu alışkanlıkların devam edecektir. Arada sosyal ağ konuşmalarınıza denk geliyorum, o zaman bu gençlikten bir halt olmayacağını tekrardan anlıyorum Forever Burada amacım seni kötülemek değil. Durumuna üzüldüğüm içim yükleniyorum. Bilen bilir eskiden yönetici olan Selin'e de, yöneticiliği bıraktığındaki davranışları yüzünden çok yüklendim. Hala da yükleniyorum. Daha geçen gün, "Küfretmeye, Türkçe'yi unuttuğunda mı başladın?" diye sordum Heehaw O, sözlerimin altındaki mahiyeti anlayamıyor. Çünkü benim gördüğüm gibi kendisini göremiyor. İnşallah sen, demek istediklerimi anlarsın Berkant.

Şu ana kadar her yöneticinin, forumda bir başyapıtı vardır. Bu başyapıt, kişinin ilk yaptığı detaylı ve özen verdiği çalışma olur. Sonra başka çalışmalara imza atarsa, otomatikman yeni çalışması, eski çalışmasından iyiyse, başyapıt o olur. Mesela benim en büyük başyapıtlarmdan biri kronolojiydi. Senden de en yakın zamanda bir başyapıt bekliyoruz Berkant Cheesy Ama yap yani ve biz dediğimiz için yapma. Kendin isteyerek, "Yahu bu böyle olsa güzel olur" diyerek bir şey yap.
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2011, 10:25:47 Gönderen: DWG22 » Logged

TheBoss
Berkant
Yardımcı Yönetici
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2011, 13:50:12 »

Dediklerini çok iyi anladım abi ve haklısın da.Amacının beni kötülemek olmadığını bende biliyorum. Cheesy Aslında dürüst olmak gerekirse göreve ilk geldiğimde bende kendimden çok umutluydum.Çok büyük şeyler katabilirim foruma diye düşünüyordum.Ama aklımda olanları yada istediklerimi yapamadım ve çok fazla verimli bir yönetici de değilim bunun bende farkındayım.Başyapıt olayıyla ilgili olarak da hep yapmak istediğim RE Serileri Türkçe Tam Çözüm (Video) olayına yakında başlamak istiyorum çünkü çok erteledim bu projeyi.Dediğim gibi , şu ana kadar pek verimli olmadım , olamadım ama bundan sonra elimden gelenin en iyisini değil , RETürk için yapılabilecek EN İYİSİNİ yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın. ''Her şey RETürk için Forever''

not_kill_hunk
kadir
S.T.A.R.S. Üyesi
*

Toplam Puan : 270
Çevrimdışı Çevrimdışı

Wiz Khalifa Türkiye

« Yanıtla #3 : Mayıs 03, 2011, 13:57:02 »

özel yaşantısını nereden biliyorsun bilal kardeş bu kadar kişinin valla merak ettim yanlış anlama ama Cheesy

leon scott kenedy
Resident Evil&Jill Valentine Fan
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1890
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Ultimate Resident Evil Fan

« Yanıtla #4 : Mayıs 03, 2011, 15:34:39 »

Bizim yönetim ekibimiz bir aile gibi diyerek öyle basit laf olsun diye kullanmiyoruz. Herkesin birbirinden haberi vardır muhabetiniz süreklidir Bilal bizim biz bilalin durumunu biliriz. Birçok forumdaki gibi yönetici yöneticiden haberi olmama gibi bir durum yoktur. Yazı için teşekkürler Berkant. Ben özel hayatın hakkında yorum yapmayacağım fakat forum düşüncesi olarak Bilale katılıyorum. Yinede üstünden gidersen çok iyi yerlere gelebilirsin

Gök gürültüsü iyidir, gök gürültüsü görkemlidir; ancak işi bitiren yıldırımdır.....
HammerHead
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1846
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #5 : Mayıs 03, 2011, 20:08:01 »

Eline sağlık Berkant güzel yazı olmuş, kendini iyi tanıtmışsın. Bende özel hayatın hakında yorum yapmayacağım. Ara ara özel hayatını foruma bulaştırmış olsanda, ben yönetici olmandan çok memnunum. (Büyük ihtimal ile diğer arkadaşlar da böyle düşünüyordur)
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2011, 20:11:49 Gönderen: HammerHead » Logged

TheBoss
Berkant
Yardımcı Yönetici
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2011, 20:24:18 »

Bizim yönetim ekibimiz bir aile gibi diyerek öyle basit laf olsun diye kullanmiyoruz. Herkesin birbirinden haberi vardır muhabetiniz süreklidir Bilal bizim biz bilalin durumunu biliriz. Birçok forumdaki gibi yönetici yöneticiden haberi olmama gibi bir durum yoktur. Yazı için teşekkürler Berkant. Ben özel hayatın hakkında yorum yapmayacağım fakat forum düşüncesi olarak Bilale katılıyorum. Yinede üstünden gidersen çok iyi yerlere gelebilirsin

Teşekkürler abi. İnşallah artık beklenileni vereceğim. Smiley

Eline sağlık Berkant güzel yazı olmuş, kendini iyi tanıtmışsın. Bende özel hayatın hakında yorum yapmayacağım. Ara ara özel hayatını foruma bulaştırmış olsanda, ben yönetici olmandan çok memnunum. (Büyük ihtimal ile diğer arkadaşlar da böyle düşünüyordur)

Teşekkür ederim abi. Sizleri memnun bırakabildiysem ne mutlu bana. Smiley

anko
R.P.D. Memuru
*

Toplam Puan : 232
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2011, 20:27:32 »

ellerine sağlık Berkant yazını çok beğendim . özel hayatınla ilgili bende Bilal gibi düşünüyorum ve söylediklerine katılıyorum   Heehaw yönetici olarak bekleneni verememen bana göre  hiç önemli değil bir takımdakı her oyuncudan aynı verimi alamazsın  Cheesy diğer yöneticiler formda olsun yeter  Cheesy   
TheBoss
Berkant
Yardımcı Yönetici
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #8 : Mayıs 03, 2011, 20:43:09 »

ellerine sağlık Berkant yazını çok beğendim . özel hayatınla ilgili bende Bilal gibi düşünüyorum ve söylediklerine katılıyorum   Heehaw yönetici olarak bekleneni verememen bana göre  hiç önemli değil bir takımdakı her oyuncudan aynı verimi alamazsın  Cheesy diğer yöneticiler formda olsun yeter  Cheesy   

RETürk , Real Madrid ayarında bir takımsa ben henüz Sabri'yim usta. Cheesy

anko
R.P.D. Memuru
*

Toplam Puan : 232
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Mayıs 03, 2011, 20:57:12 »

RETürk , Real Madrid ayarında bir takımsa ben henüz Sabri'yim usta. Cheesy

bende onu diyorum zaten Sabri Real Madridde oynasa takıma bişey olmaz yine şampiyonluğa oynarlar diğer oyuncular Sabrinin açıklarını kapatırlar Sabri değilde Ramos oynuyor sanarsın  Cheesy neyse söyleyeceklerim bu kadar umarım açıklayıcı olmuştur  Cheesy 
wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 935
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

"i don't need anyone else.."

« Yanıtla #10 : Mayıs 04, 2011, 14:28:16 »

Hayatını çok güzel ve açık bir şekilde anlatmışsın. çok güzel yazmışsın. bu arada bir şey dikkatimi çekti. Smiley son paragrafta Müzik dinlemeyi çok sevdiğini ve Michael Jackson'ı çok sevdiğini yazmışsın. bende çok severim Michael Jackson'ı.helede şarkıları benimde çok hoşuma gider. Smiley

TheBoss
Berkant
Yardımcı Yönetici
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #11 : Haziran 14, 2011, 13:25:33 »

Hayatını çok güzel ve açık bir şekilde anlatmışsın. çok güzel yazmışsın. bu arada bir şey dikkatimi çekti. Smiley son paragrafta Müzik dinlemeyi çok sevdiğini ve Michael Jackson'ı çok sevdiğini yazmışsın. bende çok severim Michael Jackson'ı.helede şarkıları benimde çok hoşuma gider. Smiley

Yorumun için teşekkür ederim Dilaycım. Michael Jackson aşktır yahu , müziği müzik yapanların başında gelir her zaman. Smiley

wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #12 : Haziran 14, 2011, 13:56:12 »

Kesinlikle katılıyorum yorumuna.Gerek dansı ile gerek şarkıları gerekse hayatı ile müzik dünyasında yerini asla kimse tutamaz. Smiley Tüm şarkılarını beğenerek dinlemişimdir vede hala dinliyorum. Smiley

TheBoss
Berkant
Yardımcı Yönetici
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #13 : Mayıs 30, 2012, 18:59:16 »

Kesinlikle katılıyorum yorumuna.Gerek dansı ile gerek şarkıları gerekse hayatı ile müzik dünyasında yerini asla kimse tutamaz. Smiley Tüm şarkılarını beğenerek dinlemişimdir vede hala dinliyorum. Smiley

1 yıl sonra gelen cevap. Heehaw Ben nasıl görmemişim bunu yahu... Söylediklerine kesinlikle katılıyorum Dilaycım. Forever

wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #14 : Mayıs 31, 2012, 10:23:45 »

1 yıl sonra gelen cevap. Heehaw Ben nasıl görmemişim bunu yahu... Söylediklerine kesinlikle katılıyorum Dilaycım. Forever

Bende unutmuşum ne yazdığımı. Heehaw Görmemiş olabilirsin Berkant'cım gayet normaldir. Forever Michael Jackson tek kelime ile süper biri ve şarkıları süper. Forever Şarkılarını dinleyerek onu anıyoruz. Forever
« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2012, 10:24:13 Gönderen: wesker_excella » Logged

TheBoss
Berkant
Yardımcı Yönetici
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #15 : Mayıs 31, 2012, 16:13:27 »

Forever Bad25 albümü çıkacak yakında , merakla bekliyoruz. Forever

Freiem Blut
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 12
Çevrimdışı Çevrimdışı

Im Still Alive...

« Yanıtla #16 : Ağustos 09, 2012, 01:15:07 »

Hayatını çok güzel ve açık bir şekilde anlatmışsın. Özel hayatın hakkında yorum yapmak benim haddime değil tabiki,ama iyi bir modsun şuana kadar gördüğüm ile birlikte başarılı olmanı ve devamını getirmeni diliyorum Forever
TheBoss
Berkant
Yardımcı Yönetici
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #17 : Ağustos 09, 2012, 01:22:36 »

Hayatını çok güzel ve açık bir şekilde anlatmışsın. Özel hayatın hakkında yorum yapmak benim haddime değil tabiki,ama iyi bir modsun şuana kadar gördüğüm ile birlikte başarılı olmanı ve devamını getirmeni diliyorum Forever

Zaten özel hayat kişiye özeldir , biz yönetici takımı olarak abi kardeş ilişkisi içinde olduğumuzdan , bir aile gibi olduğumuzdan onlar iyi kötü yorum yapabilme hakkına sahipler. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Smiley

Freiem Blut
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 12
Çevrimdışı Çevrimdışı

Im Still Alive...

« Yanıtla #18 : Ağustos 09, 2012, 01:36:58 »

Zaten özel hayat kişiye özeldir , biz yönetici takımı olarak abi kardeş ilişkisi içinde olduğumuzdan , bir aile gibi olduğumuzdan onlar iyi kötü yorum yapabilme hakkına sahipler. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Smiley

Rica ederim Smiley
« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2012, 03:32:58 Gönderen: Ja SeeN » Logged
Sayfa: [1]   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.559 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team