Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 28286
  • 98

bkcm81

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • BlogGrup
Ynt: LW - Site Kurucusu
« Yanıtla #50 : 14 Temmuz 2008, 21:35:42 »
Konuyu kapattık biliyorum fakat,bundan sonra Resident Evil harici bir sorununuz olursa lütfen aşşağıdaki başlıkta paylaşınız ;)

https://www.nekrokelebek.com/index.php?topic=194.0

MufitCaglayan

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 14 Temmuz 2008, 21:37:08 »
tmm berke kardes bu bigi icin tesekkur edrim :)

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 14 Temmuz 2008, 21:48:20 »
Yav burası ticarethanemi para karşılığ mod alalım. Onları biz uygun gördüğümüz kişilere bir karşılık beklemeden veriyoruz, gerekli gereksiz şeyleri forumda sormayın.

MufitCaglayan

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 14 Temmuz 2008, 23:41:45 »
levent abi en son mesaj banaysa ben modu para karsılıgı almak istemedim yanlıs anlanmasın nasıl olundugunu sordum sadece bilgi icinde tesekkur edrm :)

SinekSekiz

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 13 Ağustos 2008, 00:21:35 »
Sozlerime ilk mesajina 6 ay once edit cekme sozu verip hala tutmadigini belirterek basliyorum. Sozunde dursana len Lewuk. Sonrada sana sitem ediyorum. Benim gibi yakisikli, sexy ve zeki, uzatmadan kisaca soylemek gerekirse, mukkemmel bir insanin neden burada konusu yok? Siyte olarak benim mukemmeligimi mi cekemiyorsunuz yoksa ortada baska dolaplar mi donuyor? : DDDD

in_the_end

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 13 Ağustos 2008, 14:40:07 »
Sozlerime ilk mesajina 6 ay once edit cekme sozu verip hala tutmadigini belirterek basliyorum. Sozunde dursana len Lewuk. Sonrada sana sitem ediyorum. Benim gibi yakisikli, sexy ve zeki, uzatmadan kisaca soylemek gerekirse, mukkemmel bir insanin neden burada konusu yok? Siyte olarak benim mukemmeligimi mi cekemiyorsunuz yoksa ortada baska dolaplar mi donuyor? : DDDD
heheheh açsana kendi konunu :D

xLazine

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 17 Kasım 2008, 11:32:00 »
Bu Güzel Siteyi Kurduğun İçin Sağol Levent Abi  ;)

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 25 Ocak 2009, 00:53:31 »
Yoğun ders temposundan koptum iyice.:D Teşekkürler görüşleriniz için.:)

tolgabey

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: lewo_milla (Administrator - ResidentEvilTürk Team Leader)
« Yanıtla #58 : 08 Şubat 2009, 09:30:07 »
valla levent abi sana gelince işler orda akan sular durur birçok forum sitesine katıldım ama bu forum sitesi gerçekten süper senin kuruculuğunla ve arkadaşlarımızında desteklemesiyle bu günlere geldik seni kendi öz abim gibi görüyorum adını soyadını yaşını doğum tarihini biliyorum ve ilk kez bu forumda oluyor bazı forumlarda yabancılık çekiyordum ama burda  kendi forumum gibi herkezle konuşmayı bilgi paylaşmayı ve bilgi öğrenmeyi seviyorum , çok sevecensiniz sıcak kanlısınız yardımlaşmayı seven insanlarsınız , iş hem en çok çok sevdiğim oyun resident evil ve siz değerli arkadaşlarım ve abilerim olunca iş bitiyor , demek istemeliyim ki gerçekten ( seni görmesem bile ) çok iyi bir insan olduğunu canı gönülden inanıyorum resident evil'ı çok yakından takip eden ayrıca derslerini ve okulunuda aksatmayan süper bir öğrenci ve abimsin tek kelimeyle muhteşemsin saygılarımla.....

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 08 Şubat 2009, 14:34:25 »
Güzel yorumların için teşekkürler, ben de küçüklerimi kardeşlerim, büyüklerimi abilerim olarak görüyorum. Burası da ikinci ailemiz oluyor. Burada ailecek güzel zaman geçirtebiliyorsak sizlere, bizim için en büyük mutluluk kaynağı budur. Teşekkürler destekleriniz için.=)