logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa:  1 ... [8]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: DWG22 (Forum Yöneticisi - RETürk Team Assistant)  (Okunma Sayısı 15460 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oldsnake
ReTürk Hukuk Danışmanı
BSAA Ajanı
*

Toplam Puan : 315
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #140 : Ocak 29, 2012, 22:41:42 »

yapıyos, ediyos, gidiyos diyen bir grup karşı cinse ve baba nhaber yhaaa diye dolanan bazı sözümona ergen için harika cevaplar olmuş. Genellemeden kaçınmak için bir grup dedim. O gün bir tane daha gördüm öyle "fotomu beyenirmisin" yazmış, al burdan yak arkadaş.
« Son Düzenleme: Ocak 29, 2012, 22:46:56 Gönderen: oldsnake » Logged

DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #141 : Mart 06, 2012, 17:41:47 »

Şu an piyasada çok ilginç bir esinti var. Batı oyun geliştiricileri, artık oyunlarını Japon firmalara yaptırırken; Japon geliştiriciler ise oyunlarını, Batılılara yaptırıyor Heehaw Olay yakında, körler sağırlar birbirini ağırlara gider diye korkuyorum Heehaw

xLazine
Alcatraz
Tricell Araştırmacısı
*

Toplam Puan : 637
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Buraya kadar asker,başladığın şeyi bitirmelisin...

« Yanıtla #142 : Mart 31, 2012, 15:14:59 »

Ben Re oynarken de korkuyorum valla Heehaw

Bilal abi RE değil de şu SH Downpouru oynadıktan sonra psikolojim bozuldu valla ortam iyi tam psikolojik korku olmuş Cheesy
« Son Düzenleme: Mart 31, 2012, 15:15:24 Gönderen: xLazine » Logged

Turambar
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 49
Çevrimdışı Çevrimdışı

You want S.T.A.R.S? I'll give you S.T.A.R.S!

« Yanıtla #143 : Mart 31, 2012, 16:20:57 »

Valla Downpour'u oynamadım ama onun dışındaki tüm SH oyunlarını bitiren biri olarak zamanında eskileri oynasaydın psikolojini değiştirecek kadar etkili olabilirdi. Gerçi halen daha oynasan bir şey fark etmez de Cheesy

Çünkü Downpour'da bu işi mükemmel yapan Team Silent'tan geriye bir şey kalmadı, özellikle o atmosfere göre melodiyi uydurma işini harika bir biçimde yapan, ses prodüktörü Akira Yamaoka'nın da Konami'den ayrılması bu oyundan beklentilerimi iyice geriye düşürdü. Ha bu oyun etkileyiciyse, diğerleri özellikle 1,2,3,4 ve Origins nedir bilmiyorum. Smiley

The division that at the middle of Umbrella's affairs...
DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #144 : Nisan 26, 2012, 23:44:23 »

Bugün uzun zamandan beri yapmayı planladığım şeyi yapıyorum. Uzun zamandan beri diyorum; çünkü yaklaşık 1,5 yıldır istediğim buydu. 18 Ekim 2010'da görevden ayrıldıktan sonra Levent ağabeye büyük bir saygısızlık yapmıştım. Bu yüzden geri dönmek zorunda kaldım. Buna rağmen geldiğim andan itibaren gitmeyi amaçlıyordum. Beni bu sitede tutan ve o zaman boyunca bu siteyi geliştirmemi sağlayan tek etken Levent ağabeydi. Geçenlerdeki konuşmamız sonucundaysa, artık böyle bir etkenin olmadığını anladım. Bunun sonucunda da sonunda görevden ayrılabileceğim kanısına verdim, ki birkaç ay önceden bu konuyu Levent ağabeye de açıp bilgilendirdim. İşte bu süre boyunca, 2-3 aylığına, siteyle ilgili planladığım şeyleri yapmaya karar verdim. Başarılı oldum veya olmadım tartışılır, en azından aklımda kalmayacak...

Bir şekilde yöneticiydim. İyi bir yönetici olup olmadığımı ise hiç sorgulamadım. Benim için doğru olanı yaptım her zaman, onu savundum. O yüzden yaptıklarımdan ve kırdığım kalplerden ötürü hiç pişman değilim. Eminim ki doğru olan buydu.

Ayrılma nedenim tamamen kişisel düşüncelerimden ve yaşantımın değişmiş olmasından kaynaklanıyor; fakat bunların yanısıra asıl olarak Levent ağabey gibi yöneticileri toplayacak, bir araya getirecek bir adamın olmayışı, çelişkide kalındığında yol gösterecek birinin olmamasından kaynaklanıyor.

28 Haziran 2007 günü, beni residentevilfan.tr.cx sitesine davet eden Levent ağabeye her zaman borçlu olacağım, bana bir şeyler yapma fırsatı verdiği için, bana inandığı için ve bana güvendiği için... Bu sitede, Levent ağabeyin altında çalışmak benim için bir onurdu. Levent ağabey, bu site için çok önemli olduğu kadar benim için de çok önemliydi. Anladım ki, meğersem bir şeyler açısından insanlara fırsat vermek de bir erdem meselesiymiş. Eğer Levent ağabey, bana fırsat vermemiş olsaydı, şu an RETürk'ü böyle göremezdiniz, daha farklı olurdu sanırım.

1-2 hafta içerisinde, ya da daha erken, Levent ağabey de açıklayıcı bir bildiri yazısı yazar diye düşünmekteyim.

Not: Sosyal ağlardaki görevlerimden de ayrıldığımı belirtmeme gerek görmemiştim, fakat bilinsin yine de.
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2012, 00:49:23 Gönderen: DWG22 » Logged

Leon S.Kennedy
Taylan Özgür
*

Toplam Puan : 72
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mr. Kennedy

« Yanıtla #145 : Nisan 26, 2012, 23:56:29 »

Yaklaşık üç aydır bu foruma üyeyim. Burayı sürekli takip ediyorum ve yorumlar yaparak kaynaşmaya çalışıyorum. Şu zamana kadar hangi konuya baksam seninde cevapların oluyor. Bir sorun olduğunda ilk önce sen yardımcı olmaya çalışıyorsun. Ben böyle bir forum yöneticisine daha önce rastlamadım dersem yalan olmaz. Sen kendi yöneticiliğini hiç sorgulamadın ama biz sorguladığımızda mükemmel bir yönetici olduğunu anlıyoruz. Bu mesaj sayısından da belli oluyor. Bunu bilmeni isterim..

BRANDONROUTH
PROJECT ALICE __________________ A virus escaped. Everybody died. Trouble was, they didn't stay dead.
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 999
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

My name is ALICE and This is My World.

« Yanıtla #146 : Nisan 27, 2012, 08:12:36 »

İşte sonunda o an gelip çattı ve kararını vererek ayrıldın  Forever Benim için beklenen birşeydi ancak bukadar erken ve ani olabileceğini tahmin etmiyordum. Senden çok şey öğrendim öğrettiklerinin içinde benim için faydalısıda tabiki "amansız ol! vıdıvıdısını söylemiyeceğim çünkü pekte gerçek değilmiş  Wink O yüzden "Matrix   Forever Mavi,kırmızı haplar" desem gerçekten yerinde olur..Sende o haplardan senin için en uygununu seçtin. Keşke bencillik yapmasaydın  Forever
l

wesker_excella
Dilay
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 926
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

"i don't need anyone else.."

« Yanıtla #147 : Nisan 27, 2012, 09:38:05 »

Bilâl abi bence sen çok iyi bir yöneticisin,ve öylede kalman gerekiyor.Kendi isteğinle gitmen aslında beni şaşırtmadı desem yalan olur.Çünkü senin forumda her zaman büyük bir katkın oldu.Foruma ilk geldiğimde ilk tandığım üyelerden biriydin sen. Forever Senin ben gene yönetici olarak kalmanı istiyorum. Wink Ama genede senin kararın. Forever Emre abi gibi bende senden çok şey öğrendim.Şuana kadar ne sorsam sabırla cevap verdin. Heehaw Belki kızdın " yeter artık!" dediğinde oldu ama genede sen çok iyi bir insan ve çok iyi bir yöneticisin. Forever Belkide hâlâ öyle kalman lazım. Wink

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #148 : Nisan 27, 2012, 11:18:56 »

Bencillik yapmasaydın  Forever
l

Bencillik yapmasa mıydım? Heehaw Ah ah burada söylenecek o kadar söz var ki, ama hepsi boşuna. Ayrıca yöneticiler arasında gerçekleşen olayları umumi olarak anlatmak da inandığım her şeye ters. Tek diyeceğim, hayatında bir kez olsun RETürk'ün youtube hesabına gir de bak. Eğer ben bencillik yaptıysam, gerçekten mükemmel bir bencilmişim Forever

Neyse iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2012, 12:11:59 Gönderen: DWG22 » Logged

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #149 : Nisan 27, 2012, 12:15:48 »

Şunu ek olarak söyleyeyim; yönetimin aşamadığı teknik sorunlarda, rica etmeleri hâlinde muhtemelen yardımcı olabilirim.

HammerHead
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1846
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #150 : Nisan 27, 2012, 12:40:53 »

Bu sabah siteye bakarken, ne senin nede Levent abinin siteyi bırakacağı aklıma gelmezdi hocam. Siteye yaptığın katkılar kesinlikle küçümsenemez ve şuanki üyelerin hepsine teker teker sorsak sen ve Levent abi için kötü bir yorum yapacaklarını sanmıyorum. Artık mesajı daha fazla uzatmanın bir anlamı da yok; siz kararınızı verdiyseniz, bize o karar saygı duymak düşer.
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2012, 12:41:47 Gönderen: HammerHead » Logged

BRANDONROUTH
PROJECT ALICE __________________ A virus escaped. Everybody died. Trouble was, they didn't stay dead.
Umbrella Bilim Adamı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #151 : Nisan 27, 2012, 15:23:43 »

Bencillik yapmasaydın  Forever
l

Bencillik yapmasa mıydım? Heehaw Ah ah burada söylenecek o kadar söz var ki, ama hepsi boşuna.

Boşuna mı? Yapma hocam o "okadar söylenecek sözleri" söyleki bizde anlayalım bilelim, bilelim ki en azından ben gidişine saygı gösteriyim.

Albert Wesker
Alper
Özel Üye
*

Toplam Puan : 1740
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Geçici Moderatör

« Yanıtla #152 : Nisan 27, 2012, 16:37:01 »

l

Bencillik yapmasa mıydım? Heehaw Ah ah burada söylenecek o kadar söz var ki, ama hepsi boşuna.

Boşuna mı? Yapma hocam o "okadar söylenecek sözleri" söyleki bizde anlayalım bilelim, bilelim ki en azından ben gidişine saygı gösteriyim.
Bırak Emre, olan oldu artık. Bu vakitten sonra hiçbir şey o gidişi izah edemez. Seni geçtim, senelerdir tanıdığı adamı, Alper abisini çiğnedi de gitti o. Saymaya kalksa bin tane neden sayar, bunları anlarım ve haklı olduğu yönler vardır -ki biliyorum da- fakat o bin tane nedenin hiçbir tanesi şu an hissettiğim acıyı dindiremez. Saygı gösterelim ya da göstermeyelim, eğer bir nehrin önüne bent kurmaya kalkarsanız, o nehir bir yolunu bulur, benti parçalar ve akmaya devam eder. Zira bugünkü iki eksilişimiz (ya da siz yöneticilerin iki eksilişi) de bundandır. Yani olacağı varmış ve oldu. Bu kadar basit, malesef! :S

BRANDONROUTH
Umbrella Bilim Adamı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #153 : Nisan 27, 2012, 16:48:50 »

l

Bırak Emre, olan oldu artık. Bu vakitten sonra hiçbir şey o gidişi izah edemez. Seni geçtim, senelerdir tanıdığı adamı, Alper abisini çiğnedi de gitti o. Saymaya kalksa bin tane neden sayar, bunları anlarım ve haklı olduğu yönler vardır -ki biliyorum da- fakat o bin tane nedenin hiçbir tanesi şu an hissettiğim acıyı dindiremez. Saygı gösterelim ya da göstermeyelim, eğer bir nehrin önüne bent kurmaya kalkarsanız, o nehir bir yolunu bulur, benti parçalar ve akmaya devam eder. Zira bugünkü iki eksilişimiz (ya da siz yöneticilerin iki eksilişi) de bundandır. Yani olacağı varmış ve oldu. Bu kadar basit, malesef! :S

Evet abi olan oldu giden gitti belkide. Ama benim tahammül edemediğim nokta neden bir kaç ay önce gitmek istediğimde dur! dedi ? Evet ayrılması için birsürü neden vardır ki haklıdırda bu konuda birşey diyemem. Ama benimde gitmek için bir sürü nedenim vardı ki ben sitede hiç birşey ken siteye bi katkım yokken bana dur diyorsa ve gitmemem için ısrar ediyorsa  o sitenin temel taşlarından birisi olarak gitme kararını kendi kendine alıp yarı yolda bırakması nekadar yakışı gelir ? Belki ben gitseydim REtürk için birşey değişmiyecekti ama onun gitmesi sitenin kapanmasına yol açabilecek bunun farkındaydı. Tek diyeceğim şey Umarım herkesin hakkında hayırlısı özellikle REtürk için olur.. 

Albert Wesker
Alper
Özel Üye
*

Toplam Puan : 1740
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Geçici Moderatör

« Yanıtla #154 : Nisan 27, 2012, 16:58:29 »

İyiki de senin gitmene engel olmuş. Sakın ama sakın kendini hafife alma! Sen de bu siteye katkıları olan bir arkadaşımızsın. Senin temenni ettiğin şeyeben de katılıyorum. Sonumuz hayrolsun.

Turambar
*

Toplam Puan : 49
Çevrimdışı Çevrimdışı

You want S.T.A.R.S? I'll give you S.T.A.R.S!

« Yanıtla #155 : Nisan 27, 2012, 18:51:19 »

Ben siteye dört-beş aydır üyeyim. Kaldı ki forum sitelerine harcayacak vakit pek bulamam. Üye olduklarımda ise hemen hemen tümüyle pasif olurum. Ancak bu sitenin oluşumu, alakadarlığı ve senin gibi bir eşini görmediğim yöneticisi sayesinde olağanca vakitimle bir şeyler yapmaya-yazmaya çalıştım. Tabi ki solda sıfır kalır ayrı konu da. Smiley

Hayat elbette belirli evrelerde değişime, dönüşüme uğruyor. Özellikle dünyanın mevcut düzeni içerisinde yıllar geçtikçe önceliklerin değişmesine oranla gerçekleşiyor. Bu yüzden kimseyi hayatlarında yapacaklarını düzenlemeleri için suçlayamayız. Zaten benim gibi çaylak üyenin ne haddine de. Smiley

Ben bu durumu biraz Domino Etkisi'ne benzetiyorum. Site kurucu Levent Ağabey'in uzaklaşması doğrudan senin kararının üzerinde bir etken, senin bu kararın da başka kimseler üzerinde bir etken oluşturacaktır. Çünkü sizlerin arkada tonla hizmet, emek, çaba bıraktan sonra bu foruma girip, yaptıklarınızı bizzat görüpte tanık olmuş herkes(hatta bire bir konuştukların) üzerinde sarsıcı bir etki bırakacaktır.

Kararının sinyallerini zaten ara ara veriyordun ancak yazını gördükten sonra kendime diyorum ki 'Keşke daha fazla katkı sağlasaydım.' Biraz suçlu gibi hissediyorum, çünkü öyle geliyor ki belirli bir kesim dışında, emeğinizin karşılığında beklediğiniz alakayı görememeniz de sanki bir etmenmiş gibi. Her başlıkla, aşağıdan yukarıyla tüm mesajlarla ilgilenen birisinin bu sitede olmayışı da kesinlikle sitede koca bir boşluk yaratacaktır.

Velhasıl, şu emeklerinizin karşılığı teşekkürle dahi verilemez. Ben öyle olacağını düşünsem de, umarım sizden sonra bu site bir gerileme sürecine girmez. Ayrılsanız dahi, tüm bağlarınızı koparıp bir kenara atmayın. Hocam, sen her daim hatırladığım bir yönetici olacaksın. Smiley
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2012, 18:53:13 Gönderen: Turambar » Logged

The division that at the middle of Umbrella's affairs...
L£oN
Oğuzhan K.
R.P.D. Memuru
*

Toplam Puan : 309
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #156 : Nisan 27, 2012, 19:36:36 »

Hayırlısı ne is o olsun Bilal.Sen kararını vermişsin bize de saygı göstermek kalır.Bıraktığın son ana kadar yine şov yapmışsın o ayrı konu Smiley sen gerçi her zaman yapardın ya Forever.. Yolun açık olsun usta,Bilal'im,üstad, senden bayağı şey öğrendim doğrusu.

HammerHead
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1846
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #157 : Nisan 27, 2012, 22:08:43 »

Sanırım artık söylecek birşey kalmamış, siteye yapmış olduğu katkılardan dolayı RETürk adına kendisine teşekkür ederim.

KİLİT.

Sayfa:  1 ... [8]   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.363 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team