MillAvriLewo
Avrilius
Administrator - Site Kurucusu (RETürk Team)
Toplam Puan : 752
Avril is my angel..:)
|
 |
« : » |
|
Burada 2 yıla yakındır çok şey yaşadık ve bundan sonra da yaşayacağız. Bu 2 senelik dönemde o kadar büyük zorluklarla ayakta kaldık ki bu site adeta film olacak cinsten. Resmen büyük bir çöküş yaşamıştık yaklaşık 1 sene evvel ve son bir umutla, son bir kuvvetle aynen RE'nin doğasınd yer alan kurtulma duygularıyla yeniden ayağa kaldırıldı site. RETürk'ü kurarken bu kadar kısa sürede bu kadar çabuk büyüyebileceğini hiç birimizi tahmin etmiyorduk. Kısa sürede içerik olarak, kalite olarak, saygınlık olarak, sevgi olarak vs.. Her yönden rayına oturttuk her şeyi. Buraya giren çıkmak istemedi bu sıcak ortamdan. Mükemmel bir RE mekanı ve içinde de aile ortamı yarattık. Herkesin 2. evi oldu adeta burası. Ve sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için çalışan biz yani RETürk Team'de dersinden, uykusundan, yemeğinden zaman çalarak bu siteyi daha iyi hale getirebilemk için uğraşıp durdu ve bundan sonra da devam edecek. Bir ilk güne bakıyorum ve bir de şimdiye. Aradaki fark anlatılamayacak kadar büyük. Her şeyiyle RE kokuyor buram buram ortalık. RETürk bugünlere gelirken büyük zorluklar çekti ve şu an Türkiye'nin ilk, tek, en büyük ve en kaliteli RE mekanı olmayı başardı. Bunları neden anlattım derseniz; işte RETurk'un tüm geçmişini, bugünlere gelirken ne tür zorlu yollardan geçtiğini aynen Resident Evil dünyasındaki duygularla yaşadık. Yöneticilerimizden Bilal(DWG22) çok uzun zamandır bu olayları RE görüntülerine uyarlayıp film tadında bir video ile anlatmaya çalışma çabasındaydı. Yaklaşık 2 ay süren bu mükemmel çalışma sonunda amaca ulaştı. Amaca ulaşıp bana gönderdiğinde izlediğim anda neredeyse gözümden yaşlar akacaktı. Meğerse RETürk bizim hayatımızın anlamlarından birisi olmuş, neler yaşamışız burada neler...Anlatılamayacak kadar mükemmel bir video oldu. Başta bu video ile yaklaşık 2 ay gece gündüz uğraşan ve sonunda Hollywood'da ki yapımcıları kıskandıracak kadar kaliteli bir film ortaya çıkaran Bilal, ona video süresince yardımcı olan RETürk Team elemanları; Metehan, Dinçer, Berkay, metinlerin İngilizce çevirilerinde büyük yardımları olan Ünal kardeşimiz, ve sonradan RETürk Team bünyesine katılıp o ruhu aynen bizler gibi yaşayan Caner kardeşimiz ve Ceren ablamız olmak üzere bu mükemmel sitenin kurucusu Levent Arıkan olarak, videoda ve sitenin bugünlere gelmesin de en ufak katkısı olan herkese teşekkür ediyorum ve size 19 dakikalık sinema tadında ki RETürk Tarihi ile başbaşa bırakıyorum...Uzun yıllar burada keyifli zaman geçirmek dileğiyle...İyi seyirler, iyi eğlenceler... RETürk Tarihi - History Of RETurk NOT: Bu video bir RETürk yapımıdır. İndirmek isteyenler için: ReTürk Tarihi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Gönderen: DWG22 »
|
|
"Gerçek şu ki, herkes seni incitecek...Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak..."  [/c
|
|
|
-hitman-
Gerçek Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 348
|
 |
« Yanıtla #1 : » |
|
Duygularınızı anlıyorum aynı olay ogame 49. evrende ittfakımın basına gelmişti dagılcaktı hatta dagıldı can kurucu oldugu halde oyunu bıraktı ama ben pes etmedim başkasından aldıgım çarı cana verdim vs vs vs sonra bi kaç kişi geldi ittfak a ve gitmeyenlerle beraber 15 kişi olduk şimdi ise 8 kişiyiz ve cok saglamız e 49 a kök söktürücez yakında ölüm yıldızları ile  neyse izleyelim bakalım şu videoyu 
|
|
|
|
|
|
-hitman-O ve hedefi arasına giren herşey yok olur. Sen onu bulamazsın o seni bulur (ajan47) 
|
|
|
leon scott kenedy
Resident Evil&Jill Valentine Fan
Toplam Puan : 1062
Ultimate Resident Evil Fan
|
 |
« Yanıtla #2 : » |
|
Çok emek verdik daha doğrusu en çok Bilal verdi:) Baya uzun sürdü ama gerçekten deydi bence.REsmen video çok duygulandım bende izlerken gerçekten yaşadıklarımızı bir videoya sığdırabilmişiz.
|
|
|
|
|
|
I love jill valentine 
|
|
|
DWG22
Forum Yöneticisi (RETürk Team)
Toplam Puan : 1020
|
 |
« Yanıtla #3 : » |
|
Bu sitede kimse bizim duygularımızı anlayamaz.Zaten bu videoyu kendimiz için yaptık, ReTürk için.O yüzden bu videoyu da anlamanızı beklemiyorum Yalnız videoyu izlerken yalnızca bizimle biraz bağlantı kurmayı deneyin o kadar.Başka birşeye gerek yok iyi seyirler.
Bende teşekkür ederim abi.Hem sana, hemde bütün ReTürk ekibine.Herzaman beni destekleyip, projede yer almaktan çekinmediğiniz için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-hitman-
|
 |
« Yanıtla #4 : » |
|
Bu sitede kimse bizim duygularımızı anlayamaz.Zaten bu videoyu kendimiz için yaptık, ReTürk için.O yüzden bu videoyu da anlamanızı beklemiyorum Yalnız videoyu izlerken yalnızca bizimle biraz bağlantı kurmayı deneyin o kadar.Başka birşeye gerek yok iyi seyirler.
Bende teşekkür ederim abi.Hem sana, hemde bütün ReTürk ekibine.Herzaman beni destekleyip, projede yer almaktan çekinmediğiniz için.
Başınızdan geçenleri ve duygularınızı az çok tahmin edebiliyorum ama siz anlayamam diyorsanız tamam.Şu videonun tam dolmasını bekliyorum izlemek için ttnet sağ olsun
|
|
|
|
|
|
-hitman-O ve hedefi arasına giren herşey yok olur. Sen onu bulamazsın o seni bulur (ajan47) 
|
|
|
DWG22
|
 |
« Yanıtla #5 : » |
|
Tahmin edilebilir, orası doğru Ttnet, herzaman öyledir.Bende bir kez daha izleyeyim, bakalım hata varmıymış.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-hitman-
|
 |
« Yanıtla #6 : » |
|
Videoyu izledim çok güzel olmus şimdi gönül rahatlığı ile evden cıkabiilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HammerHead
Toplam Puan : 1059
|
 |
« Yanıtla #7 : » |
|
Videonun önceden bir bölümünü izlemiştim ,şimdi tamamını izledim süper bir çalışma olmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeLaMeT
SeLaMeT
O Şimdi Asker (RETürk Özel Rütbe)
Toplam Puan : 90
Resident Evil Remake Jill Valentine MagnumRevolver
|
 |
« Yanıtla #9 : » |
|
Abooo bu video ne böyle tamamıyla izledim özellikle şu RE Türk Yeniden doğuyor kısmı çok hoş orda linkin park müzik girişi çok iyi etkliyor ve bitişteki herkezin özlü söleri tam anlamıylsa mükkemmel bir çaışma olmuş hepinizin emeğine sağlık rakkun köyü berkay'ın en güzel eseriydi bu gerçek Hep birlikte daha iyi bol Zombili günlere 
|
|
|
|
|
|
O şimdi Asker Hatay/Serinyol Jandarma Havancı
|
|
|
sezar
Sezer - BSAA Orta Doğu
RETürk VIP Member(Özel Üye)
Toplam Puan : 1142
|
 |
« Yanıtla #10 : » |
|
Video'yu şimdi PC'me indiriyorum daha izlemedim indikten sonra izleyecem. Ama videoyu yapan ekip kaliteli ve videonunda o kadar kaliteli olduğunu düşünüyorum. İlk 10-15 saniyesine baktım Re 1'deki kapı seslerini duydum ya o yetti. Gerisini de video indikten sonra izleyecem. Bu videoda emeği geçen tüm RETürk Team elemanlarının ellerine sağlık. Bende böyle bir işin içinde olmak isterdim ama nasip değilmiş. Bir dahaki sefere inşallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DWG22
|
 |
« Yanıtla #11 : » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MillAvriLewo
Avrilius
Toplam Puan : 752
Avril is my angel..:)
|
 |
« Yanıtla #12 : » |
|
Öncelikle izleyenn herkese teşekkürler. Videoda büyük emek Bilal'in, bizler sadece fikir verdik o sabah akşam uğraştı. Tekrardan teşekkür ediyorum ona. Aykut ne Avril'ı ya, orada Avril ile ilgili müzik yok.  Evanescence - My Last Breath, Linkin Park var Numb ve bir şarkısı daha, en sonda Ana Johnsonn - We Are olması lazım ama her anlamıyla mükemmel bir iş oldu. 
|
|
|
|
|
|
"Gerçek şu ki, herkes seni incitecek...Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak..."  [/c
|
|
|
|
|
(Green_herb)
Mrt
Forumdan Uzaklaştırılmıştır.
Toplam Puan : 50
Re 2 save room theme
|
 |
« Yanıtla #14 : » |
|
videonun tamamını izledim güzelliğini anlatmak için herhangi bi söz kullanmicam:) sözün bittiği yerdeyim çünkü:) ama şuan duygu hüzün re doluyum:( hani utanmazsam misafir olmasa ağlicam inanın:( nerdeyim ben dedim izlerken bu kadarda iyi bir re ortamı beklemiyordum açıkçası:) video başlangıç müziği ile herşeyi anlatıyo zaten:( neyse fazla uzatmıyayım:) bu siteyi kuran bu video ve sitede emeği geçen herkesi tek tek öpüyorum iyiki sizinleyim ve çok mutluyum burda olmaktan:) resident evil yaşam biçimidir tarzdır düşüncedir:)
asla yalnız yürümiceksiniz:)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Gönderen: Sirocco_mert »
|
|
|
|
|
sezar
Sezer - BSAA Orta Doğu
RETürk VIP Member(Özel Üye)
Toplam Puan : 1142
|
 |
« Yanıtla #15 : » |
|
Videoyu baştan sona izledim çok beğendim özellikle re5 videolarıyla dolu olan sahneleri. Müziklerde hiçbir sıkıntı yok videolarla uyumlu olmuş hepsi. Hepinizin emeğine ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeLaMeT
SeLaMeT
O Şimdi Asker (RETürk Özel Rütbe)
Toplam Puan : 90
Resident Evil Remake Jill Valentine MagnumRevolver
|
 |
« Yanıtla #16 : » |
|
Linkin Park - Numb çalan yer ve wesker'in yürüyüş bakış hareketleri yenilmeyiz biz Tekrar geliyoruz der gibi aynı ayrı bi etkisi var 
|
|
|
|
|
|
O şimdi Asker Hatay/Serinyol Jandarma Havancı
|
|
|
DWG22
|
 |
« Yanıtla #17 : » |
|
videonun tamamını izledim güzelliğini anlatmak için herhangi bi söz kullanmicam:) sözün bittiği yerdeyim çünkü:) ama şuan duygu hüzün re doluyum:( hani utanmazsam misafir olmasa ağlicam inanın:( nerdeyim ben dedim izlerken bu kadarda iyi bir re ortamı beklemiyordum açıkçası:) video başlangıç müziği ile herşeyi anlatıyo zaten:( neyse fazla uzatmıyayım:) bu siteyi kuran bu video ve sitede emeği geçen herkese tek tek öpüyorum iyiki sizinleyim ve çok mutluyum burda olmaktan:) resident evil yaşam biçimidir tarzdır düşüncedir:)
asla yalnız yürümiceksiniz:)
Valla çok teşekkür ederiz, bu güzel yorumun için.Eğer elimizde imkan olsa bu siteyi iyicene büyütebilirdik sanırım.
Videoyu baştan sona izledim çok beğendim özellikle re5 videolarıyla dolu olan sahneleri. Müziklerde hiçbir sıkıntı yok videolarla uyumlu olmuş hepsi. Hepinizin emeğine ellerine sağlık.
Teşşekür ederim Sezer abi, beğendiğine sevindim.
Linkin Park - Numb çalan yer ve wesker'in yürüyüş bakış hareketleri yenilmeyiz biz Tekrar geliyoruz der gibi aynı ayrı bi etkisi var  O etkiyi yakalayamayacağımdan korkuyordum yakalamışım demek, güzel Hele ankanun ötüşü beni çok etkiler.Biz kendi küllerimizden doğarak yeniden dirildik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erhan
Tricell Incorporated
Toplam Puan : 185
|
 |
« Yanıtla #18 : » |
|
Videoyu sonunda izleyebildim çok güzel olmuş , re5 den de bol bol kullanmışsınız ister istemez kalitleli olmuş görüntü buda çok hoşuma gitti  ellerinize sağlık ...
|
|
|
|
|
|
PSN:isolation58 
|
|
|
|
|