logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa:  1 [2]   
  Yazdır  
Gönderen Konu: HammerHead (Forum Yöneticisi - RETürk Team Assistant)  (Okunma Sayısı 5922 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Witch-King
Dorukhan
Profesyonel Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 117
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Haziran 28, 2010, 18:03:00 »

Avatar çok ilginç aslında. O yaratığı hiç bu kadar sakin görmemiştim. Berkay abi o avatardan ne zaman sıkılırsın? Ben üye olduğumdan beridir o avatar hatta o imza var. Tabiki sana hak veriyorum o avatar ve imza senin zevkin.

bkcm81
Berke KAÇMAZ
BSAA Ajanı
*

Toplam Puan : 463
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Haziran 28, 2010, 18:10:27 »

Avatar çok ilginç aslında. O yaratığı hiç bu kadar sakin görmemiştim. Berkay abi o avatardan ne zaman sıkılırsın? Ben üye olduğumdan beridir o avatar hatta o imza var. Tabiki sana hak veriyorum o avatar ve imza senin zevkin.

Sen üye olduğundan beri ? Smf'ye geçeli 2,5 yıl oldu o kadar zamandır burdayım. Yeni geldiğim zamanlar bile o avatara laf yapıyorlardı Cheesy

Düzen bu: Kadın ağlar, erkek bakar.. Kadın duyar, erkek duymaz.. Kadın sorar, erkek susar.. Kadın gider, erkek içer..
Witch-King
Dorukhan
*

Toplam Puan : 117
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : Haziran 28, 2010, 18:11:26 »

İlginç Cheesy
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2010, 18:11:35 Gönderen: Destroyer » Logged

HammerHead
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1846
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #23 : Haziran 28, 2010, 18:37:45 »

Bundan önceki sitede (Ücretsiz SMF forum sitesinde) kulanmaya başladım bu avatarı, orada da beni uzun zaman götürmüştü. Sonra bu site açıldığı andan itibaren hep bu avatarı kulandım. Yani; site açılalı 2 - 2,5 yıl oluyorsa, benim bu avatarı kulanmaya başlayışım daha da uzun. (Hatırlayanlar vardır, "Rakuun Köyü"ne tavşanları soktuğumdan beri bu avatarı kulanıyorum)

Sanırım geçen yıldı, avatarı kısa bir süreliğine değiştirmiştim ama yeni avatarada bir türlü alışamayınca gene buna döndüm. Smiley

İmzamın tarihi ise okadar eski değil.
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2010, 18:39:03 Gönderen: HammerHead » Logged

Battle-Angel
Berkay
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 210
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #24 : Eylül 02, 2010, 22:03:24 »

Zaten o tavşanı değiştirme adaş Cheesy Cheesy Cheesy Kalbimize öyle yerleştin  Tongue Tongue Tongue Valla Berkayı Ne kadardır tanıyorum  bilmiyorum sanırım 1-2 yıl oldu ama şunu öğrendim insanlar dıştan göründügü gibi degilmiş Tongue Sakin olduguna bakmayın Tam bir espiri makinası Onunla Sohbet ederken Gülmekten catladıgımı bilirim...  Senin Yerin Başka Adaş ^^  Aslında Heykelini yaptırsak fena olmazdı ehüehüeüheüeüh  Cheesy Cheesy Cheesy
DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #25 : Eylül 02, 2010, 22:31:03 »

Zaten o tavşanı değiştirme adaş Cheesy Cheesy Cheesy Kalbimize öyle yerleştin  Tongue Tongue Tongue Valla Berkayı Ne kadardır tanıyorum  bilmiyorum sanırım 1-2 yıl oldu ama şunu öğrendim insanlar dıştan göründügü gibi degilmiş Tongue Sakin olduguna bakmayın Tam bir espiri makinası Onunla Sohbet ederken Gülmekten catladıgımı bilirim...  Senin Yerin Başka Adaş ^^  Aslında Heykelini yaptırsak fena olmazdı ehüehüeüheüeüh  Cheesy Cheesy Cheesy

Yahu bilmez miyiz Cheesy Arasıra yönetici odasında yapıyor bunu, yerlere yıkılıyoruz. En azından ben Cheesy O yüzden forum içinde yapmaması daha iyi Cheesy Ölür gideriz Allah muhafaza Cheesy

Battle-Angel
Berkay
Umbrella Bilim Adamı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #26 : Eylül 02, 2010, 22:39:08 »

ehüehüehüeh Haklısın bilal hocam Toplu katliam olur Tongue  Komedyen olması gerekiyor bence Tongue Fark etilmemiş yetenek ehüehüe biraz fazla abarttım ama neyse ama iyiki varsın be adaş Roll Eyes Roll Eyes

berkaycım ablacım tavşan çok masum bakıo avatarındaki böle bön bön  Cheesy

Ablacım o sakin hali Cheesy bide Diğer hallerini görsen xD[/b]
Cezalandırıcı
*

Toplam Puan : 626
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #27 : Eylül 02, 2010, 23:19:21 »

Kendisi iyi ve ciddi bir oyuncudur. Xfire dan tanıdığım kadarıyla oyunları ciddiyetle oynaya biridir. Özellikle takım oyunlarını iyi oynuyor. Şu zamana kadar oynadığımız oyunlarda kendisi bize hiç sıkıntı yaşatmamıştır. Kendisiyle nice online oyunları oynama fırsatına eşiriz umarım.

Battle-Angel
Berkay
Umbrella Bilim Adamı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #28 : Eylül 02, 2010, 23:23:22 »

Öyledir Şaka maka Makara bir insan ama asalın dedigi gibi ciddi oynuyor gaz vermeye devammmm !:P
leon scott kenedy
Resident Evil&Jill Valentine Fan
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1890
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Ultimate Resident Evil Fan

« Yanıtla #29 : Eylül 02, 2010, 23:55:31 »

Ben sadece 4/4lük bir insan diyip geçiyorum ki buda size katıldığımın kanıtıdır:) Berkay olmasa RETÜRK ruhu tam tamamlanamazdı zaten Smiley

Gök gürültüsü iyidir, gök gürültüsü görkemlidir; ancak işi bitiren yıldırımdır.....
HammerHead
Site Yöneticisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #30 : Eylül 03, 2010, 11:22:39 »

berkaycım ablacım tavşan çok masum bakıo avatarındaki böle bön bön  Cheesy

O tavşanların sakin olduğu sınırlı anlardan biridir (Fırtına önceki sessizlik) . Cheesy

Yahu bilmez miyiz Cheesy Arasıra yönetici odasında yapıyor bunu, yerlere yıkılıyoruz. En azından ben Cheesy O yüzden forum içinde yapmaması daha iyi Cheesy Ölür gideriz Allah muhafaza Cheesy

Övgüleriniz için teşekkür ederim. Rakuun köyünden sonra forumda bu işleri bıraktım. Smiley

Metehan, Asal mesajlarınız için sizlere de teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: Eylül 03, 2010, 11:24:28 Gönderen: HammerHead » Logged

HammerHead
Site Yöneticisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #31 : Haziran 03, 2011, 21:01:26 »

Facebook Kullanan Sitemizdeki Tüm Üyelerin ve Ziyaretçilerin Dikkatine

Adaşımdan (Battle-Angel) aldığım haberlere göre, bazı arkadaşlar facebookta beni onunla karıştırıyorlarmış. Bu durumu açıklamak istiyorum.

Arkadaşlar, benim facebook hesabım yoktur. bugüne kadar hiç kullanmadan ve kullanmayı da şimdilik düşünmüyorum. Facebook'ta görünen Berkay Akın, benim samimi dostum ve adaşım olan Battle-Angel'dır. Lütfen bizleri karıştırmayın. Cheesy
« Son Düzenleme: Haziran 03, 2011, 21:02:18 Gönderen: HammerHead » Logged

DWG22
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #32 : Haziran 04, 2011, 00:30:17 »

Yalnız buna rağmen Berkay, Berkay Hocam'ın danışmanlığını ücretsiz olarak yapmaktadır Cheesy Bizzat denedim ve şahitlik ettim Cheesy

Battle-Angel
Berkay
Umbrella Bilim Adamı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #33 : Haziran 11, 2011, 18:51:47 »

Doğru Bilal Hocam Adaşa Can kurban  Heehaw Heehaw Heehaw İş başa Düşüyor yapıyoruz yoksa Adaşıma ulaşan yok Death note deki watari gibi hissettim kendimi L ile tek bağlantı Kuran Watari Diğerleri L yi göremiyor..... Eeheh Bende adaşımla tek bağlantı Kuran kişiyim Tongue:P Cheesy
hacı mehmet
jack krauser
*

Toplam Puan : 39
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #34 : Ekim 06, 2011, 05:00:16 »

teamde avatarı en güzel  yöneticidir o avatatar korku filmlerinden gelmiş gibidir ve bana hep katil bebek chuky anımsatır bitek madein japan yazısı yok
« Son Düzenleme: Ekim 06, 2011, 20:43:40 Gönderen: hacı mehmet » Logged

Freiem Blut
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 12
Çevrimdışı Çevrimdışı

Im Still Alive...

« Yanıtla #35 : Ağustos 09, 2012, 01:04:33 »

Sürükleyici bir yaz olmuş  Cool daha yazsan okurdum yani okadar sürükleyici.Forever Bende 6 yaşımda tanıştım RE ile.  Cheesy Ellerine sağlık  Forever
Sayfa:  1 [2]   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.755 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team