logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa:  [1] 2   
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kimdir bu lewo denen adam? yenir mi yoksa yer mi? :D adminin biyografisi...:D  (Okunma Sayısı 4349 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AvriLewo
Levent Arıkan
Site Kurucusu
*

Toplam Puan : 1345
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Raccoon City'den canlı kalan son zombiyim ben...:)

« : Eylül 05, 2010, 17:31:02 »

Uzun yıllar önce bu bölümdeki şahsıma ait konuda özgeçmiş isteği vardı çok arkadaşın ki yıllardır yazamadım söz vermeme rağmen. O konu çok eski olduğundan oranın ilk mesajına ekledim ama madem söz verdim böyle bir konuyla paylaşayım dedim. Cheesy Gecikme için özür dilerim, alın size merak ettiğiniz zombi lewo..Smiley

Alıntı
Hep bir özgeçmiş istediniz benden ancak bugüne nasipmiş. Uzun süredir açıktı başlık ama yazamamıştım birtürlü, ciddi anlamda zaman sorunum vardı uzun süredir ki şu anda da öyle ama bu kez 15 dakikamı ayırıp zamanı yarattım. Cheesy

Levent Arıkan ya da kısaca lakabıyla Levo. 15 Mart 1989'da İzmir'de doğdum ve o günden bu yana şehir dışında geçen okullu yılları saymazsak hep izmir'de yaşadım. Yani İzmirli bir bünye oluyoruz.Smiley

Resident Evil ile tanışmam yanlış hatırlamıyorsam yıl olarak 99 yılında oldu. Bir arkadaşımın abisi playstationda oynuyordu ve resident evil 3 olması lazım oyunun. Görür görmez bağlandım zaten oyuna. Dedim ne mükemmel bir oyundur bu, Nemesis'i görür görmez mükemmel bir gerilim ve heyecan hissetmiştim hatırladığım. Sonra oyunu oynamaya başladık arkadaşla ve giderek içine düştük, gecelerce sabahlamalar bulmacaları çözmek için uğraşlar falan filan. Oyunu uzun bir sürede bitirmiştik sanırım beraberce. Sonra fan olma evreleri başlamıştı ve hemen serinin diğer oyunlarını arama çalışmaları falan. Yıllar geçtikçe gerçek bir fanatik olup çıkmıştım, sabah RE akşam RE olmuştu hayat. Yıllar geçtikçe teknolojide artınca ulaşmak daha kolay oluyordu bilgilere. Ve işte o günden bugüne bir RE fanı olduk kaldık ama son zamanlarda ne oyun oynamaya ne de RE'ye ya da forumlara zaman ayıramaz oldum. Bu hayat meşgalesi tabiikide.

İnternet üzerinden RE  adına her kaynağı stok yapmaya başladım ve kendimde yazılar yazıyordum inceleme tarzında. 2006 yılında yanlış hatırlamıyorsam lewent89 adında bir blog açmıştım ve orada kendi yazılarımı paylaşmaya başladım. Sonra başka kaynaklardan izin alarak blogu zenginleştirdim. Hergün ilgi artmaya başladı ve 5 ay sonunda artık site açmamı isteyenler oldu. Başta çekindim ama sonra açtık ücretsiz hostlardan bir forum. Buradan sonrasında çok detaya girmeyeceğim. Çok uzayacak ki ne zaman yeter ne kağıt detaya girersek.Cheesy Foruma ilgi giderek arttı ve derken artık kendi forumuna geçin diyenler oldu. Bilal ve Metehan ve birkaç arkadaş daha katıldı ekibe. Playstationturk ve merlininkazani sitelerindede bir yandan yöneticilik yapıyordum. Psturk'un sahibi Burhan abi, levo sana artık kendi forumunu açmanın zamanı geldi çünkü Re konusunda herkesi topladın bile deyince 2008 1 ocak olması lazım RETürk'ün temelini attık. O ilk 9 ay okulu kazandığım güne dek çok zaman harcadım müthiş ekiple ve sonrasında biraz koptum gittim. Ama Bilal, Metehan ve Berkay siteyi uçurdular ki RETürk bugün bu haldeyse benden çok onların payı var. Ben sadece sitenin kurma fikrini ve temelini attım ve belli bir yere kadar gelmesini sağladım ama onlar siteyi uçurdular. Sağolsunlar.

Okul bitti ve artık iş hayatı başlayacak ki açık öğretimle okulda devam edecek aslında. O yüzden eskisi kadar zamanım olmuyor ne oyuna ne foruma ama mesaj atmıyor olsamda her şeyden haberim oluyor burada dönen her detaydan.

Nasıl biriyim derseniz. Müzik benim hayatımdır. Avril delisi olduğum biliniyor ama bununla beraber müzik konusunda çok derin bilgiye sahibim. Sadece Avril ile değil çok geniş yelpazeye yayılmıştır müzik zevkim ama daha çok alternatif rock, punk rock ve metal dinlerim.  Aşk adamı sayılırım ki çok duygusal ve hassasımdır bu konuda ve hayatımın kadınını buldum ama uzaklık dert biraz o da nasip deyip dayanmaya çalışıyoruz. Bunun dışında spor yapmayı severim ve Galatasaraylıyım. Türk TVlerini izlemem çünkü nefret ettirdiler, yabancı dizileri ki Lost, Prison break bittiler How I met Your mother falan devam ediyoruz. Sinema severim ve arkadaşlarımla gezmeyi yine severim. Bilgisayar programlama bölümü mezunuyum ve programlamaya ilgim var ama daha çok web üzerine değildi bilgisayar programlama dilleri pascal, c gibi.  Eskiden çok haber çevirisi yapardım ama artık zaman olmuyor ki merlindede bıraktım o işleri.

Çok uzun boylu bir admininiz var.Kahkaha 1.88 di en son. Bunun dışında artık eskisi gibi küçük değilim biraz hayat meşgalesine tutulduk gidiyoruz. Sevecen ve saf bir adamımdır ama silersem de bir daha adını bile anmam her kim olursa. Kişisel özelliklere fazla girmeden artık özgeçmişi bitiriyorum.

Ben RETürk'ü kurma fikrini düşündüm sadece ve bunu arkadaşlarımla gerçekleştirip onların ve siz üyelerin çabalarıyla bugüne getirdik. Avrupai bir RE mekanı oldu artık ReTürk ve her geçen gün büyüyor. Umarım uzun seneler daha böyle devam eder. Biraz baştan savma bir anlatım oldu ama en azından biraz hakkımda bilgi sahibi olmuşsunuzdur. Benden bu kadar?Cheesy
« Son Düzenleme: Eylül 05, 2010, 23:05:53 Gönderen: DWG22 » Logged

"Ben sadece; düşündüm, ölçtüm, tarttım, uyguladım, hayata geçirdim, geliştirdim ve de bıraktım. O kadar. Ben bir gün tamamen olmasam da, ruhum hep buralarda olacak..."

Levent ARIKAN

leon scott kenedy
Resident Evil&Jill Valentine Fan
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1890
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Ultimate Resident Evil Fan

« Yanıtla #1 : Eylül 05, 2010, 17:52:52 »

Vay be demek yıllar boyunca bu yazıyı yazıyordun levent abi ellerine sağlık sonunda seni tanımış olduk Cheesy Herşey bir yana sonuçta forumu biz uçursak bile en önemli iş olan forumu açmayı sen yaptın:)

Gök gürültüsü iyidir, gök gürültüsü görkemlidir; ancak işi bitiren yıldırımdır.....
L£oN
Oğuzhan K.
R.P.D. Memuru
*

Toplam Puan : 309
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #2 : Eylül 05, 2010, 18:01:12 »

Hehe Levent abi ya Smiley Bizi bir araya getiren sensin abi Smiley

sezar
Sezer - BSAA Orta Doğu
Kıdemli Özel Üye
*

Toplam Puan : 1961
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #3 : Eylül 05, 2010, 18:23:33 »

Forum açıldığından beri uğraşıyormuş meğer Metehan Smiley Şaka bir yana imkanımız olsada burda aktif samimi olduğumuz üyelerle yüzyüze tanışma görüşme fırsatımız da olsa iyi olurdu...

macca
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 72
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Eylül 05, 2010, 18:58:51 »

Abi adam kendini anlattığı yazıya bile foto koymamış ya.Daha da bi yere koymaz.2 senedir üyeyim bi kere göremedim fotosunu Cheesy

TheBoss
Berkant
Yardımcı Yönetici
*

Toplam Puan : 674
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

The Show Must End But The Legend Lives On

« Yanıtla #5 : Eylül 05, 2010, 19:32:47 »

Levent Abi'yi zaten tanıyoruz az çok hepimiz Cheesy Ama böyle detaylı tanımak (Öz geçmiş falan) daha bi hoş oldu Smiley Yakışır Levent Abime Cheesy

AvriLewo
Levent Arıkan
Site Kurucusu
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #6 : Eylül 05, 2010, 19:36:36 »

Abi adam kendini anlattığı yazıya bile foto koymamış ya.Daha da bi yere koymaz.2 senedir üyeyim bi kere göremedim fotosunu Cheesy

Dostum kaç kere ekledim ya resim zaten facebookta arkadaşlığa ekleyen kimseyi çevirmiyorum ve çoğu kişi görüyor diye eklemedim ama istek olursa illaki ekle diye ekleriz.Smiley

"Ben sadece; düşündüm, ölçtüm, tarttım, uyguladım, hayata geçirdim, geliştirdim ve de bıraktım. O kadar. Ben bir gün tamamen olmasam da, ruhum hep buralarda olacak..."

Levent ARIKAN

Sn_AqE
Yavuz
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 772
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #7 : Eylül 05, 2010, 22:16:21 »

Vay be tüm CEO'lar böyle demek Cheesy en yakınları hariç kimse bir şeyden haberdar olmaz hakkında nerede ne yapıyor bizi izliyor mu der hep Cheesy ama o olmasa bunlar da olmaz adam sadece kurdum diyor ama bu olsa neyse abi şimdi diyorsun daha önce de yaptığın çalışmaları yani temeli sanki bir cümlenin sadece bir harfini koymuş değerinde anlatıyorsun. Ama abi o araştırmalar, bilgiler,senin tarafından harcanan en baştaki en değerli emekler olmasa olmazdı çünkü acemi kişi 0 dan bir şeyler oluşturamayabilirdi yeterince ama sen tek başına bu işi yapıp senin gibi olmasın "en iyi" denilecek cinsten 3 harika mod yetiştirdin (hatta 1 admin). Yani lafın özü temeli sağlam olmayan binanın çimentosunun kalitesi ne işe yarar? Sen öyle bir temel atmışsın ki abi taşlar çimento ile tutturulmasa bile yıkılmaz o bina.
DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #8 : Eylül 05, 2010, 23:09:53 »

Daha bugün Levent abi ile ancak iki aşıkın arasında geçebilecek bir diyaloğumuzu paylaşmak istiyorum Cheesy Cheesy "Abi, biz senden güç alarak ayakta duruyoruz zaten Cheesy Hani şunun gibi düşün: Cesur Yürek filminde William Wallace gerek "Özgürlük!", gerekse, "İskoçya için!é bağırıyordu; ama ikisi de ortada yoktu Cheesy Adam inandıkları şey uğruna bağırıyordu Cheesy"

Mr.Salih
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 42
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Eylül 07, 2010, 15:58:07 »

Merlin forumlarında ben üye iken pek sevmezdim siz nasıl seviyorsunuz bunu [Cheesy]

Lips SealedTutun şu yazıyı!
Seeds Platinum Games
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Eylül 07, 2010, 21:22:36 »

Bahtın hep açık olsun leventcim sonuta bu sitede Asal ve  Bilal gibi kişiler sadece 2 kişi bile olsa bu iki kalite insanı tanımama ortam hazırladığın için teşekkür ederim levent hoca ^_^ sende iyi ki varsın her ne kadar görüşemesek de Smiley Biyografiden ok karşılıklı mizahi sohbet gibi olmuş ama yine de kendi tarzı için güzel bir yazı ve paylaşım levent hoca Cheesy
« Son Düzenleme: Eylül 07, 2010, 21:23:08 Gönderen: Seeds Platinum Games » Logged
ali32aft
komando
R.P.D. Memuru
*

Toplam Puan : 1385
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #11 : Eylül 07, 2010, 23:12:20 »

sonunda biyografini ekledeni kevent kardeşim iyi olmuş hayatın boyu başarılar ve mutluluklar dilerim
Forum açıldığından beri uğraşıyormuş meğer Metehan Smiley Şaka bir yana imkanımız olsada burda aktif samimi olduğumuz üyelerle yüzyüze tanışma görüşme fırsatımız da olsa iyi olurdu...

sezer kardeşim dediğinde haklısın aslında buluşma şansımız olsa iyi olur ama ancak aynı ilde olanlar bile buluşamıyor.....

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #12 : Eylül 10, 2010, 00:21:19 »

Merlin forumlarında ben üye iken pek sevmezdim siz nasıl seviyorsunuz bunu [Cheesy]

Merlin'de Levent abi'yi ben de sevmiyorum Cheesy Ama burada bambaşka biri oluyor Cheesy

AvriLewo
Levent Arıkan
Site Kurucusu
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #13 : Eylül 10, 2010, 12:42:16 »

Ne varmış oradaki halimde.Cheesy

Levent ARIKAN

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #14 : Eylül 10, 2010, 12:59:39 »

Abi ayıptır söylemesi, oradayken biraz sanki Merlin'de yöneticiymişsin gibi davranıyorsun Cheesy İşte bir hata yapan oldu mu filan uyarıyorsun Cheesy

AvriLewo
Levent Arıkan
Site Kurucusu
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #15 : Eylül 10, 2010, 14:16:41 »

Gerçekten yönetici olmamdan olabilir mi? Cheesy Burası evimiz ne yapalım geyik daha rahat oluyor.

Levent ARIKAN

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #16 : Eylül 10, 2010, 14:22:54 »

Yok abi şaka yapıyorum Cheesy Bilakis, ben asıl MK'dayken sana farklı duygular beslemeye başlamıştım Cheesy

AvriLewo
Levent Arıkan
Site Kurucusu
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #17 : Eylül 15, 2010, 22:27:31 »

Farklı duygu besleme bana.Cheesy

Levent ARIKAN

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #18 : Eylül 15, 2010, 22:51:06 »

Vay be demek Orçun abi'den sonra sende he abi Cheesy
« Son Düzenleme: Eylül 15, 2010, 22:53:04 Gönderen: DWG22 » Logged

AvriLewo
Levent Arıkan
Site Kurucusu
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #19 : Eylül 16, 2010, 03:51:35 »

Başım bağlı ne yapalım.Cheesy

Levent ARIKAN

Sayfa:  [1] 2   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.397 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team