Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu Bölümün Amacı Nedir?  (Okunma Sayısı 369 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MillAvriLewo
Avrilius
Administrator - Site Kurucusu (RETürk Team)
*

Toplam Puan : 752
Çevrimdışı Çevrimdışı

Avril is my angel..:)

Üyelik Bilgileri WWW
« : »

RE tarihi çok derin ve karmaşık bildiğimiz gibi. Benim fikrim aslında hani gazetelerde olur ya, tarihte bugün o tarz bir şeydi ama bu çok ciddi uğraş gerektirince başlığı bu formata çevirdim. RE tarihinde bugün şeklinde açıp o gün ne olduysa burada bilgilerle paylaşacaktık ama çok ciddi takip ve emek isteyen bir şey olacaktı o ve açıkçası okul başlayınca bu kadar zamanım olmayacağı için biraz formatı değiştirdim. Şimdi olay şöyle; makalelerimiz var ama çok uzunlar, okumaktan genelde nefret eden bir toplumuz biliyoruz ki ve uzun bir yazı olunca genelde sıkılıyoruz, okumuyoruz. Makalelerimiz bu açıdan yeterli değeri görmüyor. Saatlerce, günlerce binbir emekle çevrilen mükemmel yazılar havada kalıyor orada. Ben de bu emekleri, müthiş yazıları biraz daha ön plana çıkarmak, RE tarihinde sizleri güzel yolculuklara çıkarmak için başlığı bu formata çevirdim. Elimizden geldiğince belki her gün belki haftada 3 gün belki ayda 5 gün vs...Ne kadar fırsatımız olursa burada RE'nin tarihine yolculuk yapıp, karakterleri, mekanları, düşmanları, oyunları çok önemli detayları yorumlarımızla sizleri eğlendirecek şekilde bilgilendirerek paylaşmaya çalışacağız bu bölümde. Şu anlık başlıkla sadece ben ilgileniyor gibi görünüyorum diğer mod arkadaşlar da olayı tam öğrenicekler 2-3 yolculuktan sonra ve özellikle benim okulum başladıktan sonra buraya gereken önemi göstermeye çalışacaklardır eminim ki. Tabii bunu planlı şekilde yaparak isteyen üyelerimize de fırsatlar veririz, bunları detaylıca konuşuruz bu başlıkta. Kısaca başlığımızın amacı bu. Birazdan ilk yolculuğumuza çıkacağız, şimdilik diyeceklerim bunlar. Zaten ilk yolculuktan sonra başlığın formatı daha net anlaşılacaktır. Şimdilik iyi eğlenceler.

NOT: Bu mesajın aynısı ve konun benzeri MK'da bulunmaktadır. Her iki yerde paralel devam edecektir bu olay.Gülümseme

"Gerçek şu ki, herkes seni incitecek...Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak..."
[/c
Sn_AqE
Yavuz
Umbrella Corporation
*

Toplam Puan : 374
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : »

İyi olmuş hocam açtığınız gerçekten tüm olumlu yönlerden gerekli bir konu artık telefon kulubesiylemi yolculuk yaparız başka bir şekildemi bilmem Kahkaha (son kısmı takmayın Kahkaha)

GhosT_RideR
ZaferCanYüksel
Bağımlı Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 92
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : »

Güzel Konu Abi Teşekkürler

Komando

Bir Gece Ansızın Geliriz   

Bir Türk

Bin Kişiye

Bedel Dir
L£oN
Oğuzhan K.
Usta Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 57
Çevrimdışı Çevrimdışı

Amacı olmayan şiddete inanmam.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : »

Çok iyi düşünlmş Eline sağlık abi Gülümseme

MillAvriLewo
Avrilius
Administrator - Site Kurucusu (RETürk Team)
*

Toplam Puan : 752
Çevrimdışı Çevrimdışı

Avril is my angel..:)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : »

Bu olayı başlatan kişi olarak herkesden özür diliyorum devamında katkım olmadığı için ama siteye bile aylardır giremediğimden esas özürü onun için dilemeliyim sanırım...Yoğun bir dönemdeyim ki beni yakından tanıyanlar bizzat biliyor bu yoğunluğu, aklımda bazı fikirler var ama toparlayacak zamanı bulabilirsem bu odada paylaşacağım. Şimdilik bu kadar.

"Gerçek şu ki, herkes seni incitecek...Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak..."
[/c
DWG22
Forum Yöneticisi (RETürk Team)
*

Toplam Puan : 1020
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : »

Yok abi ne demek!? Zaten bölüm, sürekli olaran güncelliğini korumayı başardı. İnşallah durumlar düzelirse gerekli özel günlerde makaleler ve videolarla devam ederiz. Sonuçta bu olayın içinde olmayan bilmez; fakat gerçekten zahmet gerektiren bir iş...

Etiketler:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.146 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team