sezar
Sezer - BSAA Orta Doğu
RETürk VIP Member(Özel Üye)
Toplam Puan : 1142
|
 |
« Yanıtla #120 : » |
|
Re outbreak 2 yi defalarca kez bitirdim açmadık yapmadık şey bırakmadım ama outbreak 1 i bitirmedim şimdi geçengün arkadaşlarda kaldık arkadaş ps2 ye outbreak 1 i taktı ve bana bak dedi sen hiç bu kadar puan gördünmü bir baktım gözlerime inanamadım puan 99906448 dedim bu olamaz bu güle güle içeri gitti ben hemen orda diğer arkadaşlarla tartısmaya başladım her neyse sonra aklıma cracter log a girmek geldi bi baktım bide neler göreyim Sadece normal modda oyunu oynamıs ( ama yinede oyundaki tüm senaryolarda very hard modu açık ) ve sadece kevin ve mark ile oyunu bitirmiş diğer karakterlerle hiç oynamamıs. Bana diyor ben oyunu very hard moddada bitirdim şimdi bakıyorım chracterlog a hiç sopa vb gibi şeyler kullanmamış ve bu sadece toplam 12 healt kullanmış ve hiç danger olmamıs oyunlar boyunca :S:S Ve bunlara rağmen bana oyunu very hardda bitirdiğini ve okadar puan yaptıgını söylüyor ama cracter logda bide oyunu 7 saat 24 dk oynadıgı yazıyor . Arkadaşlar 7 saatte okadar puan yapılırmı ? Ben outbreak 2 de gecemi gündüzümü katarak oynarım okadar puan yapamadım ama bu arkadaş 7 saatte okadar puan yapmıs :S Bu oyunda hilemi var varsa söylerseniz sevinirim.
Apaçık hile olduğu belli. Ps2'ye netten indirdiği bir save dosyasını atmıştır. Bu save dosyasıda hilelidir. Action replay max diye bişey var hemen hemen her oyunun hilesi var içinde. Bir kere puandan anlaman lazımdı hile olduğunu. Ne zaman bir oyunda 999... diye bir puan para veya ona benzer bişey varsa hile ile olur oynaya oynaya o kadara para yapmak kolay iş değil. saatlerini günlerini aylarını vererek defalarca oyunu bitirmen gerekir.
Arkadaşın seni keklemiş. Re fanı olduğunuda biliyorsa böyle bir şaka yapmak istemiştir. Daha önce bende başkalarına bu tür şakalar yaptım Gamecube'de  sezar kardeşim cidden hile deil çok oynadım hatta benim para böle deildi yanlışlıkla memory cardın system saveni sildim sonra hırs yaptım oynamaya başladım çok oynayınca böle oldu cidden hile falan deil yani hile olsan bunu açıkca sölerdim niye saklıımki ama inanmayabilirsiniz size kalmış bi şey ama bu kadar puanda hile olcak die bi şey yok insan çok oynarsa yapar ben re 4 dede buna yakın bir param war hilemi bu ben oynadıım oyunu zevk için oynarım hile yapsamda re tarzı oyunlarda hile yapmam eğer hileyle yapsaydım hitman arkadaşımıza göstermezdim böle oldunu gerçekten yaptım şimdi silcem bi daha oynucam bu kadar puan yapamıcam ama en azından hile olmadını göstercem hitman arkadaşımızda bizde kaldında onada göstercem Benim re outbreak ile alıp veremediğim yok senle de öyle Burak. Ben tahmin yürüttüm. Çoğu tahminimde kafadan sallama değildir. Deneyimlerle yürüttüğüm bir tahmin sadece. Re Outbreak oynamadığım için bilemiyorum şimdi. O seriyi hiç sevmedim. Şu anda PS2'de olsa belki oynardım oyunu biraz.
Asal'la anlaşman yeterli. Benle problem yok ona kanıtla bunu seni benden daha iyi tanıyor ne de olsa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BURAK
STARS
Gelişen Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 18
|
 |
« Yanıtla #121 : » |
|
Re outbreak 2 yi defalarca kez bitirdim açmadık yapmadık şey bırakmadım ama outbreak 1 i bitirmedim şimdi geçengün arkadaşlarda kaldık arkadaş ps2 ye outbreak 1 i taktı ve bana bak dedi sen hiç bu kadar puan gördünmü bir baktım gözlerime inanamadım puan 99906448 dedim bu olamaz bu güle güle içeri gitti ben hemen orda diğer arkadaşlarla tartısmaya başladım her neyse sonra aklıma cracter log a girmek geldi bi baktım bide neler göreyim Sadece normal modda oyunu oynamıs ( ama yinede oyundaki tüm senaryolarda very hard modu açık ) ve sadece kevin ve mark ile oyunu bitirmiş diğer karakterlerle hiç oynamamıs. Bana diyor ben oyunu very hard moddada bitirdim şimdi bakıyorım chracterlog a hiç sopa vb gibi şeyler kullanmamış ve bu sadece toplam 12 healt kullanmış ve hiç danger olmamıs oyunlar boyunca :S:S Ve bunlara rağmen bana oyunu very hardda bitirdiğini ve okadar puan yaptıgını söylüyor ama cracter logda bide oyunu 7 saat 24 dk oynadıgı yazıyor . Arkadaşlar 7 saatte okadar puan yapılırmı ? Ben outbreak 2 de gecemi gündüzümü katarak oynarım okadar puan yapamadım ama bu arkadaş 7 saatte okadar puan yapmıs :S Bu oyunda hilemi var varsa söylerseniz sevinirim.
Apaçık hile olduğu belli. Ps2'ye netten indirdiği bir save dosyasını atmıştır. Bu save dosyasıda hilelidir. Action replay max diye bişey var hemen hemen her oyunun hilesi var içinde. Bir kere puandan anlaman lazımdı hile olduğunu. Ne zaman bir oyunda 999... diye bir puan para veya ona benzer bişey varsa hile ile olur oynaya oynaya o kadara para yapmak kolay iş değil. saatlerini günlerini aylarını vererek defalarca oyunu bitirmen gerekir.
Arkadaşın seni keklemiş. Re fanı olduğunuda biliyorsa böyle bir şaka yapmak istemiştir. Daha önce bende başkalarına bu tür şakalar yaptım Gamecube'de  sezar kardeşim cidden hile deil çok oynadım hatta benim para böle deildi yanlışlıkla memory cardın system saveni sildim sonra hırs yaptım oynamaya başladım çok oynayınca böle oldu cidden hile falan deil yani hile olsan bunu açıkca sölerdim niye saklıımki ama inanmayabilirsiniz size kalmış bi şey ama bu kadar puanda hile olcak die bi şey yok insan çok oynarsa yapar ben re 4 dede buna yakın bir param war hilemi bu ben oynadıım oyunu zevk için oynarım hile yapsamda re tarzı oyunlarda hile yapmam eğer hileyle yapsaydım hitman arkadaşımıza göstermezdim böle oldunu gerçekten yaptım şimdi silcem bi daha oynucam bu kadar puan yapamıcam ama en azından hile olmadını göstercem hitman arkadaşımızda bizde kaldında onada göstercem Benim re outbreak ile alıp veremediğim yok senle de öyle Burak. Ben tahmin yürüttüm. Çoğu tahminimde kafadan sallama değildir. Deneyimlerle yürüttüğüm bir tahmin sadece. Re Outbreak oynamadığım için bilemiyorum şimdi. O seriyi hiç sevmedim. Şu anda PS2'de olsa belki oynardım oyunu biraz.
Asal'la anlaşman yeterli. Benle problem yok ona kanıtla bunu seni benden daha iyi tanıyor ne de olsa... ya ben ondan deil kusura bakma şimdi oyunu sildim baştan oynuom asala kanıtlıcam bunu zaten ama yapmadım hile kusura bakma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HammerHead
Forum Yöneticisi (RETürk Team)
Toplam Puan : 1059
|
 |
« Yanıtla #122 : » |
|
Konuda kendi aranızda hemen hemen kapanmış ama bu sohbetinizi özel mesajda devam ederseniz sevinicem. Konu; "RE Outbreak"ten, "hileli mi oynanmış" konusuna dönmüş.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Gönderen: HammerHead »
|
|
|
|
|
Saintsrow-Dex
Mikhail Victor
Gelişen Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 0
U.B.C.S
|
 |
« Yanıtla #123 : » |
|
arkadaşlar adam hunk u açmış
izleyin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EviL_HaRd
Süper Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 59
|
 |
« Yanıtla #124 : » |
|
s.a arkadaşlar paylaşım için tşk ederim... izninizle benimde bir sorum olacak  resident evil outbreak i iki kişi nasıl oyayabilirim kardeşimle oynamak istiyorumda mümkünmü acaba iki ps2 slim kasa ve iki tv var oynayabilmemiz mümkünmü tşk ederim iyi paylaşımlar..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HammerHead
Toplam Puan : 1059
|
 |
« Yanıtla #125 : » |
|
s.a arkadaşlar paylaşım için tşk ederim... izninizle benimde bir sorum olacak  resident evil outbreak i iki kişi nasıl oyayabilirim kardeşimle oynamak istiyorumda mümkünmü acaba iki ps2 slim kasa ve iki tv var oynayabilmemiz mümkünmü tşk ederim iyi paylaşımlar.....  Malesef pek mümkün görünmüyor. 2 PS2, 2 TVnizde olsa bile PS2leri birbirlerine ağ sunucusu açmanız lazım, tabiki birde PS2lerin internet ayarları yapılmalı, hepsini yapsanız bile, Outbreak'in sadece Japonya'da multiplayer oynandığı gibi bir gerçek var.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Gönderen: HammerHead »
|
|
|
|
|
-hitman-
Gerçek Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 348
|
 |
« Yanıtla #126 : » |
|
s.a arkadaşlar paylaşım için tşk ederim... izninizle benimde bir sorum olacak  resident evil outbreak i iki kişi nasıl oyayabilirim kardeşimle oynamak istiyorumda mümkünmü acaba iki ps2 slim kasa ve iki tv var oynayabilmemiz mümkünmü tşk ederim iyi paylaşımlar.....  Malesef pek mümkün görünmüyor. 2 PS2, 2 TVnizde olsa bile PS2leri birbirlerine ağ sunucusu açmanız lazım, tabiki birde PS2lerin internet ayarları yapılmalı, hepsini yapsanız bile, Outbreak'in sadece Japonya'da multiplayer oynandığı gibi bir gerçek var. Bu siteden biri oynamıstı adını unuttum şimdi , 2 ps2 ile ayrı tv lerden. İsterseniz bi hiç yoktan deneyebilirsiniz bende zamanında arkadaşlarla baya denemiştim ama oyun korsandı  Baya sonra oyunların dns kodlarının değiştiğini öğrendim tabi bende haliyle orjinal dns kodlarını attım oyunun içine ama bu seferde capcom serverları kapatmış  ama orjinal kodlar ile lan bağlantısını denemedik.
|
|
|
|
|
|
-hitman-O ve hedefi arasına giren herşey yok olur. Sen onu bulamazsın o seni bulur (ajan47) 
|
|
|
EviL_HaRd
Süper Resident Evil Fanı
|
 |
« Yanıtla #127 : » |
|
hmm ya herşeyi yaptım da dnas bağlantısında hata veriyor network ayarlarını yapıyorum bağlantıyı test ettiğimde test bağlantı başarlı oluyor ama bağlanmaya çalıştığımda dnas error 402 hatası veriyor oyunun patch lemem gerekiyormuş onuda yapında oyunu okumuyur yani yüzdüm yüzdüm kuyruğuan geldim ama kuyruğu geçemedim ama araştırmalarm devam ediyor ne gerkiyorsa yapıp bağlamam lazım bu bağlantıyı  ilginiz için tşk ederim.... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Gönderen: EviL_HaRd »
|
|
|
|
|
resh_aykut
Silent Hill&Resident evil Forewer
Umbrella Corporation
Toplam Puan : 167
Resident evil outbreak Fan
|
 |
« Yanıtla #128 : » |
|
Tek çözüm ps3 e Reo file 3 ü beklemek.. Umarm çkar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EviL_HaRd
Süper Resident Evil Fanı
|
 |
« Yanıtla #129 : » |
|
vallahi ben gerekirse server kuracam kendi içimde yinede yapacam bu oyunu eğerki başarabilirsem halka dahi açarım bu hizmeti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadirdemir
Süper Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 3
|
 |
« Yanıtla #130 : » |
|
tyrant ilk oyunda mr.x de 2 demı var ?
|
|
|
|
|
|
By Kadir
|
|
|
resh_aykut
Umbrella Corporation
|
 |
« Yanıtla #131 : » |
|
Sanrm evet ,eğer showdown oynarsan son bolumde 2 tane mr x geliyor onlar ölunca mr x in coşmuş hali geliyor  çok zorluyo adamı ama bu showdwn file1 de de olabilir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadirdemir
Süper Resident Evil Fanı
|
 |
« Yanıtla #132 : » |
|
bu tyrantla mr.x kapıssa nolur acaba
|
|
|
|
|
|
By Kadir
|
|
|
resh_aykut
Umbrella Corporation
|
 |
« Yanıtla #133 : » |
|
Kapışsa ne olur bilmiyorum da 2 si birden karşımıza çıksa kesin ölürüz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadirdemir
Süper Resident Evil Fanı
|
 |
« Yanıtla #134 : » |
|
2 si aynı oyunda varmı merak ettimde
|
|
|
|
|
|
By Kadir
|
|
|
kadirdemir
Süper Resident Evil Fanı
|
 |
« Yanıtla #135 : » |
|
bişe sorıyım bu outbreak in youtube da bi videosu var aynı re2 deki gibi askerler william birkinle kapısıyor ama orda daha fazla asker var neden ölü olarak re2 de 4 tane falan vardı
|
|
|
|
|
|
By Kadir
|
|
|
resh_aykut
Umbrella Corporation
|
 |
« Yanıtla #136 : » |
|
Aslında o william birkin değil arkadaşım bellow frezee bölümü bu ,william birkin re2 de yartk olunca bi adamı öldürüyodu ya içinden solucan gibi birşey kaçıyordu..Onun adı g larva .O reoutbreak de monica isimli bir kadının vicuduna giriyordu daha sonra uyuşmadığı için vicudundan çıkıyor ve mutasyona uğrayıp g-mutant oluyor..G-mutant başka william birkin başka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadirdemir
Süper Resident Evil Fanı
|
 |
« Yanıtla #137 : » |
|
saol ögrendık iyi oldu
|
|
|
|
|
|
By Kadir
|
|
|
DWG22
Toplam Puan : 1020
|
 |
« Yanıtla #138 : » |
|
Belki outbreak'in açılış sahnesini izlemiş olabilirsin.Ama oyunda, Birkin ile hiç karşılaşmıyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anko
Kenan
Usta Resident Evil Fanı
Toplam Puan : 42
|
 |
« Yanıtla #139 : » |
|
Ben bu oyunda kendimi aştım ve ilk iki senaryoyu normal de rank b alarak bitirdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|