Burada 2 yıla yakındır çok şey yaşadık ve bundan sonra da yaşayacağız. Bu 2 senelik dönemde o kadar büyük zorluklarla ayakta kaldık ki bu site adeta film olacak cinsten. Resmen büyük bir çöküş yaşamıştık yaklaşık 1 sene evvel ve son bir umutla, son bir kuvvetle aynen RE'nin doğasınd yer alan kurtulma duygularıyla yeniden ayağa kaldırıldı site. RETürk'ü kurarken bu kadar kısa sürede bu kadar çabuk büyüyebileceğini hiç birimizi tahmin etmiyorduk. Kısa sürede içerik olarak, kalite olarak, saygınlık olarak, sevgi olarak vs.. Her yönden rayına oturttuk her şeyi. Buraya giren çıkmak istemedi bu sıcak ortamdan. Mükemmel bir RE mekanı ve içinde de aile ortamı yarattık. Herkesin 2. evi oldu adeta burası. Ve sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için çalışan biz yani RETürk Team'de dersinden, uykusundan, yemeğinden zaman çalarak bu siteyi daha iyi hale getirebilemk için uğraşıp durdu ve bundan sonra da devam edecek. Bir ilk güne bakıyorum ve bir de şimdiye. Aradaki fark anlatılamayacak kadar büyük. Her şeyiyle RE kokuyor buram buram ortalık. RETürk bugünlere gelirken büyük zorluklar çekti ve şu an Türkiye'nin ilk, tek, en büyük ve en kaliteli RE mekanı olmayı başardı.
Bunları neden anlattım derseniz; işte RETurk'un tüm geçmişini, bugünlere gelirken ne tür zorlu yollardan geçtiğini aynen Resident Evil dünyasındaki duygularla yaşadık. Yöneticilerimizden Bilal(DWG22) çok uzun zamandır bu olayları RE görüntülerine uyarlayıp film tadında bir video ile anlatmaya çalışma çabasındaydı. Yaklaşık 2 ay süren bu mükemmel çalışma sonunda amaca ulaştı. Amaca ulaşıp bana gönderdiğinde izlediğim anda neredeyse gözümden yaşlar akacaktı. Meğerse RETürk bizim hayatımızın anlamlarından birisi olmuş, neler yaşamışız burada neler...Anlatılamayacak kadar mükemmel bir video oldu. Başta bu video ile yaklaşık 2 ay gece gündüz uğraşan ve sonunda Hollywood'da ki yapımcıları kıskandıracak kadar kaliteli bir film ortaya çıkaran Bilal, ona video süresince yardımcı olan RETürk Team elemanları; Metehan, Dinçer, Berkay, metinlerin İngilizce çevirilerinde büyük yardımları olan Ünal kardeşimiz, ve sonradan RETürk Team bünyesine katılıp o ruhu aynen bizler gibi yaşayan Caner kardeşimiz ve Ceren ablamız olmak üzere bu mükemmel sitenin kurucusu Levent Arıkan olarak, videoda ve sitenin bugünlere gelmesin de en ufak katkısı olan herkese teşekkür ediyorum ve size 19 dakikalık sinema tadında ki RETürk Tarihi ile başbaşa bırakıyorum...Uzun yıllar burada keyifli zaman geçirmek dileğiyle...İyi seyirler, iyi eğlenceler...
RETürk Tarihi - History Of RETurk
NOT: Bu video bir RETürk yapımıdır.