Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Resident Evil 2  (Okunma Sayısı 5570 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
IMMORTALIFB
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 24
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #280 : »

herhangi bir sorunla karşılaşırsan buraya yazma istersen konu dağılmasın bana özel mesaj yolla elimden geldiğince yardımcı olurum  Gülümseme

emacorpdreams
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #281 : »

selam arkadaşlar;
ps3 te resident evil 2 yi oynayan varmı acaba ..?
leon ile biten oyundan sonra save yaptım fekat claire scenario ile devam etmedi.. böyle bir durumla karşılaşıp çözüm üreten varmı?

Emacorp's dreams
Çağatay
R.I.P. Cliff Burton
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 5
Çevrimdışı Çevrimdışı

''Lord of the Bassist''

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #282 : »

selam arkadaşlar;
ps3 te resident evil 2 yi oynayan varmı acaba ..?
leon ile biten oyundan sonra save yaptım fekat claire scenario ile devam etmedi.. böyle bir durumla karşılaşıp çözüm üreten varmı?

Eğer oyunun iki dosyasını indirdiysen oyundan çıkıp Claire dosyası ile giriş yapmalısın... Sonra Load game'den Claire B'yi seçmelisin...

Ama Claire dosyasının indirmemişte olabilirsin... Bu arada PSN'den indirdiğini var sayarak söyledim bunları...

Benimde RE2 ile ilgili bir sorum olacaktı... B senaryosunda sürekli bir şekilde karşımıza çıkan yeşil pardesolu bir Tyrant vardı bununla ilgili bilgisi olan var mı ?   

Am I Evil ? Yes, I Am
DWG22
Forum Yöneticisi (RETürk Team)
*

Toplam Puan : 1020
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #283 : »

Biraz geç olmuş, ama yardımcı olmaya çalışalım.Kendileri Mr. X lakabıyla bir Tyrant modülüdür.Bu Tyrant, Umbrella tarafından gönderilmiştir.Amacı: G-virüsü numunesini almaktır.Bu numunede Sherry Birkin'in altın rengi kolyesindedir.İşte Mr. X bu amaç doğrultusunda bir o bir bu yana koştururken şehirdeki canlı tanıkları da helletmeye çalışmaktadır.Hatta Claire B senaryoda: Claire, Sherry'den kolyeyi alarak, Mr. X'in yok etmek adına bu kolyeyi lavların arasına atmıştır.Mr. X'de görevini yerine getirmek uğruna kolyenin arkasından atlamıştır.

Çağatay
R.I.P. Cliff Burton
Yeni Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

''Lord of the Bassist''

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #284 : »

Teşekkürler...

Am I Evil ? Yes, I Am
SeT
Raccoon Police Department (R.P.D)
*

Toplam Puan : 88
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #285 : »

Uzun zamandır re'leri bir gözden geçirmek istiyordum.Bu hafta nasıl oldu anlamadım bir anda kendimi pc başında re2 yi oynarken buldum :).Nerdeyse herşeyi unutmuşum sanki yeni bir oyun oynar gibiydim.Tekrar bazı yerlerde heyecanlandım bazı yerlerde duygulandım,korktum,ağladım xD.Oynadıkça anladım bu oyun hiç eskimiyor.Az önce bitirdim re2yi bayağı bir döndüm durdum bi tek şurayı bulamadım.Yahu bu kapıyı nasıl açıyorduk :D.

Normalde başladım.Hayırlısıyla b yide aldım. :D

-hitman-
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 348
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #286 : »

Yanlış hatırlamıyorsam o kapıyı claire senaryosunda açıyorduk ama önce o kapıya leon senaryosu ile leonun kendisi ile parmak izimizi basmamız lazım sonra 2. senaryoda diğer karakterle aynı işlemi yapınca acılıyordu yada tam tersi Kahkaha Ben öyle hatırlıyorum.

-hitman-O ve hedefi arasına giren herşey yok olur. Sen onu bulamazsın o seni bulur (ajan47)
SeT
Raccoon Police Department (R.P.D)
*

Toplam Puan : 88
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #287 : »

Evet galiba orayı Claire ile açıyorduk.Şimdi tam Çözüm videolarına bir göz attım onlarda benim yaptığım ilk olayı gerçekleştiriyorlar sonra gidip oyunu bitiriyorlar.Doğru hatırlıyorsun -hitman- saol. :)
Çağatay
R.I.P. Cliff Burton
Yeni Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

''Lord of the Bassist''

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #288 : »

O kapıyı B senaryolarında açabiliyorduk yanlış hatırlamıyorsam...

Am I Evil ? Yes, I Am
ManGa_Ka
Deniz
Süper Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 37
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #289 : »

ilk göz ağrım resident evil 2 belki de o yüzden en iyi re oyunu re2 geliyor polis departmanında yaşadığım korku,raccon city sokaklarında bir yandan zombileri atlatmak bi yandan itemleri nereye koyacağımı aramak o ilginç çaresizlik ve korku içinde aldığım tuhaf zevk xD re1,re2,re3 yeniden bitiricem bu siteye girdiğimden beri içimden geliyor tekrar yüklemek.maalesef re4 hayal kırıklığı yarattı yenil nesil grafiklerle daha çok korkmak isterdim,re5 te korku sıfıra inmiş,re2 yi tekrar hatırladığım kadarıyla oynamak ve nostalji yapmak istiyorum Masum

« Son Düzenleme: Gönderen: ManGa_Ka » Logged

Tfn
I'm Still Alive...
Yeni Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 11
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #290 : »

arkadaşlar oyunu yükledim oynarken kare kare şeyler çıkıyo nasıl düzeltebilirim....

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #291 : »

Hımmm... Onu düzeltmek için oyunun ayarlarından farklı bir ekran kartı denemen gerekli.Çünkü Re 2'nin bilgisayara çıkarıldığı zaman çok güçlü ekran kartları yoktu, bu yüzden oyunun seçtiği ekran kartlarını deneyerek en iyi görüntüyü elde etmen gerekecek.Oyununun imaj mı yoksa cd mi olduğunu belirtirsen daha iyi bir yardımda bulunabilirim.

Tfn
I'm Still Alive...
Yeni Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #292 : »

Hımmm... Onu düzeltmek için oyunun ayarlarından farklı bir ekran kartı denemen gerekli.Çünkü Re 2'nin bilgisayara çıkarıldığı zaman çok güçlü ekran kartları yoktu, bu yüzden oyunun seçtiği ekran kartlarını deneyerek en iyi görüntüyü elde etmen gerekecek.Oyununun imaj mı yoksa cd mi olduğunu belirtirsen daha iyi bir yardımda bulunabilirim.

Oyun imaj(iso).Ben inteli seçtim sonra oyunda kare şeyler çıktı bütün kartları denedim sanırsam.Bi ayarı yokmu?Yardımcı olabilirimisin?

Berkant
Berkant
Special Tactics and Resque Service (S.T.A.R.S.)
*

Toplam Puan : 219
Çevrimdışı Çevrimdışı

You Ain't Seen Nothing Yet!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #293 : »

Kısa uğraşlar sonunda bitirdim RE2'yi Kahkaha

Ama A alamadım bu yüzden tekrar oynuyorum Kahkaha

Tfn
I'm Still Alive...
Yeni Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #294 : »

Sorunma yardım edecek kimse yokmu??

ManGa_Ka
Deniz
Süper Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 37
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #295 : »

işletim sistemin ne?? ben xp de ve windows 7 de bu sıkıntıyı çekmedim

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #296 : »

Sorunma yardım edecek kimse yokmu??

Özür dilerim üniversite hazırlıklarından dolayı sorununuzu unutmuşum.Hemen durumun açıklamasını yapmaya çalışalım:

Yukarıda gördüğünüz:

"OPTIONS
SOFTWARE VERSION (SYSTEM MEMORY)" seçeneğine tıklıyoruz.Buna tıkladıktan sonra işlemimizi yapacağımız ekren geliyor."Screen Adjusment" sekmesindeyken en başta "Device Setup" (Aygıt Kurulumu) altındaki, Capcom'un bize sunduğu seçenekleri denememiz gerekiyor.Bu aygıt kurulumu bize iki seçeneği önermektedir: "SOFTWARE VERSION (VIDEO MEMORY)" ve "SOFTWARE VERSION (SYSTEM MEMORY)".Bunlar çoğunlukla standart bilgisayarlarda seçilen video bellek ve sistem bellek yazılımı sayesinde, oyunu çalıştıdığımı zaman herhangi bir donanım ivmesinin oluşmasını engellemektedir.Genel olarak tüm seçeneklerin denemesinden yanayım; çünkü bilgisayarına göre alınacak verim değişebilir, lakin ben "SOFTWARE VERSİON (SYSTEM MEMORY)" kullanıyorum.

Bunu ayarladıktan sonra "Screen Resolution" (Ekran Çözünürlüğünü) ayarlamamız gerekiyor.Bu da denenmesi şartıyla iyi sonuçlar alınmasını sağlamaktadır.Daha sonra tamam diyoruz ve inşallah sorunumuz çözülüyor.

Tfn
I'm Still Alive...
Yeni Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #297 : »

arkadaşım yaptımda karelenmeler gidiyo ama bu sefer oyun yavaş çalışıyor bütün çözürlükleri denedim.Ama intel ile oynarken hızlı çalışıyor karelenme oluyor benim eski pcde intel ile oynuyordum busefer bu çıktı...işletim sistem xpde ama olmadı başka yolu yokmu.?

DWG22
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #298 : »

Buyur:

http://www.residentevilturk.com/resident-evil-2/resident-evil-2%27nin-normal-hizda-oynanmasi-icin/

Yalnız resim linkleri kırık, umarım sorun olmaz.

Tfn
I'm Still Alive...
Yeni Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #299 : »

Tamam arkadaşım oldu.Grafik ayarları kurcaladım voodoo rushı seçtim.Ve karelenme oratadan kalktı.Genede yardımların için saolsın...Ama merak etme oyunda karelenme gitti yavaştı senin verdiğin linkdekileride yaptım yavaşlamada bitti...Çok teşekkür ederim...
« Son Düzenleme: Gönderen: Tfn » Logged

Etiketler:
Sayfa: 1 ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.609 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team