logo
Ana Sayfa   Forum   Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
*

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa:  [1] 2   
  Yazdır  
Gönderen Konu: *EvilGirl* (Forum Yöneticisi - RETürk Team )  (Okunma Sayısı 4481 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*EvilGirl*
qök"Selin"
Usta Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 238
Çevrimdışı Çevrimdışı

..!! ReSidenT EviL ForeveR !!..

« : Mayıs 05, 2008, 08:53:56 »

Merhaba Arkadaşlar... Nick'im *EvilGirl*, bir zamanlar "selin" nickini kullanıyordum. Ama sonradan değiştirip *EvilGirl* yaptım adımı.. Diğer forumda da vardım. 26 Haziran'da üye olmuştum. İlk geldiğimde sıradan bir üyeydim ama sonradan bu işte epey tecrübe kazandım.

Kendimi kısaca tanıtmak gerekirse; Samsun'da yaşıyorum ve 1995 doğumluyum. (13 yaşındayım yani) Adım konusunda biraz tartışılıcak şeyler var. Asıl adım Gökselin ama bana "Selin" de diyen oluyor, "Göksel" de diyen oluyor. "Gökse" de diyen oluyor. Ama ben "Selin" adımı kullanıyorum internet ortamında... Ama ne yalan söyliyeyim Gökselin denmesini pek sevmiyorum, siz bana en iyisi Selin diyin Grin Bu arada şunu da söyliyeyim, Galatasaraylıyım. Bir okulum olduğu için bazen foruma pek vakit ayıramıyorum. Başarılı bir öğrenci olduğum söylenebilirim. (hayatımda bir kere bile teşekkür almadım, umarım hiçbir zamanda almam)

Bugüne kadar foruma yaptığım yardımlara gelirsek... Doğruyu söylemek gerekirse RE2 başlığıyla çok ilgilendim. Çünkü en sevdiğim RE oyunu oydu. Daha sonra Genel Sohbete bir çok eğlenceli paylaşımda bulunmaya çalıştım (umarım sizi eğlendirebilmişimdir) Fan ve Anket bölümüne de yardımcı oldum. Forumun logolarıyla, gerekse photoshop ile ilgili konularda yardımcı olmaya çalıştım. Mizah bölümüyle bir ara epey bir ilgileniyordum. Daha sonra ise RE5 bölümüyle bir süre uğraşmıştım. Makalelerim o kadar fazla değil ancak elimde geldiği kadar katkıda bulunmaya çalışıyorum.

Bu forum sayesinde kendi öz ablam - abim gibi görebileceğim bir çok kişiyle tanıştım. Bazen burada sıkıntılarımı, mutluluklarımı, sevinçlerimi, üzüntülerimi paylaştım. Çok güzel, asla unutamayacağım anılarım oldu.

Umarım önümüzdeki senelerde de bu forumda olurum.

Hakkımda iyi - kötü hertürlü görüşünüzü, eleştirinizi çekinmeden yapabilirsiniz. Bende buna göre kendimi düzeltmeye çalışırım.

Saygılarımla *EvilGirl*...
« Son Düzenleme: Kasım 16, 2008, 22:12:19 Gönderen: leon scott kenedy » Logged
*EvilGirl*
qök"Selin"
Usta Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2008, 23:35:52 »

Çok güzel olmuş selin bence sana selin yakışıyor Wink sensiz forum yapraksız ağaz olur Tongue
Yorumun için teşekkür ederim Smiley
bkcm81
Berke KAÇMAZ
BSAA Ajanı
*

Toplam Puan : 463
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2008, 23:39:48 »

Kendini tanıtman iyi olmuş "Göksel" Cheesy
Birşey sormak istiyorum?Bu yaşında bu kadar çok şeyi nerden biliyorsun yahu (çok bilmiş Cheesy ) ?

Düzen bu: Kadın ağlar, erkek bakar.. Kadın duyar, erkek duymaz.. Kadın sorar, erkek susar.. Kadın gider, erkek içer..
ugurLu
UguR39
BSAA Ajanı
*

Toplam Puan : 253
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Kennedy&Redfield fan

« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2008, 00:20:51 »

Öncelikle yazın için teşekkürler çok güzel olmuş selin'cim Wink Sende diğer Forum Yöneticisi (RETürk Team)
arkadaşlarımız gibi mütevazi davranmışın. Senin paylaşımlarını  yorumlarını saymakla bitiremeyiz. Zaten istatistiklere bakınca açtığın 174 konu ile birinci sıradasın ... Bu da bu foruma ne kadar yararlı olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Gerçekten çok başarılısın. Allah başarılarının devamını hayatına da yansıtarak devam ettirsin. Gelecek senelerde de seni hep görmek istiyoruz Wink  albertweskercv'nin de yorumuna  (sensiz forum yapraksız ağaç gibi olur)  katılıyorum Wink
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2008, 00:22:25 Gönderen: absolid.vodka » Logged

LeonTR
DWG22
Gerçek Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 1545
Çevrimiçi Çevrimiçi

Birim:

« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2008, 17:30:29 »

Ellerine sağlık Selin, güzel yazmışsın.Allah hakkı için forumda çok şeyler yaptın.İyi fikirlerin vardı ve bunları iyi değerlendirdin.Yaptığın paylaşımlarla doğrusal olarak saygı duyulacak bir insansın...

HCF Wesker
The Villain
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 123
Çevrimdışı Çevrimdışı

from Umbrella Underground Lab

« Yanıtla #5 : Mayıs 06, 2008, 17:40:03 »

kendini çok iyi ifade etmişsin abicim.özellikle mütevaziliğin takdiri hakediyor.gayet sade,içten ve güzel bir yazı olmuş

Natural selection leaves the survivor stronger and better! Humans have escaped this winnowing for far too long.
*EvilGirl*
qök"Selin"
Usta Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Mayıs 06, 2008, 18:18:20 »

Yorumlarınız için her birinizi tek tek teşekkür ederim Smiley Dersler biter bitmez zaten ilk işim, paylaşımları arttırmak ve daha çok forumla ilgilenmek olacak Smiley
kkemikk
Gelişen Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 22
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Mayıs 06, 2008, 18:54:27 »

senin benden daha büyük zannerdim konu kiltlendiyse ksin evilgirl abla yine ben yazmadan önce kilitlemiş derdim meğer aynı yaştaymışız Cheesy

Güvenlik kodunun gelmesi 42 sn,Youtubeda 6dklık 1 video 23dk,Hotmailin açılmsı 2dk,TTNETin saniyede işittiği küfür paha biçilemez
last_escape
^^35 BuÇuk !
R.P.D. Memuru
*

Toplam Puan : 357
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #8 : Mayıs 06, 2008, 19:07:33 »

'evilgirl' abla Cheesy Grin (beni güldürdün Allahta seni güldürsün Cheesy )

edit: ben buraya yorum yazmamışım daha önce, yeni fark ettim Smiley neyse canım seni zaten gecen yazdan beri tanıyoruz Smiley teşekkür hiç almadım diyorsun ama yine söylemeden edemicem Smiley lisede teşekkürü bırak gecemek için dua etceğin günler gelcek Smiley benimde ilkokulda bir sürü takdirim var ama lisede ucunu bi bıraktımı tamam artk gecme dualarını etmeye başlarsın Smiley (tabi ben bi aralar cok haylazdım Grin ) şimdi 3 yılın ardından gelen akılla  adam gibi çalışıyorum Tongue neyse okul muhabbeti uzadıkça uzar ! elimizden başarıların devamını dilemekten başka bişey gelmez...! Smiley
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2008, 19:14:37 Gönderen: last_escape » Logged

*EvilGirl*
qök"Selin"
Usta Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Mayıs 06, 2008, 20:15:35 »

EvilGirl Abla... Cheesy Sevdim bu ismi... Güzin Abla gibi Tongue Walla bana istediğiniz şekilde hitep edebilirsiniz. (teyze demek hariç Tongue )

Last_Escape, ders konusunda haklısın Smiley Bende ilkokula kadar çok iyiydim bu dönem derslerim çok düştü. 86.01 puanla taktir aldım. 1 puanla taktir aldım yoksa az daha teşekkür alıyordum yani direkden döndüm diyeyim sana. Ben şimdiden böyle olmaya başladıysam lise de daha kötü olurum herhalde. Ama epey bi gayrey göstermeye çalışıyorum. Neyse yorumlar için teşekkürler Cheesy 
bkcm81
Berke KAÇMAZ
BSAA Ajanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Mayıs 06, 2008, 20:18:48 »

Valla Evilgirl abla( Cheesy ),ben soru sormuştum henüz cevap alamadım Smiley

Düzen bu: Kadın ağlar, erkek bakar.. Kadın duyar, erkek duymaz.. Kadın sorar, erkek susar.. Kadın gider, erkek içer..
*EvilGirl*
qök"Selin"
Usta Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Mayıs 06, 2008, 20:53:19 »

Kendini tanıtman iyi olmuş "Göksel" Cheesy
Birşey sormak istiyorum?Bu yaşında bu kadar çok şeyi nerden biliyorsun yahu (çok bilmiş Cheesy ) ?

Kusura bakma Berke... Smiley Unutmuşum cevaplamayı..
Bu sorunun cevabı erken olgunlaşmayla alakalı aslında. Yaşadıklarımın etkisiyle olgunlaştım. Bir de her zaman büyüklere özenmişimdir. Sanırım bundan dolayı Smiley
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2008, 23:18:27 Gönderen: *EvilGirl* » Logged
leon scott kenedy
Resident Evil&Jill Valentine Fan
Site Yöneticisi
*

Toplam Puan : 1890
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Ultimate Resident Evil Fan

« Yanıtla #12 : Mayıs 06, 2008, 21:34:55 »

Selin'i ne zamandır tanıyorum,çok iyi niyetli,saygılı,sohbeti çok güzel olan bir arkadaşımdır.Eskiden mahşerin atlısının yaşadığı zamanlar bir konuşmaya başlardık gün hemen biterdi.Selin'in foruma yaptığı paylaşımlar gözle görülmeyecek gibi değil çok yararlı paylaşımları var.Derslerine dikkat et tabi ilk önce kendine dikkat et sen bize lazımsın Wink

Gök gürültüsü iyidir, gök gürültüsü görkemlidir; ancak işi bitiren yıldırımdır.....
*EvilGirl*
qök"Selin"
Usta Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Mayıs 06, 2008, 23:21:51 »

Selin'i ne zamandır tanıyorum,çok iyi niyetli,saygılı,sohbeti çok güzel olan bir arkadaşımdır.Eskiden mahşerin atlısının yaşadığı zamanlar bir konuşmaya başlardık gün hemen biterdi.Selin'in foruma yaptığı paylaşımlar gözle görülmeyecek gibi değil çok yararlı paylaşımları var.Derslerine dikkat et tabi ilk önce kendine dikkat et sen bize lazımsın Wink
Yorumun için çok teşekkürler Metehan Smiley
ali32aft
komando
R.P.D. Memuru
*

Toplam Puan : 1385
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

« Yanıtla #14 : Mayıs 09, 2008, 21:09:49 »

Evet   selin kardeş gerçekten site içerisinde çok yararlı paylaşımların olmuş bende bu site ve sizler sayesinde bilmediğim birçok konuda fikir sahibi oldum asla sizin kadar iyi olamam ama sizler sayesinde çok güzel şeyler öğreneceğimden eminim ellerinize sağlık.....

*EvilGirl*
qök"Selin"
Usta Resident Evil Fanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : Mayıs 10, 2008, 16:22:11 »

Evet   selin kardeş gerçekten site içerisinde çok yararlı paylaşımların olmuş bende bu site ve sizler sayesinde bilmediğim birçok konuda fikir sahibi oldum asla sizin kadar iyi olamam ama sizler sayesinde çok güzel şeyler öğreneceğimden eminim ellerinize sağlık.....
Yorumun için çok teşekkür ederim Smiley
Albert Wesker
Alper
Özel Üye
*

Toplam Puan : 1740
Çevrimdışı Çevrimdışı

Birim:

Geçici Moderatör

« Yanıtla #16 : Mayıs 10, 2008, 16:55:06 »

*EvilGirl*... Resident Evil'dan esinlenerek hazırlanmış ilginç bir nick olmalı... Sevdim.

emperor622
Usta Resident Evil Fanı
*

Toplam Puan : 173
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Mayıs 12, 2008, 13:44:22 »

Yazı çok güzel olmuş Selincim. Smiley Derslerine sıkı çalış, yaz aylarında paylaşımlarına devam et. Smiley
resh_aykut
Silent Hill&Resident evil Forewer
Umbrella Bilim Adamı
*

Toplam Puan : 177
Çevrimdışı Çevrimdışı

RESIDENT EVIL OUTBREAK FOREWER * * *

« Yanıtla #18 : Ağustos 13, 2008, 18:48:29 »

Geçen msn e geldi,Eylül'de gelecekmiş..

Bazı sebeplerden ötürü Resident Evil Türk'ten bir daha geri dönmemek üzere Ayrılıyorum ...
bkcm81
Berke KAÇMAZ
BSAA Ajanı
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Ağustos 13, 2008, 22:32:25 »

Samsunda Yazlık mı Kışlık mı Tarla mı ne bir yerleri varmış Cheesy Kuş Uçmaz Kervan Geçmez Bir Yerde Cheesy Evet Eylül'de Gelecekmiş de,Okullar Açılınca Yine Giremeyecekmiş... Sad

Sayfa:  [1] 2   
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.4 © 2008-2011, SimplePortal

ReTürk Theme by DWG22
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.332 Saniyede 31 Sorgu ile Oluşturuldu
ReTürk Team